Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

А тим часом:
    Луис Фелипе Сколари сегодня (в понедельник) отстранен от должности тренера ФК "Челси". Решение об увольнении вступает в действие незамедлительно.
    Руководство "Челси" хотело бы отдельно отметить нашу признательность ему за все время, в течение которого он тренировал команду.
    Фелипе привнес в клуб много положительных моментов с самых первых дней, когда присоединился к нам, и все мы чувствуем определенную печаль от того, что наше сотрудничество закончились так скоро.
    К сожалению, результаты и выступления команды видимо ухудшились в ключевой период сезона.
    Чтобы конкурентоспособно продолжать борьбу за трофеи, из которой мы все еще не вышли, мы нашли единственный способ - и он требует внесения изменений немедленно.
    Поиск нового тренера уже начался, и мы надеемся пригласить кого-то на вакантную должность как можно скорее.
    Пока же этого не случилось, помощник главного тренера Рэй Уилкинс временно возьмет на себя обязанности тренера и ответственность за команду.

А я би ше і Анчіка вигнала. Навіть від Реджини не спромоглися виграти. Склад і саму гру Мілана вже всі наперед знають. Хай би вже їхав Карло собі в Африку, Дрогбоподібних тренувати

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну от, гаплик Золушці, і казочці... Хоффенгайм влетів на своєму полі 1:4 Баєру...
    Не витримують тиску відповідальності. Купили дерев"яного Саного з лавки запасних Бремена і Хільдебранда-дирку в брамку(єдиний нім. воротар, який в мене завжди викликав стійку антипатію) - і хоч пробували гучно розкрутити, але ясно, що то дві помилки.
    Шкода, все йде до міліонного чемпіонства Баварії. Хоч би Хофенгайм нижче 5-го не скотився, щоб цікавіше було...

• Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Самойлович, Вам ще нема на що скаржитися. Німецький чемпіонат на відміну від інших в Європі ще зберігає деяку інтригу. Баварія може стати чемпіоном, але це ще не гарантовано. Шкода що розгубили свій потенціал традиційно сильні в минулому німецькі команди - Гамбург, Бремен, Борусії і той же Кьольн...
    Але прирівняйте до інших чемпіонатів. В Італії якщо Інтер сьогодні виграє - він чемпіон.
    А кому потрібний такий чемпіонат???

1 Barcelona 59
    2 Real Madrid 47
    3 Sevilla 38

Не кажучи вже про чемпіонат Англії, де в основному змагаються мафіозні клани грошовими мішками. А рішення по Челсі подібно приймаються на рівні кремлівських карликів.

Шкода, що гарну гру перетворили на казна-що і кожен багатий клуб скуповує різне сміття з усього світу так що англійці не мають змоги грати в Англії а іспанці в Іспанії.
    Сумно...

• Подобається Подобається x 3
  4. Samojlovu4

Та я не скаржуся ніграма, просто зразу після матчу зло взяло троха... Я просто як більшість в Тевтонії - всюди, крім півдня, у внутрішньому чемпі люто ненавидять Баварію, але на міжнародній арені всі за Мюнхен... :pardon:

Повністю з вами згоден - фусбаль на брудний бізнес перетворюється.
    А Бундесліга для мене найцікавіший чемпіонат в Європі. Кожен кожному може залюбки напіхати з хокейним рахунком. Такого як в Англії, приміром, де нічия на власному полі одного з грандів сприймається як щось випадкове раз на сто років - нема.
    Крім того німці німцями - соціально толерантні, не забувають за вболівальника. Я квитки за 10 євро купую, зі знижкою взагалі 6.50€-8€. І всі клуби самозаробляючі, а не щоб гриміти на весь світ як Челсі з втратами і боргами на сто міліонів... Ніхто тут не буде платити 300 тисяч фунтів хлопу за тиждень - бо це просто нерозумно і переходить всі межі. Тому й нема аж так багато "мега-зірок" і Бундесліга не така гламурна. Навпаки, зажрались хлопці - тоді десятки тисяч вболівальників один тайм скандують "Давайте бігайте, срані міліонери!", а другий розвертаються до поля спиною в знак протесту.

5. Samojlovu4

Прікол... Герта виграла шойно в Баварії 2:1, два гола наш Воронін заклепав. І тепер вперше берлінці за останні кілька десятків років на першій сходинці. Дивина. :pardon:
    Ех рубіловка в коханому бундесі зачинаєсі, шо не матч - красотищща!

Пи.Си.: блін, жарти жартами нащот вильоту Бремена, але я вже починаю серйозно переживати, щоб вони хоч в зону УЄФА попали... Тепер от знов 1:1 зіграли. Вівці! :)))

6. Samojlovu4

В п"ятницю в Німеції траур в футболі: помер один футболіст, який в 80-х роках за "Ольденбург" виступав. В 1992 році під час матчу впав, і пролежав... 17 років в комі! Причому весь той час його дома доглядали жінка і діти, а він був повністю нерухомий і німий, мав єдиний спосіб комунікації з ними - кліпав очима. Уявляєте, шо за сімейний подвиг?!
    Так от, цікаво те, що називався той "німецький" футболіст... Єржи Гаврилевич.
    Цікаво, ніхто про такого не чув, може він де наш західняк який, трошки зполячений? Чи таки повний поляк?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, після першого тайму Мавріньйо взуває Мілан 2-0.
    Ну і пусть.... Мілан і так без Шеви.....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Товариська зустріч московського і київського «Динамо» у суботу була перервана на 69-ій хвилині за рахунку 1:1 через грубу гру футболістів обох команд, повідомляє офіційний сайт російського клубу.

