Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Таж ногті забув нафарбувати... :pardon:

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мда, це я звичайно лоханувся...
    Виявляється, через Інтернет була можливість 10 штук квитків в одні руки взяти - а я один взяв... не дочитав умов, спішив, вони як пиріжки розходилися...

А зараз на eBay точно такі самі квитки за 25 год.(!) до закінчення аукціону вже 20 євро. Взяв би 10 штук, 9 виставив би на аукціон - і сотню-півтори євро легенько би поклав в кишеню.

Нічо, на другий раз буду знати. Хоча другий раз вже так не підфартить в числі перших на халяву на такий фусбаль білети вирвати... :)

• Подобається Подобається x 4
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Похоже, что январский отрезок времени на трансферном рынке запомнится поклонникам Милана не покупками новых защитников, а шоу под названием “Кака и Арабские шейхи”. Эпопея с жутким интересом “Манчестер Сити” к плеймекеру Россонери продолжается. Теперь уже главным действующим лицом становится отец игрока.

“Sportmediaset” сообщает о том, что главный инициатор ухода игрока из “Милана” – отец игрока. Если пару лет назад он вёл переговоры с руководством Мадридского “Реала”, то вчера стало известно, что сейчас он контактирует с представителями “Манчестер Сити”. Этот факт не устраивает самого игрока, который жестоко высказал отцу свою позицию – остаться в Милане.
    Тем временем вчера в вечерних новостях “Milan Channel” было сказано, что руководство Россонери раздумывает над предложением Английского клуба. Масло в огонь подлили Итальянские СМИ: так сегодня ночью появилось сообщение, что владельцы “Манчестер Сити” говы выложить за Кака уже 150 млн. евро

Сегодня в свет вышли новые новости о возможном уходе Рикардо Кака из “Милана” – так стало известно, что этой ночью игрок ужинал в одном из ресторанов Милана (принадлежащего Кларенсу Зеедорфу) со своими одноклубниками, а затем провёл телефонный разговор со своим отцом. К слову отец игрока этой ночью улетает в Манчестер, где должен провести переговоры с руководством горожан.
    Адриано Галлиани появился сегодня утром в офисе клуба в сопровождении телохранителей – вице-президент, которого освистали тиффозо Россонери, так и не сказал ни одного слова для прессы.
    Между тем игрок “Манчестер Сити” Робиньо заявил, что беседовал с Кака.

“Я беседовал по телефону с моим другом Кака. Что он мне сказал? Это секрет, об этом знают лишь я и он.” – цитирует слова Робиньо Английское издание “Sun” А в 15.00 по местному времени в Миланелло появился сам Кака. Игрок провёл тренировку с одноклубниками, а затем последовала странная сцена - по окончании занятия бразилец обнял Анчелотти и Леонардо. Уж не прощание ли это – задаются вопросом Итальянские СМИ.
    Вероятность того, что Кака будет продан растёт с каждым днём. Итальянский портал “Alice Sport” утверждает, что полученные от продажи Кака деньги будут инвестированы в покупку двух новых форвардов – Бензема и Адебайора, а реконструированный Милан в следующем году будет выглядеть так: Абьятти, Фелипе, Тиаго Силва, Мексес, Дзамбротта, Гаттузо, Пирло, Диего, Рональдиньо, Бензема, Адебайор.
    Арабский бизнес портал озвучил текущую ситуацию о переговорах. Представители от Рикки требуют повышения зарплаты на 20%, те уровень 730,000 долларов в неделю, в связи с тем, что клуб 2 года не будет учавствовать в Лиге Чемпионов. При согласии со стороны шейхов, контракт может быть подписан уже в это воскресенье.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Воно й не дивно... Я зараз якраз складаю список з своїх знайомих кілерів... :mocking: З іншим списком вже всьо ясно - татусьо Кака, Берлусконі і Галліані. На міланському сайті шось страшне з цього приводу діється

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

А ще й сьогодні гра. Десь читала, що Кака може сьогодні і не грати. Думаю, що на стадіоні повішають пару плакатів, щоб висловити свою думку керівництву з приводу продажу Кака.
    Персі, а ви на якому міл. сайті зареєстровані?

