Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Футбол

Аналогічно і я. Надерти спартак мусять, а там вже хай і їх деруть, Бог з ним...
    2:1 виграють після першого.
    Повезло просто - спартак ще в гіршій формі, ніж Дінама.

• Подобається Подобається x 4
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

3:1!!!!!!!
    Але наші і при такому рахунку програти можуть...
    Але надіємося, що рознесуть вони то "м'ясо" гниле ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

4:1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Як сказав мій чоловік:"То вам за Грузію!"

• Подобається Подобається x 9
  4. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Динамо хоч і вівці, але сьогодні вони показали, що можуть бути вовками!

• Подобається Подобається x 2
  5. мамочка

мамочка Well-Known Member

а я сподівалася що після 4 забитого мяча динамівці піднімуть грузинські прапори))))
    ото би москалів обламали....
    але я розумію, чому вони того не зробили: все ж таки в Москві грали, ще додому якось доїхати треба....

Додано через 34 секунди
    і Шахтар потішив, хоча могли б ше 1-2 голи забити....

• Подобається Подобається x 3
  6. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Я також досить давно вважаю їх вівцями )) але так приємно в Спартака виграти. )))). Останній раз так радів коли вони при рахунку 2-0, 2-3 виграли у того ж Спартака

7. bonapart

bonapart Well-Known Member

Спартак - гамно!!!!))) Нарешті вдалося порадіти за наш клуб на євроарені...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

поки москалі воювали в Грузії, Київ розбомбив Москву 4-1!

9. Ser tabu

Ser tabu _______________

не люблю ДК, а Спартак по зрозумілим причинам ще більше і лютіше)))))

ДК - майже ніяке. дуже повезло забити "ніякий" гол дуже ніякому мясу, а потім повезло забити в кінці першого тайму, оскільки москалі вже подумки були в роздягальні. )))))))

в другому таймі москалики взагалі посипались і ДК ніби трохи грало.

скажу, що приємний такий виграш, але що буде робити ДК в Лч навіть не знаю. Черговий позор ? Швидше всього. Хоч би в КУЄФА пробились і там вилетіли а не відразу)())))))

позиція песимістична не тільки від того, що вболіваю за Карпати, а від того що підбір гравців в Динамо слабенький для гри на високому рівні. Ще й відсутній "пахарь" Гусєв з Айолою...

захист ДК - взагалі "тіхій ужас". воротнік ЦеШо також кросавчєг ще той.

мда-с........

Потішили кроти хочу вам сказати. Також в розслабон бавились, але все таки на сухо закінчили. Непогана, змістовна гра.

Дніпро учоркай здивував. З такою командою як якась бонанцола чи як її там....3:2. жах. Але думаю в швейцарії виграють з різницею в два мячі.

10. mamedsat

mamedsat New Member

Хто скаже, де продають квитки на матч Украина - Польща???І коли?

11. Ser tabu

Ser tabu _______________

в касах друже в касах)))))))))) жарт.

якщо по правді то в касах зі сторони вул. Зеленої що у м. Львові :)

Додано через 17 хвилин
    в касах друже в касах)))))))))) жарт.

якщо по правді то в касах зі сторони вул. Зеленої що у м. Львові :)

з приводу самої гри хотілось би вибрати правильних гравців на матч, а не тих хто з регаліями приїхав. маємо склад збірної України :

Голкіпери: Андрій П’ятов («Шахтар»), В’ячеслав Кернозенко («Дніпро»), Олександр Шовковський («Динамо»).

Захисники: В’ячеслав Шевчук, Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (усі − «Шахтар»), Тарас Михалик і Андрій Несмачний (обидва − «Динамо»), Григорій Ярмаш («Ворскла»), Віталій Мандзюк («Арсенал»), Андрій Русол («Дніпро»).

