Гайда у Краків!

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Forest, 23 тра 2010.

1. Forest

Forest Moderator

Так нумо зі мною! Я ж запрошую! А ще, скажу, що я зовсім не менш щасливий своїми подорожами і Цетром країни, малими селами. Старі хатки з неповторними візерунками, чиста мова, добрі люди та надзвичайна природа з чаплями, лебедями, черепахами і іншою живністю просто вражає.

Останнє редагування: 2 чер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

О, ще одна мандрівна душа)))) і куди - коли наступний раз збираєтесь???

3. Forest

Forest Moderator

Мабуть в неділю рано. Ну в мене рано то десь годинка 10-11-та. Підписуєтесь?

4. meduzka

meduzka Member

є одна маленька перешкода - візи НЕМА!!!!!:cry: :crazy:
    якби не це - поїхала б, стовідсотково!

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

ото заглючило систему....

• Подобається Подобається x 1
  5. ГаЛоЧкА

Запросто підписалась би, якби візу так швидко відкривали)))дяка за пропозицію))

6. Forest

Forest Moderator

Мартіні, ти замість того, щоби сказати, що знаєш мене з давніх часів і шось там навідріз даєш, ручаючись за мене, страх тут на форумлян наганяєш...

7. ГаЛоЧкА

А якщо не секрет) з чим пов)язані такі часті мандрівки до Кракова?)))

8. Forest

Forest Moderator

Минулого разу просто захотілося тамтешнього пива, тепер вже до пива додалася і місцева кухня :) До того ж привезу собі колеса до своєї автівки, яких в Україні просто немає.

• Подобається Подобається x 3
  9. Cipko

Cipko ...

так як ця тема про Краків і я нехочу офтопити в інших темах , то запитаю тут!
    Як можна виїхати з Кракова(23.08.10,бажано до Львова, але загалом територія України також підійде)? залізниця , але краще автобусом!?
    де я можу дізнатися розклад руху автобусів з Кракова? я знайшов тільки з Львова в Краків!
    Буду дуже вдячним за допомогу!

10. smygasta

smygasta New Member

я от теж минулого місяця нарешті вибралась туди..:dancer:навіть свого малого взяла - а він навіть не відчув змін - йому здавалось що ми вдома тільки суттєво більше гуляємо та ще й в новому візочку в якому навіть на бруківці плавно їдеться)))))))):mocking: - схожість зі львовом вражаюча...:girl_in_love:

11. Forest

Forest Moderator

Сірко, шукай в гуглі PKP та PKS Krakow, на їхніх сайтах все до деталей.

12. Cipko

Cipko ...

маю ще одне питання, на муйбутнє!
    а скільки можна провозити з собою цигарок до Польщі?
    просто одні кажуть блок , інші 2 пачки...

13. gvorn

gvorn Well-Known Member

Колись можна було ввозити блоки, тепер тільки 2 пачки

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Від 1.1.2009 в ЄС можна привезти з собою 40 штук цигарок, якщо пересікаєте кордон пішки, автобусом, поїздом чи авто. Якщо летите літаком можете привезти з собою 200 штук цигарок.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В дитинстві виписував Maly Modelarz . В одному подвійному номері була модель Краківського замку. Ця мрія ще не здійснилась. Хоча швагро мешкає в Бєльсько-Бялій.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може хто знає, де можна недорого переночувати в Кракові?

17. gvorn

gvorn Well-Known Member

Недорого - то поняття не чітке :)
    Мабуть в хостелах. Десь років років з сім тому ночували якомусь студентському гуртожитку. То була пора десь така як зараз, студенти на канікулах, то вони і здавали туристам. Він був трохи дальше від центру. В принципі на невибагливого туриста досить не погано. Окрема чиста кімнатка з ліжком. Вигоди в коридорі. От тільки не пам"ятаю точно, де він знаходився. А ще колись в якомусь готельчику жив на Казімежі, перший поверх - синагога, а другий переробили в готель. Правда трохи дивно було в суботу, коли почалася єврейська служба

18. Forest

Forest Moderator

hostel dizzy daizy, інша його назва down town hostel. Найкраща точка по розташуванню, ціни завжди до обговорення. Завжди ночую лише там, вибираю апартаменти на 3 поверсі, це фактично рестарована квартира 30-х років.

19. Cipko

Cipko ...

так у Кракові безліч не дорогих хостелів! зайдіть на www.hostelworld.com, там ви собі обовязково щось знайдене!

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хто мені розкаже, як з паркуванням у центрі Кракова? Вартує взагалі заїжджати туди, чи краще залишати авто на передмісті?

а де твій аватар? :)