• Подобається Подобається x 2
  6. Персі

Ну я думаю, буде більше, ніж пару плакатів. Зараз вже рух в цьому напрямі серйозний, збирають різні підписи на петиції і т.п.
    На acmilanfan.ru

7. Персі

Той дурдом з переходом Кака так псує настрій, що ані вчорашня перемога, ані сьогоднішні осічки конкурентів, не радують, як зазвичай :cry:

8. Samojlovu4

Скажу свою думку стосовно Дієго.
    Постійні спекуляції просто замахують - він вже кілька років ось-ось переходе з Бремена то в Юве, то в Реал, то в Мілан... хі-хі...

Дуже мутить воду його батько, одночасно його агент. Фліртує зі всіма клубами чисто по-бразилійськи, не питаючись сина і Вердера, постійно пхає його з Бремена, роздає обіцянки направо наліво. Писали, що він взагалі як людина досить противний. На відміну від сина - сам Дієго дуже прікольний і на диво розсудливий пацанчик. Сам він раз сказав, що Вердер контракт має з ним, а не з його батьком - тому все це бздури.
    Тепер такі нюанси: 1. Дієго пару місяців тому продовжив контракт в Бремені, вроді до 2011. 2. Недавно купив в Бремені файну віллу 3. Зараз в нього гаряча афера з нім. зіркою співачкою Сарою Конор, кажуть вплив вона на нього має мало як не Пазічиха на Пазіка.

І взагалі, Дієго досить захоплений Німеччиною - постійно це підкреслює.
    Свіжа новина про нього: в ніч на неділю після ресторану Дієго проїхав на червоне світло. Через деякий час його затримали 3 поліцейські машини. Виявилось, що крім того він мав в крові 0.8 проміле алкоголю, а дозволено 0.3. Його забрали до відділка з автом. Тепер він позбудеться прав на місяць, отримає штрафні пункти в картотеці Флєнсбурґа і грошовий штраф. Найцікавіше, що сам Дієго задоволений з цієї акції - він "радий жити в такому безпечному місті, де поліція діє швидко і злагоджено. Зі мною поводились так, як з будь-яким іншим звичайним громадянином. Я дякую поліції за добре виконану роботу".

Фото і відео: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/werder/2009/01/19/diego/von-der-polizei-gestoppt.html

Так що я невпевненний, що він так скоро перейде. Дуже Дієго мені імпонує, як гравець і як людина.
    Хоча рано чи пізно він звичайно перейде в топ-клуб. Підрубати капусту, це ясно. Думаю, він дасть добре заробити також Вердеру(не раз наголошував, що він не забуде, що саме тут відкрився). Одного разу Дієго також сказав, що він пам"ятає приклад багатьох інших гравців, які відкривались в Вердері, а після переходу тухли.
    Ну отаке. :)

9. Персі

Лист вболівальника до Кака:

"Уважаемый, сеньор Кака!
    Меня зовут Марио, мне 12 лет, я болею за "Милан". Наверное, Вы никогда не прочтете это письмо (хотя моя мама говорит: "Конечно, прочтет", но я все равно напишу.
    На днях я собирался спать, когда услышал, как папа признался дедушке: "Знаешь, если он уйдет, считай, Игра умерла". Я ничего не понял, подошел к папе и переспросил. А потом мне стало очень грустно, и я не мог уснуть всю ночь.
    Я лежал и думал… Закрывал глаза и все время видел 22-й номер в любимой красно-черной майке. Вот издевательски в "очко" обыгран Сиссоко, вот на замахе уложен Кьеллини и мяч уже в "девятке" ворот Буффона! Мне немного полегчало, и под утро я уснул.
    Взрослые говорят, что во всем виноваты деньги. Наверное, я еще маленький, чтобы это понимать, но разве счастье в деньгах? Родители учат, что главное получать удовольствие от того, что делаешь. Неужели Вам было плохо в "Милане"? Ведь у нас столько хороших игроков!
    Я мало, что знаю об Англии. Помню, на уроках нам говорили, что мы когда-то воевали против них, но это было очень давно. Слышал еще, что в Англии холодно. Зачем Вам туда?! Вы же бразилец!
    В общем, я не верю. Не верю, что такой футболист, как Кака, продается. Я не хочу, чтобы Вы поднимали руки к небу, не играя за "Милан". Пожалуйста, скажите, что это неправда! Скажите, что Вы остаетесь!.. И, обещаю, завтра я повешу на стенку еще один постер Кака!
    Марио, преданный "Милану" и Кака"

:cry::cry:

• Подобається Подобається x 3
  10. Персі

Урря! Кака лишається! Ну але й рознервували ж, щоб їх...

