Я б пхался до самого центра. Зараз стоянок троха є (платних) але у Кракові міський транспорт такий собі. Є такий сайт, гляньте http://www.gdzieparkowac.pl/parking/Krakow/r5/lt50.0646501/lg19.9449799 Якщо хочете близько і Старого Міста і Вавеля, можна спробувати "Na Groblach"
Я б їхав до залізничного вокзалу. Там є можливість залишити авто на парковці чи поруч є торгівельний центр, можливо там. А потім пішки до Старого Міста та крізь нього до Вавеля.
Сміливо їдьте. Практично на кожній вулиці у центрі є паркомати і практично завжди є вільні місця. Під'їхати можна під будь-який магазин/ресторан/готель. Виняток - Ринок і кілька прилеглих вуличок, але туди нема сенсу їхати автом, це місце краще пройти пішки
Як вчора прочитала, така ностальгія взялася, таке бажання знову пройтися тими вуличками піднятися до Вавеля, прогулянка Віслою... Ех...
Доповідаю - на Вавелі була. Вражена. Дорогою до українського кордону більш ні про що не думала. З паркуванням, справді, жодних проблем. І з оплатою картою також.
Після Львова в Кракові чудовий транспорт. Я трамваями катався, майже всюди можна дістатися, доволі комфортні і швидкі. Інше питання, що кому потрібен той Краків? Той же Львів, тільки з кращим громадським транспортом і велодоріжками
Вам конкретні імена? ) До речі, у краківській церкві святого Норберта брали шлюб Степан і Ярослава Бандери.
А от літаки чомусь із Парижу до Кракова літають за 36-65 евро А до Львова із того ж Парижу за 350 евро. Відчуваєте різницю? А так конечно- купица не птица. Польша не заграница
Ой, налякали тут Парижем. Бруду і смороду нам у Львові вистачає. Краще вже десь у Прованс... Глянув на Раянер, на квітень виходить 53 євро (якщо в один бік). Можливо, й дешевше справді реально на якісь інші дати взяти.