остербайтери, наспівуючи: под крилом самальота..... ---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ---------- Хто знає, поляки вже зробили автобан Корчова - Краків?
Раянер літає на делекий аєропорт. Краще easyjet нормальненько на Шарль де Голь літає ---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ---------- та ну тут гарно і тепло. Ну я тож до Києва відпочивати ж не поїду. ---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- обіжаете....із группою французів літела. а гастербайтери не літають...паперів немають
вже давно всі мають папери. Щойно замовляв швагрові літак з Шарлеруа, він працює на будові у Франції поряд з Бельгією, в Португалію, де в нього "прописка". Жодних проблем. Ну от з Києвом порівняти - то десь ближче до правди, хоча далі не то. А порівнювати африканське місто-базар Париж з нашим затишним європейським Львовом - то некоректно. ---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- Зайшов на Easyjet, бачу на 26 березня 195 злотих (менше за 50 євро). У раянеру ще є варіант з Братіслави, на початку квітня - 35 євро. Так що не збрехала парижанка...
Наразі підтянули тільки до Тарнова - та ще одну смугу. Основна частина має бути відкрита у тому році, але останні ділянки між Жешовом і Корчовойї тільки навесну 2014 (коло Радимна).
З Братислави до Львова? Я зараз через Прагу щукаю білети. Щсь нічого не можу знайти щоб стиковалось. Аж пар вухами йде. Може через Братислваву поїхати? Ой як мені до Києва закортіло от зараз поїхати. Де у Львові затшно? Натовпи турістів на різдво по центру. Ніякого затишку. У Паржі тут у мене навіть спокійнійше і район благополучний і парк перед вікнами. А чорні люди що- прїдуть попрацюють ( вулці сміття поприбираюсь у шпиталях утки повиносять ) і назад до дому. Літніх афріканців тут нема.
1. Як добратися в Краків самому? Написано гарно тут http://ceperemoga.com.ua/travel/poland/yak-dobratysya-zi-lvova-do-krakova.html/ 2. Як погуляти Краковом за 3 години? Пройтись "королівською дорогою" ось тут http://ceperemoga.com.ua/travel/poland/krakiv-za-3-hodyny.html/
У Львові скрізь затишно. У нас вільна країна, кожен може будь-які збоченства реалізовувати. Паржа - це де?