Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, завтра, я вже сам чекаю. :)
    Північне дербі між двома "Ганза"-містами, запекле. Напруга велика, підігріта ще особистими протистояннями гравців.
    Вердер також в кризі, найсерйознішій за останні 9 років, до-речі. Думаю, буде результативна нічия, або Гамбург виграє.
    Хоча не виключаю, що і Бремен вистрілить, в них то залежить виключно від настрою.

Хтів махнути, бо в понеділок і так мушу в Гамбург пертися. Але обставини не склалися.

• Подобається Подобається x 1
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Хочеш побачити голи у ворота Динамо чи Шахтаря - спокійно можна починати дивитися гру хвилини так з 80-тої. Як завжди, профукали результат на 87-й хвилині. Злість бере від того, всю гру відіграти, і під закінчення пропустити.
    За Шахтар навіть не хочеться вже вболівати, хоча може ще й попадуть в КУЄФА, а от за Металіст повболіваємо, хоча дуже тяжко їм на виїзді з Галатасараєм.

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

та я саме так і зробив.... дивлюсі 79-а йде... О, думаю, пора вмикати телевізор. Тіко вмикнув - гол. Думаю, на нині досить - вимкнув і во вже на форумі...

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

а я 86 хвилин нанервувалася...напереживалася....для того шоб на 87-й гол побачити...Всьо, завтра Шахтар включаю після 80-ї, не скоріше

• Подобається Подобається x 4
  5. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ех, Динамо, Динамо...:cry: Знов профукали :ireful:
    Слів нема - одні "вираженія" :ireful1:

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Нє, ну то так тільки наші вміють...своїм вболівальникам таку свиню підсунути в кінці гри....та я аж спати спокійно не могла....

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та я взагалі такий "аццький" матч як Шахтар - Базель дивитись не буду... Будуть сьогодні матчі і цікавіші, а вболівати за Шахтар не можу... навіть з почуття патріотизму :dntknw: Нервують вони мене. З їх тренером і бразильською діаспорою.
    Щодо Динамо, то прикро звісно. Грали непогано, але досвіду та класу не вистачило. В тому, що наразі не пройшли в плей - офф ніц страшного нема. Все - таки Сьомін працює з ними не так давно, команда тільки будується... Ну вийшли б вони і швидше всього вилетіли б в 1/8, а в Кубку УЄФА все - таки шанси протриматись довше є.
    ЗІ. В шоці з Алієва:mocking:

8. Samojlovu4

А я от люблю останні хвилини, після 80-ї... В них вся краса фусбалю, хоча нервів з"їдають багато...
    Це просто якось в нашому футболі, ще з савецкіх часів повелося - виграєш 1:0 на 75хв. приміром, то вже перемога майже в кишені, глядачі зі стадіону поперли(!), народ телевізори і радіо вже виключає(!) - "Таа, і так вже нічо не буде..."

В європі, і особливо в моїй коханій бундеслізі, наприклад 2:0 на 85 хвилині - гра ще далеко не вирішена і якраз починається саме цікаве. Практично в кожному турі такі матчі трапляються.

• Подобається Подобається x 6
  9. olya_d

olya_d Well-Known Member

і я не дивилася...а шо вийшло...5:0...
    А Динамо дійсно хай краще в КУЄФА пограє, бо далі в 1/8 ЛЧ ради би не дали.

Ну дістав його суддя, завів, а Алієва заводити довго не треба. Суддя ще й дістати міг, та Алієва до нього свої ж не пустили. А гол Арсенал таки нечесний забив. Ну але суддя того не побачив, що зробиш.
    Інтер - Панатінаікос 0:1 :) дали Мауру по носі, щоб так високо не задирав
    Бордо - Челсі 1:1 тут Челсі дуже повезло, гол халявний забили, а в першому таймі жодного удару по воротах не завдали
    Анортосіс - Вердер 2:2 Вердер таки наприкінці зрівняв, але з ЛЧ прощається

Цікаво, що там сьогодні Металіст покаже. Та й Портсмут - Мілан цікаво подивитися.

10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Все!!! Дивлюсь тільки шахи! Пряму трансляцію! Ніхто не підкаже по якому каналу?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ахмєтов сказав після матчу: Ось як грає команда, коли я їй не обіцяю преміальних.
    Ми кажемо: ось як грає команда, коли ми не дивимося

Я теж не дивився....

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Металіст виграв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вітання Харкову і молодець Маркевич!

14. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

:clapping:Харків!:clapping:Харків!:clapping:Харків!:clapping:Харків!:clapping:Харків!

• Подобається Подобається x 5
  15. Samojlovu4

КарпатОвці шахтарьонку програли.
    ФК виграв вчора в ленінців.

Бремен тоже стандартно - то в них криза найбільша за 9 років, в ЧемЛізі задничинка, то вчора міцний цього сезону "Айнтрахт"(який попередній матч 4:0 виграв) рознесли з рахунком 5:0.
    А ще тішить, що Реал влетів. Не люблю чомусь галактікос...

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ось так, багато хто його не любить, але Золотий м"яч він виграв

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

А сьогодні можна привітати Металіст з перемогою над Олімпіакосом і виходом з групи в плей-оф Кубку УЕФА!!! Маркевич - молодець!!! І як шкода що працює він не у Львові....дякуючи Димінському...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маркевич молодець, хоча я йому не вірив.... Але він дійсно довів клас.
    Якось тупо виглядає Диімінський... прогавив....

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

А вчора ще й Шева класний гол забив в кубку Італії проти Лаціо:

http://www.youtube.com/watch?v=XtbmazXY-Sk&e

Після голу його замінили, але рахунок Мілан не втримав - програв 1:2

• Подобається Подобається x 5
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

гол класний, дійсно.

вищий клас.