Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Коментував Босянок і нормально було... А Джулай - то нефарт ходячий. :cesored:
    Тепер - х/з. Фактично і у Порту і у Динамо шанси зрівнялись. У обох команд по матчу з Арсеналом та Фенербахче. Однак Порту їде в Лондон в останньому турі, коли можливо Арсеналу вже ніц не треба буде. ІМХО Сьомін підпсував гру заміною Гіоане - Бангура. :cry:

• Подобається Подобається x 4
  2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Цілком згідний. Ні Гіоане ні Бандура гру не показали. Прикро. Все переноситься на останні ігри.

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

шкода...За Шахтар вчора не переживала, а от за Динамо прикро...От якби Вукоєвіч попав в ворота, а не в штангу...ех...
    Надіюся, хоч Металіст завтра порадує. З Гертою грають.

4. Vitaliy

Vitaliy Active Member

Йомайо то цілий :cesored:,як так можна!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А во, дивіться..... Миросьо Маркевич... наш, львівський хлоп всім покаже як тре грати футбол без негрів, без луческів і т.д.....

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Динамо шкода.... вперше шкода з часів Лобановського.... проте гра була, правда не вистарчило досвіду, але то прийде....

• Подобається Подобається x 6
  7. Персі

Він міг би і Карпати навчити грати в футбол, якби Димінський не був таким :cesored:

• Подобається Подобається x 5
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Зіграв сьогодні Металіст з Гертою 0-0. Дещо розгубленими вони мені здавалися, навіть Коельйо десь по горобцях бив.
    Порадував сьогодні Удінезе, виграв від Спартака ;)
    Ну і Мілан ледве виграв від Браги, на останній компенсованій хвилині забив Роналдіньо. Анчелотті, як на мою думку, дивний склад виставив: трьох нападників і жодного під ними.

9. Персі

Металіста я не бачила, тому по грі не можу нічого сказати. По результату - звісно, було б прийнятнішим виграти, так як на домашньому полі. :smile: Ну але "маєм те, що маєм." (с) Група в них не найлегша, але виходить три команди. Шанси є.
    Удінезе взагалі в цьому сезоні виглядає дуже й дуже симпатично. Маріно поставив хорошу гру. Але рівноцінної лавки не мають, а одним і тим же складом буде важко весь сезон протягнути. Хіба що підсиляться взимку.
    Та власне на вістрі грав один нападник - Інзагі, а Шевченко грав другого, "відтягнутого" форварда. Роль треквартісти мав виконувати Пато, але з нього такий треквартіста, як з мене балерина. Партнерів не бачить, лізе постійно на трьох, м'яч втрачає, тож дулю з маком від нього швидше дочекаєшся, а не хорошого пасу. До речі, пристойні перспективні паси тільки Шева і робив. Правда, було їх не дуже багато. Взагалі, поганенько зіграли, розриви між лініями просто атомні.

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я дивився. Не дуже переконливо, з обох боків.
    Герта не хотіла, а Метал не міг.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Персі, про Пато дуже правильно сказали. Та в них напевно в команді змагання між Пато, Кака і Роніком, хто більше гравців обмотає :)
    Особливо запам"ятався в першому таймі чудовий пас Шеви прямо на голову Піпо, але той поганенько пробив. Ще весело всім стало, як Діда вибивав м"яч і попав у гравця Браги зблизька, добре що м"яч назад йому в руки полетів.
    В другому таймі Шева вирішив вже трохи сам побити, але влучності бракувало. Ще гарно перегнав захисника і прострілив вздовж порожніх воріт, але ніхто не добив. Ронік трохи походив по полі, раз вдарив і забив :). Але почалася гольова атака із пасу Шеви. Так що в цій грі він показав себе досить краще, ніж Пато і Піппо, на мою думку.
    А Металіст, мені здається, перенервувався забагато. Перепасовувалися задовго біля штрафної, лупили м"ячем по горобцях. А Галатасарай виграв на виїзді в Бенфіки 2:0. Так що Металісту в наступній грі з ними на виїзді буде дуже і дуже важко.

12. Персі

Бразилія в крові. :) Та між Кака і Діньо з одного боку і Пато з другого різниця в тому, що перші двоє бачать поле і партнерів, однією передачею можуть пошити захист суперника в дурні. За Пато такого не спостерігається, принаймні, поки що. Дриблінг і все. А толку з того дриблінгу, якщо після обводки нема нормального пасу? Може навчать розуму, а може й ні. Буде видно.
    Шева провів досить - таки хороший матч. Ну не забив... Але з такою розстановкою важко було там забити. Якби з перших хвилин грали Діньо чи Кака, а центрі Зеєдорф, м'яч би він отримував більше і з вигідніших позицій, то й шансів відповідно мав би більше

13. Samojlovu4

Дівчата, любо вас читати.
    В Тевтонії завжди стадіони набиті навіть в третій лізі, я вже звик бачити серед глядачів белику кількість жінок і дітей. Ходять сім"ями.
    Але в Україні таких дівчат-фанатів зустрічаю вперше.
    РЕСПЕКТ!

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Samojlovu4,дякую :kiss: В мене тато з мамою завжди футбол дивилися, брат вболіває, чоловік...то ж я не могла залишитися осторонь від футболу ;)

15. Персі

Що я знайшла: :biggrin:

"Житель Донецка, зарегистрированный на интернет-аукционе Auction-ua под псевдонимом Ахметов, выставил на продажу главного тренера «Шахтера» Мирчу Луческу.
    В разделе «Описание лота» продавец написал: «Мирча Луческу. 63 года. В прошлом известный футбольный тренер. Продаю за ненадобностью. Из положительных качеств хочется отметить знание иностранных языков. Можно использовать в качестве переводчика. За дополнительную плату могу приложить бразильскую общину Донецка. Отдал бы бесплатно, но учтите, что я заплатил за рекламу на первой странице этого сайта, так что предполагаю хотя бы эти деньги вернуть».
    В разделе «Детальнее об оплате и доставке» продавец отметил: «Доставка своим ходом», сообщает Lenta.ru.
    Единственным потенциальным покупателем Луческу был участник торгов Paradoxic, готовый заплатить за тренера 100 триллионов гривен (более 462 триллионов рублей). Однако администрация аукциона вскоре закрыла торговлю лотом, сославшись на нарушение правил."
    Джерело: http://www.sports.ru/football/6130520.html

:lol::lol:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Карпати виграли..... а завтра Львів екзаменує Динамо К.

17. Персі

Як то все - таки образливо випускати перемогу, а з нею і перше місце в турнірній таблиці на доданих хвилинах... :frown: Лечче - Мілан 1 -1 :frown::frown::frown:

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

якби хоч раз боріелло нормально завершив безліч атак, гольових пасів, то би не програли. А то поров все що тільки можна було, а потім ще й наривався до гравців Лечче.
    а інтер маурівський перемагає, і часто на останніх хвилинах вириває перемогу.

19. Samojlovu4

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

і чого я туди лізла? то "любопитство" до добра не доведе...аж мені зле стало...
    але колись хтось з карпатівців так ногу супернику зламав, що аж кістка вилізла

• Подобається Подобається x 7
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)