Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Шеву на пенсію. Дорогу молодим.
    зауважте чим рідше шева забиває тим апофеозніше реагують на забитий гол.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Барселона - Шахтар.... 2-3.... а толку?

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

По - перше, і толку ніякого, по - друге, Барса грала глухим дублем. То хіба для статистики. Буде Мірча казати, що він дуже крутий, бо Барсу переграв та ще й на її полі. :)
    Удачі сьогодні Динамо! Мусять пройти в Кубок УЄФА. :)

• Подобається Подобається x 3
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

а толку - збільшення коефіцієнту в рейтингу України і великі призові від УЕФА(не пам"ятаю точно, але ніби 300 тис Є) клубу за перемогу. А чим більший коефіцієнт, тим більше команд мають право виступати в єврокубках.

5. Персі

Ну, на наступні кілька років у нас дві команди в ЛЧ так і залишаються. Тільки тепер чемпіон країни буде попадати напряму на групову стадію, а от друга команда - через кваліфікацію.
    По вчорашньому матчу. Яким би піжоном не був Міля, :pardon: але талановитий - не забереш. :yes: Маєм три команди в Кубку УЄФА. Буде цікаво. :) От тільки міжсезоння скоро, треба ще його якось пережити. :scratch_one-s_head:

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Зараз ми на 10 місці. Треба піднятися на 9-те - тоді хоч в Лізі Європи (кубку УЕФА) на одну команду більше буде. А взагалі то ми з турками боролися за 10 місце, і завдяки Динамо і особливо Металісту таки їх перегнали.
    На 1 місці зараз Англія - рейтинг 74.054
    6 місце - Росія - 44.625 :ireful1:
    9 місце - Португалія - 35.319
    10 місце - Україна - 33.100
    11 місце - Туреччина 31.225

• Подобається Подобається x 4
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

А ще в неділю нас чекає цікава гра - Ювентус - Мілан :good:

8. Персі

Ви мені рани сіллю посипаєте. :sad: Шось так страшно перед тією грою. В лазареті і так купа народу, а тепер ще й Гаттузо вилетів і то надовго. І так не до речі, бо в цьому сезоні він піймав друге дихання, дуже добре грав! Торба тепер не тільки в захисті, але й в середній лінії. :cry: Пірло й Амрозіні які після травм і довго не грали + Фламіні, який поки що демонструє не зовсім не, на що я сподівалась. Про центр захисту мовчу... Бонера травмований, Каладзе взяв останнім часом за постійну звичку розмахувати руками в штрафній і заробляти пенальті, незрозуміло - що - за - чудо - Сендерос. Мальдіні. Неймовірний звісно гравець та все ж роки беруть своє.
    Одним словом, не дуже весело, та й відверто кажучи страшнувато мені. :cry:
    І швидше всього, хто програє, той навряд чи зможе ще втрутитись в боротьбу за Скудетто. А я так хотіла чемпіонства, а тут такі напасті з травмами. А якщо нічия, то на користь тільки Інтеру. :bad:

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

А ще забули про чудо-гравця Емерсона :)
    Та й Кака з Роніком разом на полі затісно
    П.С. Просто Каладзе певно тільки про медовий місяць і думає, тому й незрозуміло що на полі витворяє ;)
    В нападі теж далеко не все гладко: Боріелло зі ста моментів може один використати, травмується постійно, Пато - досвіду малувато, часто хоче все сам (бразилець, одним словом), а не виходить, Піппо - то класно, то ніяк, Шева - ігрової практики занадто бракує

• Подобається Подобається x 2
  10. Персі

Та я б тих їх пасій десь зіслала... подалі... :mocking: У Боррієлло, окрім травми фізичної, теж до речі, ще й із справами сердечними не все гаразд. Наразі перебуває в лазареті + депресії через невдалі стосунки. У Піппо - грип, невідомо, чи він буде грати.
    Газета делло Спорт прогнозує у Мілана: Аб'ятті - Янку, Мальдіні, Каладзе, Дзамб - Амброзіні, Пірло, Фламіні - Кака - Пато, Ронік.
    У Юве: Маннінгер - Молінаро, К'єлліні, Мельберг, Грігера - Недвед, Маркізіо, Сісоко, Маркіоні - Дель П'єро, Амаурі.
    В них теж є проблеми - Легротальє вилетів. Ну і Маннінгер - то не Джиджи. Подивимось, що воно буде. В Іспанії теж цікаво буде на вихідних. В суботу - Барса - Реал. :good:

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

В Каладзе то якраз все чудово - одружився недавно з грузинською моделькою. Читала, що він зустрічався навіть з донькою Берлусконі і жив певний час з українською моделлю - колишньою дружиною Шуфрича. От Казанова :)
    А вихідні дійсно цікаві намічаються. Крім футболів ще й бокс.

12. Персі

Дочку Берлусконі я б теж десь зіслала. :bad: Час від часу скаржиться, що клуб забирає багато грошей і треба його продати. :suicide:

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Шкода Мілан. А Анчелотті і далі розказує, як вони добре грали, а Юве використав пару моментів і все. Краще би визнав, що оборона - суцільна діра чи прохідний двір. Слів нема. А ще скудетто хочуть виграти.

14. Персі

Навіть не від результату погано... Я того очікувала. Навіть сон приснився, що Мілан програє, правда з трохи іншим рахунком. Боляче було дивитись на якусь таку приреченість... Помилки в обороні - дитячі, Юве такого не прощає.
    Щодо Скудетто... я буду сподіватись, доки будуть залишатись хоч якісь теоретичні шанси... але пані логіка в моїй голові вилазить і каже, що ніц з того не буде...:cry:

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, гірше від того, що Анчелотті постійно стверджує: ми грали добре, ми грали добре. Пора очка свої протерти, і або міняти багато чого, або їхати в Африку.

Ну може наберуться тепер спортивної злості і Удінезе порвуть ;)
    згадалося: Без надії сподіваюсь...(с)

Last edited: Dec 15, 2008
  16. Персі

Олю, так ким рвати? Блідим від болю Амрозіні? Пірло таким же? Що з Фламіні і Кака поки що неясно... Нема в центрі здорового нікого... Чудо - Емерсоном? Дзамб буде пропускати, догрався вчора. Каладзе в центрі захисту - то жах. Він вчора де завгодно бігав, тільки не на своєму місці. Та й взагалі, попри травми, нема командної гри. В цьому сезоні я ще не бачила. Саме гри. Так, перекатування м'ячиком і сподівання, що якесь "авось" в ворота суперника залетить. Крім того, підозрюю, що Удіне теж злими будуть. Тож треба було, виграючи 3 - 0, втратити перемогу.
    Та я то вірю в перемогу, звісно, а що ще робити? Але шось так тяжко в останніх сезонах...:sad:

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, погоджуюся, що нема ким. Зірок - аж забагато, а грати нема кому. Та й грають кожен сам за себе. Рідко коли можна побачити гарний пас і ще рідше хоч якусь комбінацію. Не знаю, як кому, але мені здається, що Анчелотті себе вичерпав в Мілані, якщо не може зібрати гравців у Команду. Бо у майстерності кожного з них можна не сумніватися.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Їм і Бекхем не допоможе.

• Подобається Подобається x 2
  19. olya_d

olya_d Well-Known Member

В цю суботу буде презентація Бекхема.:)

20. Персі

Ага, Бекхем то якраз те, що врятує Мілан. Як вчора правильно сказав коментатор, з таким захистом Мілану не тільки в Серії А, а й в Кубку УЄФА нічого не світить

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)