Рахунок в матчі на 29-ій хвилині з штрафного відкрив киянин Сергій Кравченко. На 41-ій з передачі Люка Вілкшира Олександр Кержаков забив м`яч у відповідь.

За половину другого тайму у грі, яка набула жорсткого характеру, арбітр показав шість жовтих карток: чотири - москвичам, дві - киянам. На 69-ій хвилині щоб уникнути отримання гравцями травм, а також, відчуваючи, що гра виходить з-під суддівського контролю, головний арбітр зустрічі вирішив зупинити матч і зафіксувати рахунок 1:1.

За повідомленням офіційного сайту української команди, головний тренер киян Юрій Сьомін вирішив припинити матч через грубу гру москвичів і забрав свою команду з поля, пише УНІАН.

• Подобається Подобається x 4
  9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чесно кажучи, я думала, що Мілан дістане "по самі помідори". Але Адріано пару моментів запоров, а потім Мілану вдалося перехопити ініціативу, коли вийшов другий нападник.
    А в Шеви ніби запалення швів від старої операції. Чи може то відмазки придумують? Бо в нього трохи був конфлікт з Карликом (з тим шо Анчік)

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

а вони ще й встигли побитися на полі

11. Samojlovu4

Ну, навіть в кадрі не було...
    А може Шевчик вже кар"єру закінчив, лише "забув" офіційно оголосити? :haha:

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Скоріше складається враження, що йому активно допомагають завершити кар"єру. Спочатку Маур доказував, що Шева грати в футбол не вміє, а тепер Анчі згадав старі образи. Та ще й грає тупо по одній схемі.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Анчелотті себе вичерпав у .Мілані. Тренер непоганий, але........ вичерпав себе і все.....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Карпати" виривають перемогу у "Москви"
    Контрольний матч

"Карпати" - ФК "Москва" - 3:2 (0:2)

Голи у складі "Карпат": 1:2, 2:2 - Худоб'як (57, 81), 3:2 - Кузнєцов (90 + 1).

"Карпати": Новак, Кобін, Мілошевіч, Тубіч, Ощипко, Ткачук (Пшеничних 86), Худоб'як, Гурулі (Голодюк 58), Кожанов, Кузнєцов, Кополовець (Зеньов 69).

ФК "Москва": Гаврілов, Іонов, Йоп, Грігалава, Луканченков, Шешуков, Ставпець, Тарасов, Голишев, Вукіч, Мареніч.
    Запасні: Поляков, Окоронкво, Голубов, Дакоста, Стрелков, Круніч, Ребко, Васяновіч, Рилов, Набабкін.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А в мене таке враження, що Анчелотті ображений на Шевченка. Дивився дружню зустріч Мілана з Рейджерсом. Шева грав. На початку було встидно за нього бо навіть нормально зупинити мяч не зміг. Але розігрався і в другій половині взагалі був одним з кращих на полі.
    По крайній мірі, заробив місце на бенч в грі з Інтером. Гра Бекема мені взагалі не подобається (вона мені ніколи не подобалась), так що я не розумію, для чого такий ажіотаж з його переводом в Мілан. До того ж йому 33, а в Мілані і без нього дідів не бракує. То й же Сідорф іноді не знає що робити з мячем, а гра в захисті Каладзе з Інтером могла викликати лише співчуття.
    Думаю, і Анчелотті співає "лебедину пісню" в Мілані. А зним добрих половина команди...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

спочатку Шевченко шукав щастя.... в Челсі.
    тепер Мілан - у Бекхемі..........

результат буде той самий.

Шевченко добре грає, а ще як дати йому практики... але не дають.

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ось цитата одного щирого вболівальника Шеви з Москви:
    "Герман Ткаченко, после разговора с Шевой сказал, что создалось впечатление: Андрея преднамеренно "душат" и хотят заставить закончить карьеру с полным разрывом контракта.
    Кстати, тот же Герман, задал вопрос, тет-а -тет, Кахе , есть ли шансы, что Шеве дадут играть в Милане? Ответ мрачного Кахи - никаких. И попросил больше не поднимать эту больную и для него тему. Он тоже очень переживает за Андрея, но изменить никто и ничего не в силах, кроме, естественно, боссов, которые этого явно не желают."

Чесно кажучи, не розумію, для чого то робиться. Ну не може ж Анчі бути настільки злопам"ятним? Бо конфлікти ще раніше в них були, часом садив Шеву на лавку, але раніше так надовго робити він цього не міг. А тепер розпоясався, і, напевно, зі згоди Берла. Бо проти шефа він не піде.

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Щось мені видається, що викуп Бекса - більше піар, ніж реальність. В умовах кризи платити великі суми за вікового гравця Берл не буде, а задурно його не віддадуть. Та й в США в Бекса купа рекламних контрактів.

19. Samojlovu4

А тим часом Бексик і вся банда міліардерів прибули до коханого Бремена... Тут можна хвотки і відео переглянути...
    http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/werder/2009/02/17/david-beckham/in-diesem-zimmer-uebernachtet-er.html

Не маю як навіть, мав би як - попробував би завтра переїхатись на фусбаль.
    Думаю, завтра покатуляють троха мячика. Виясняти будуть не хто сильніший, а хто меншу кризу якраз переживає. :)
    Програє Вердер. Він зараз і від ФК "Львів" льогко влетіти може... :)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й порівняння.... ФК Львів зара перекочувало в Добромиль, а це ближче до Тевтонії, ніж сам Львів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)