Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Здивована Шахтар-Тоттенхем 2-0

• Подобається Подобається x 3
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, прікол!
    А ще так по-європейськи, чисто не по-нашому: вирішити гру на останніх хвилинах.
    Люблю ті останні хвилини напруги. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тотенхем виставив майже резерв, якийсь хлопець 17 років взагалі дебютував за основну команду. Та й сам тренер Тотенхема перед грою заявив, що наступна гра в АПЛ для команди важливіша, ніж гра з шахтарем. Сама гра була для мене нудною, я взагалі думала, що так 0:0 і закінчиться. І якщо Шахтар пройде Тотенхем, то дуже сумніваюся, що виграє від ЦСКА, яке скоріше всього пройде Астон Віллу. Астон Вілла зараз на 3 місці в АПЛ, випереджає Челсі і Арсенал, а Тотенхем - на 16-му

4. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Ну скроменнько так всього навсього 2:0. А могли краще.
    Зато В таблиці коефіцієнтів новий рекорд!!!!!http://football.sport.com.ua/news.php?id=63119&page=2

• Подобається Подобається x 1
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да я сам был в ужасе от игры Шахтера. Ну не можем мы играть против плотной обороны. И непонятно, чего Селезнева раньше не выпутили, ну нет, после ухода Брандао, среди бразильцев игроков таранного типа

6. Мартин Боруля

Такий склад тотенхема Шахтар мав обігрувати 5:0 як мінмум. А вчора ледве два голи забили причому якби були форварди англічан трішки поросторопінші то шахтар міг і пропустити а там дивись в Лондоні грав би і не 4 резервний склад.

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы где то правы, но Шахтер только начинает сезон, а Шпоры на полном ходу.

По поводу драки, все ссылаются на укр-информ, а где фотки. Знакомый опер сказал, что ничего не было. А вообще то фаны из Европы, приезжая в Донецк, шалеют от доступности и дешевизны спиртного. Я помню, как в Киеве лупили скоттов, которые нагло вели себя на майдане

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

то проблема Тотенхема........

яким складом грали.....
    здули і все.
    А Шахтар - молоток!

9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Хм... Шахтар бігал по полю як сонна муха. Фарт що забили...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Найкраще себе показав Металіст.
    Як казав один журналіст: ви будете сміятися, але Металіст виграв за рахунок класу.

• Подобається Подобається x 5
  11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вау!!! Який вчора тур Бундесліги кульний був! :good:

Штутгарт - Хоффенгайм 3:3! Це був матч! Причому Хоффенгайм на 92(!) хвилині не реалізував пенальті! Ой, якби то вони ще локті не кусали через ту пенальку потім...

Баварія - Кьольн 1:2! Грім серед неба ясного.

Енергі - Вердер 1:2! Я вам кажу, Мих: збираємо команду, когось з дівчат на ворота, Персі з Ольою в напад, Педро тренер - і ми легко взуємо Бремен. Шоб вже якійсь зацофаній Енерґі з якогось зацофаного Котбусу влітіти...

• Подобається Подобається x 5
  12. Мартин Боруля

Так то Тотенхем на повному ходу а не резервний склад. І чому тоді Шахтар на зборах не набрав форму, для чого їх тоді проводити? Наш Шахтар не вміє грати вільно і розкуто (як наприклад деякі англійські команди). Можливо такі настанови Мірчи а може то такий стиль гри, але в будь якому разі це не чемпіонський стиль і з такою грою буде важко претендувати на останній кубок УЕФА!

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вже недовго залишається чекати, щоб побачити, хто з наших на що претендує.
    А що, українські канали ЛЧ не транслюють? Бо шукала по програмах і нігде не знайшла. Прийдеться дивитися по :moskali: каналах.
    Сьогодні буду дивитися Інтер - МЮ. Має бути дуже цікаво, що там Маур придумає. Завтра теж цікаво: Реал -Ліверпуль і Челсі - Ювентус.
    Ну а післязавтра - наші грають. Шкода мені Динамо, бо їм дуже тяжко буде без нападаючого грати - Мілі не буде, Бангура травмований був, Шацьких і Кравець - не потягнуть. Але побачимо. Хочу щоб далі грали між собою Динамо і Металіст :)

14. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

У Металіста вже немає забубонів щодо гри з Дінамо, вже раз обіграли, то ще обіграють :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ясно... з львівським тренером ви герої..........:haha:
    Жартую.

Молодці! Так тримати.

16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

От Вам, Миху :tongue:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я все одно добрий і вболіватиму за Металіст разом з вами.

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Сьогоднішні результати:
    Атлетіко - Порту 2:2
    Ліон -Барселона 1:1
    Арсенал - Рома 1:0
    Інтер - МЮ 0:0

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

якось для українців малоцікаво.....хіба для загального розвитку....

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

то так, шоб в курсі подій бути. А для українців цікаво в четвер буде, нє?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)