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

я вже читала що той дозвіл а потім заперечення про перехід Кака - піар Берлусконі, щоб підігріти інтерес до Мілана і до себе любимого :)

12. Персі

ну деталей напевно не дізнаємось, але особисто я не вірю в святого Берлусконі і бачу ситуацію наступним чином. Думаю, якби Кака сказав - я хочу перейти, керівництво його не втримувало б - все таки 100 млн. Але прийшла пропозиція від МС, Кака відмовився, в принципі, можна було б зразу їм відмовити та й по всьому. Але тут Берлусконі вирішив, що якщо не 100 млн., то хоч піар. :) Звідси і така довга історія вийшла. До речі, вчора в Італії визначали найкращих футболістів, ним став Ібра. Але кому яке діло до Ібрагімовича, коли такі події? На перших сторінках газет, на всіх телеканалах - святий Берлусконі, святий Кака, щаслива міланська сім'я, для якої гроші - дрібниця, сім'я, імідж - все. Нда. Берлусконі все - таки майже геній. Цинічний, але геній. :)

13. Samojlovu4

Ну що, Ман Сіті перебирає когось в центр поля дерижером, з Кака обломчик вийшов... певно тоді, як наслідок, слід очікувати черговий інтерес до Дієго?!

Як вболівальник Вердера, думаю так: якщо зварйовані шейхи будуть дійсно давати дурні гроші за Дієго - то най йде. Так клубу вигідніше.
    Дієго вже багато досягнув в Бремені, вище вже не скоче. Рано чи пізно всеодно зникне, то най вже зараз, поки є ціна і араби з дурними грошима. Вердер вже нераз вигравав і без нього в топ-клубів, нім. таблоїди навіть саркастично так підмахують постійно - "хочете виграти в Лізі - лишіть Дієго дома". Крім того, дуже розкрився молодий турок Уюзіль, придбаний на халяву літом в Шальке якраз на заміну бразилійцю.
    Ну але то таке, просто роздуми вголос.

14. Персі

Шейхи недавно сказали, що облом з Кака їх сильно ранив, і вони не будуть ганятись за топ - футболістами :)))
    Дієго звісно, не такий розкручений, як Кака чи Мессі, але без сумніву, талановитий.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Самойловичу, а я вас бачила сьогодні! ;)
    З нетерпінням чекаю вашої розповіді і фотографій!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шевченко забив "Ганноверу"
    У середу "Мілан" провів товариський матч з "Ганновером". Гра закінчилася перемогою італійців з рахунком 3:2. Українець Андрій Шевченко в цій грі відзначився забити м`ячем, який він провів на 53-ій хвилині. Дубль у цій грі на рахунку Філіппо Індзагі.

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я дивилася. Шева на фоні всіх інших відіграв досить добре. А Індзагі насмішив пару раз. Ну як стоячи в метрах 2-3-х по центру воріт можна не попасти в ворота? А в штангу?

18. Персі

Я вражена. Товарняк примудрились виграти. :mocking:

19. Samojlovu4

Ну Ок. Мілан таки виграв. :good:
    Гра була нічого так, товарняк як товарняк. В першому таймі мали гановерці більше вигравати в принципі. Але Мілан є Мілан, був аж трохи здивований, що значить топ команда - вони знали, що як захочуть, то можуть вирішити гру за пару хвилин, що потім і зробили.
    Вболівав я як не диво за макаронників - Ганновер 96 ніколи не любив, така собі команда нижче середнього, 13 місце Бундесліги, там їм і місце.

Тут декілька фоток. :)

Крім гіляччя "Фусбаль", з основним ЛФ я зав"язав, тому вже можна і виставити частину самуіловича, би народ не казав, шо він там не був.
    Це буцім Роні.

Кавальчик AWD-арени

другий кавальчик.

Парамон. Гиги...

Дідо випендрюється.

Last edited by a moderator: Jan 23, 2009
    • Подобається Подобається x 6
  20. Samojlovu4

На зарядку побігли.
    [​IMG] [​IMG]

По-моєму, на лівій руці в Шеви бракує двох пальців. Пазік відхватила певно.

Пазік, Бекс і Роні цілком похлюплені. Всі як люди, а змерзлюк бразилійський ще б в шубі розминався...

Парочка хворівальників.

Last edited by a moderator: Jan 23, 2009
    • Подобається Подобається x 6
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)