Півзахисники: Максим Калиниченко і Сергій Назаренко («Дніпро»), Денис Голайдо («Таврія»), Олексій Гай («Шахтар»), Анатолій Тимощук («Зеніт» Санкт-Петербург, Росія), Євген Левченко («Гронінген», Нідерланди), Сергій Кравченко («Ворскла»).

Нападники: Андрій Воронін («Ліверпуль», Англія), Андрій Шевченко («Челсі» Лондон, Англія), Володимир Гоменюк («Таврія»), Євген Селезньов («Шахтар») і Артем Мілевський («Динамо»).

Грубим шрифтом відмітив гравців, яких бі хотів бачити в основі. Як не дивно, але Шева наразі як на мене не готовий. Випустив би його в другому таймі десь на 70 хв.
    З брамкою все зрозуміло. Пятов. В даний час один з найкращих воротніків України(ще б додав декількох в склад збірної, але їхнє місце займає ЦеШо)
    Захист як на мене так само повинен складатись зі зв’язки "кротів" Шевчук, Чигринський та Кучер. Досить непогано використовує Шпалич Тараса Михалика за Динамо у захисті. Думаю там йому місце, оскільки непогано грає у відборі, сильний при виконанні стандартів. Має непогану швидкість, але при цьому всьому трохи слабий у виборі позиції при "контрі" суперника. Не ставив би в основу Несмачного так як заважкий він. Клас є, а швидкості вже нема, тому і порушень багато.
    Півзахист. Назар не дуже відіграв з швейцарцями, навіть, можна сказати що взагалі не був на себе схожий. Каліна - на класі виїхав УЄФА. Думаю ця спарка повинна вистрілити. Тільки бі Міха не повторював помилки О.В.Блохіна(мається на увазі коли останній не ставив в основу Назара). Тімоха - без питань, один з найкращих "волнорєзів" світу на ряду з Ріно Гатузо. Ну і під нападниками спробував би Ворону. В нього і швидкість і характер такий, що дай Боже кожному з гравців півзахисту та й навіть і нападу.
    Напад. Сєлєзньов. Треба хлопця підтягувати до основи і дивитись як він зможе в парі з Мілевським(який досить непогану форму в даний час набрав) розбиратись з захистом суперника.

Єдине не можу зрозуміти - чому не викликав рижий Алієва. В парня зараз досить сильний підйом. Хм...Може щось не поділив з ним або якісь особисті непорозуміння ?

Ніби то все. Як на мене, то гра видовищною не буде. Кажуть, що прогнози погана справа, але все таки :
    Україна - Польща 1:0

12. Сірий Вовк

Сірий Вовк Active Member

Знайшов нормальний стадіон "Сокіл" на в. Патона, якість нормальна і є душ. Доречі там тренується фк "Львів", а також іграє "Галичина". Вартість 210 гривень за годину.
    Хто підскаже де у Львові можна купити буци?
    Хто знає в якій годині буде футбол Україна - Білорусія, і чи ціни будуть такіж самі, як на матч з поляками?
    Зараз у Винниках має відбутися турнір, і скоро кубок Карпат, якщо хтось має якусь інформацію про ці турніри підскажіть?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Карпати-Дніпро - 0-0

Ворскла- Шахтар - 2-0

• Подобається Подобається x 1
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Сьогодні матч-відповідь Динамо - Спартак. Чекаю розгрому м"ясників, але чомусь думаю, що його не буде.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Здається, я помилилася, що розгрому не буде!!! :radist: Зіграли пів години, а вже наші 2 голи :moskali: забили

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

3-1... Спартак дує.... Київ на висоті.

17. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:radist::radist:4:1:radist::radist::radist:от так воно...

• Подобається Подобається x 5
  18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Могем, когда хотим!!!!!!!!!!!!!!!!! 8:2!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Это ж нужно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:radist::radist::radist:

• Подобається Подобається x 5
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

дали москалям... тьфу, монголо-словянцям....

• Подобається Подобається x 6
  20. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Як Тузік тряпку. Хто наступний тренер "Спартака"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)