Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мені Діда вчора сподобався, пару раз врятував. А то могли би ще й програти на останніх хвилинах. Каладзе женячка явно не на користь пішла.
    П.С. а нашо їм Бекхем - не знаю...

• Подобається Подобається x 3
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Жеребьевка УЕФА
    ДИНАМО КИЕВ - ВАЛЕНСИЯ
    САМПДОРИЯ - МЕТАЛЛИСТ

ИНТЕР - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД!!!
    АРСЕНАЛ - РОМА
    РЕАЛ - ЛИВЕРПУЛЬ!!!

ШАХТЕР - ТОТТЕНХЭМ?!?

АСТОН ВИЛЛА - ЦСКА, ЗЕНИТ - ШТУТГАРТ

• Подобається Подобається x 2
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

1/8 финала АСТОН ВИЛЛА - ЦСКА против ШАХТЕР - ТОТТЕНХЭМ

ДИНАМО КИЕВ - ВАЛЕНСИЯ против САМПДОРИЯ - МЕТАЛЛИСТ

Появилась уникальная возможность увидеть битву гигантов Динамо - Шахтер!!!

Останнє редагування: 19 гру 2008
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

А тим часом російські команди повідмовлялися від участі в Кубку першого каналу. Спочатку Спартак відмовився - певно, Динамо забоялися :)))

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хм, щось ніхто ще за Хоффенгайм не згадував... А вони таки наробили шороху.

Краща команда першого кола Бундесліги, зимовий чемпіон. Нагадують Бремен, коли він має настрій. Винослили всіх вперед ногами по 3-6 голів. Хіба самому Вердеру влетіли 5:4...
    Одна з сенсацій футбольної Європи. Лиш би не здулись на друге коло, що дуже ймовірно...

А прікол в тому, що вийшли в першу Бундеслігу лише цього року вперше. В таких низах починали, якась там регіональна ліга... Коротше, я про них навіть не знав ще пару місяців тому.

І то команда з села Хоффенгайм, з населенням 3 тисячі триста чоловік!

• Подобається Подобається x 1
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Самойловичу, вас на цій гілці дуже не вистачало!
    а з цілого Львова команди гідної зліпити не можуть...Хоча я таки маю ще надію на ФК "Львів"
    А що скажете про Кубок УЕФА Вердер - Мілан?

7. Samojlovu4

Це буде цікаво. Неповезло Вердеру. Взагалі-то думаю, що Мілан пройде далі звичайно. Таким складом. Хоча таким складом і такі ігри, які вони останні показували...
    Хоча і Бремен маґьот... він може любого порвати, лише за одної умови - мати файний настрій на гру. А від чого залежить той настрій - не знає певно й сам тренер.

Думаю, буде весело. Сірих, нульових ігор за участю Вердера випадає небагато. Або вони накидають за комір, або, що більш ймовірно, вигребуть ще більше.

Я оце в роздумах - їхати на той футбол, чи нє?! Там вже й новий рекунструйований стадіон в Бремені має бути, має бути якийсь супер-пупер... Подивлюся ще...

8. Samojlovu4

От закортіло мені цікавинки виставити про кохану Бундеслігу.

Бундесліга - рекорди та досягнення.

20 разных игроков забивали за бременский Вердер в сезоне 2007/08. Уникальный показатель полностью подчеркивает стиль игры зеленых музыкантов.(прікол, у всіх решта переважно парочка нападаючих забиває. Ну але це Бремен.)

Клаусу Фихтелю было 43 года, когда он вышел на поле в составе Шальке 21 мая 1988 года. Это сделало Фихтеля самым старшим участником поединка высшего немецкого дивизиона.

11 секунд понадобилось Ульфу Кирстену, чтобы вывести леверкузенский Байер вперед 30 марта 2002 года в поединке против Кайзерслаутерна, тем самым побив прежнее достижение Джоване Элбера в 1998 году в матче против Гамбурга.

Гамбург является единственным клубом в первой Бундеслиге, который за все 46 сезонов с 1963 года ни разу не вылетел. Особая опасность нависла над Гамбургом в позапрошлом сезоне, но Хууб Стевенс смог спасти рекордсменов.

35 минут понадобилось Отто Гейсерту из Карлсруэ, чтобы отметиться первым в истории Бундеслиги хет-триком. Гейсерт отгрузил три мяча Нюрнбергу в сезоне 1963/64 (итоговая победа со счетом 4:2)

2 раза Штутгарт заканчивал первый тур в самом низу таблицы только для того, чтобы выиграть титул - в сезонах 1991/91 и 2006/07.

602 матча в Бундеслиге - рекорд, который будет очень и очень тяжело побить. Его установел Карл-Хайнц Кербел, который провел всю свою карьеру за франкфуртский Айнтрахт (с 1972 года по 1991). Сейчас Отец Чарли (прозвище игрока) - один из преподавателей в футбольной академии Айнтрахта.

16 лет, 11 месяцев и один день. Это был возраст Нури Сахина, когда он дебютировал за Боруссию Дортмунд в матче против Вольфсбурге 6 авгусба 2006 года, что сделало его самым молодым игроком Бундеслиги.

88,075 фанатов пришли на берлинский Олимпиаштадион 26 сентября 1969 года, чтобы посмотреть на то, как их любимая Герта обыграет Кельн со счетом 1:0 - этот матч собрал больше всего зрителей за всю историю Бундеслиги.(дозволю собі зауважити, Бундесліга взагалі останні кільканадцять років - завжди перша серед всіх чемпіонатів Європи по наповнюваності трибун. Стадіони завжди під зав"язку, навіть в нижчих, а то і регіональних лігах по 20-40 тисяч глядачів на матчах).

11 иностранных игроков вышли на поле за Энерги из Коттбуса в матче против Вольфсбурга 6 апреля 2001 года. Энерги есть Энерги.

7 раз Арминия Билифельд поднималась из второй Бундеслиги в первую. Рекорд, но толку... (люблю Біліфельд, ходив там на матчі пару раз. Армінія має кличку команда-ліфт: для Бундесліги заслаба, для нижчої ліги засильна.)

12:0 - самая крупная победа в истории Бундеслиги. Этот разгром устроила менхенгладбахская Боруссия своим коллегам из Дортмунда 29 апреля 1978 года.

6 голов в одном матче - именно столько забил Дитер Мюллер 17 августа 1977 года в матче своего Кельна против бременского Вердера (7:2). Мюллеры в Германии всегда очень много забивали, но самому известному столько в одном матче не удавалось.(ха-ха-ха, Вердер вже тоді фестивалив! Чи в свої, чи в чужі ворота).

Хоффенхайм - самый маленький населенный пункт в истории, в котором находится клуб Бундеслиги. Эта деревушка насчитывает около 3 тысяч обитателей! (вже писав зверху - а зараз вони чемпіони першого кола).

9. Samojlovu4

І ще раз стосовно заповнення стадіків та вболівання в Тевтонії, найкращого в Європі.
    От два ролики. Вони недовгі, варто переглянути до кінця. Прошу звернути увагу: там навіть здебільшого показані вболівальники команд-не грандів, з нижчих ліг.
    http://de.youtube.com/watch?v=opqXgm5kX3o&feature=related

А тут в самому кінці не пропустіть, що фанати Франкфурта виробляють. А шо тоді твориться в Дортмунді і на стадіоні Шальке, де найвідданіші вболівальники?! :)

http://de.youtube.com/watch?v=Rbx18HT_A9U&feature=related

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Уря, серія А повертається! Дочекалась :)

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, поветрається, та ще й така гра завтра - Мілан з Ромою! Цікаво чи буде Бекс грати і скільки разів покажуть його Вікі на трибуні :)

12. Samojlovu4

А з Ґамбургом бачили?!
    Німці файно катали, Мілан мав би програти.
    Ну але то таке, товарняк - не показник.

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Нє, з Гамбургом не бачила. Мала гостей вдома.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Буде, але спочатку нагріє bench.

On-loan AC Milan midfielder David Beckham will start as a substitute for his first Serie A game at AS Roma on Sunday, coach Carlo Ancelotti has said.
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/7821989.stm

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ще сьогодні в Англії гра туру Манчестер Юн. - Челсі.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

я проти Челсі....

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

я вже давно :)))

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну в заявці він є, але в основі не вийде, звісно.
    Не в образу німцям, але я не можу пригадати хоч одного товарняка, в якому Мілан грав би пристойно. Хронічне то. :dntknw:
    Щодо Челсі - МЮ, то я в ступорі. Ні тих, ні тих не люблю, хай нічийку катають, чи що. :)
    А відновлення футболу в Італії вчора вдалось. :mocking: Кальярі відібрали 2 очки у Інтера, хоча, по - правді, могли й виграти. Я починаю симпатизувати Жозе. Все - таки авантюрна людина. Я от не можу уявити, за яких обставин Анчелотті зняв би обох центральних захисників, щоб посилити напад. ;)

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Авантюризм Анчелотті полягає хіба що у випусканні Емерсона :)))

20. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

...у центр поля :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)