Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: Футбол

А вчора хтось дивився Барнслі - Челсі? Барнслі - команда, яка би по-нашому займала 16-те місце у першій лізі. А виграли у Челсі 1-0 !!! І мали більше моментів. Оце дійсно "дрюкнули" Челсі.

2. bonapart

bonapart Well-Known Member

А мене порадував Ліверпуль)))) Молодці, хлопці, пройшли Інтер)))) Було б цікаво якби півфінал ЛЧ вийшов суто англійським)))) Але головне, щоб у чвертьфіналі не зустрілися Ліверпуль - МЮ, бо наразі вони на мою думку найсильніші в ЛЧ, конкуренцію їм можуть склати хіба Рома або ще, можливо, Арсенал, проте не думаю що у цих команд був би якийсь шанс поти перших названих... Ну от, вболіватиму за МЮ і Лівер))))

Додано через 4 хвилини
    Шкода сьогодні було Евертон... та й Тотенхем теж... шоь сьогодні був явно не англійський день у КУЄФА, обидві англ. команди програли у серії пенальті(((. до речі, не перестає дивувати Хетафе, як у КУЄФА, так і у Прімері... Але РЕАЛЬНИХ конкурентів Баварії у КУЄФА я наразі не бачу...Хоча думаю ними могли б стати Фіорентина або при збереженні форми все той же Гетафе... хоча, наразі БМ виглядає найсильніше... Також порадував Зеніт))))

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Reuters

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

челсі грало без Шевченка.... додам...

Додано через 35 секунд
    за допомогою судді....

• Подобається Подобається x 1
  5. Schneider89

Schneider89 Active Member

Всем привет! :)
    У него будет шанс еще раз попробывать себя в Вердере. Игрок то толковый, ну не сложилось...
    Смотрел вчера Вердер - Рейнджеры, Саного - полный ***** :sad:

Тут всё не так однозначно. Если рассматривать этот момент, то необходимо так же вспомнить, что судья-чудак(на букву М только), не дал пенальти чистый (не думаю что с этим кто-то будет спорить) когда Лусио сбили в штрафной - игрок "львов" открыто пнул вице-капитана "die roten" в лицо. Судья был рядом - и молчал. Насчет пенальти - понимаешь, Клозе - профессионал. "Метр" - это, конечно, перебор. Что сделал Миро? Контакт был непосредственно перед самой линией штрафной, но Клозе как игрок мозговитый - еще протянул свой шаг в штрафную, и уже в штрафной начал падение, кстате - там было и второе касание. А судья еще и в качестве оправдания повелся на "это" ;)
    Рибери - да. Разочаровал ужасно, мне очень стыдно за этот его поступок. Судья в тот вечер был глупцом, поэтому приходилось действовать не очень чистыми методами что б привлекти его внимание. Когда Рыбу толкнули в грудь, ИМХО, достаточно было упасть и сразу же поднятся - а не устраивать клоунаду. Мне стыдно за Франка. Я рад что это еденичный случай его поведения, и надеюсь этого больше никогда не повторится.

Дружбан! :)

Саск - просто монстр !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ага. Глупо было не омолаживать команду и надеятся на зельоного распиаренного юнца, который играя в команде с Инзаги (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) выходя один на один смотрит на бокового (!!!) что б убедится небыло ли оффсайда. Один из лучших переломных моментов в матче мог быть, офсайда не было и Пато выходил бы один на один, но зелёная ошибка...

Шевченко уйдет из Челси, пусть действует Берлускони...
    Ну насчет этого - спорный вопрос :)) Сделали и Ливер и Челси :)

Полностью согласен :/ Удаление выдуманное. Возвращаемся к банальному ШД - ДК - Судьи :/ Запорожью - молодцы!

• Подобається Подобається x 2
  6. Samojlovu4

Шо про Аілтона скажеш?! :)

Пи.Си.: шойно Дюйсбурґ закатав гола Шальке... Шальке 04 - Дюйсбурґ наразі 0:1...

7. Schneider89

Ой... Что-то напрашивается паралель с Лукарелли. Хотят купить якобы "звезду" (если не звезду, то хотя бы ее имя). Человек за свою карьеру где только не играл. Габариты его - не внушают, форма - тоже. Посмотрим что он сможет сделать в украинском чемпионате.
    НО! Как бы он не говорил что "деньги это не важно", не верю (С)таниславский! Аргументы "я хочу поиграть во многих чемпионатах, передать свой опыт и бла-бла-бла" доверия не внушают :sad:

8. bonapart

Народ, як вам жеребкування ЛЧ? Ліверпуль-Арсенал, МЮ-Рома, Фенербахче - Челсі, Шальке - Барса?
    Як на мене, один з найгірших варіантів, гірше було б лише б коли на цій стадії було МЮ-Ліверпуль... От якби перші дві пари повністю озвести, то було б дуже цікаво, в півфіналах би були дійсно найсильніші... а так...

9. Schneider89

bonapart
    Порадовало что в 1/4 англы будут уже прибивать друг друга - это не может меня не радовать.
    Шальке - Барса... Только если Нойер опять звезду поймает, а Газовые будут отлично играть в обороне и попытают счастье в контратаках.

Кстате, в БЛ сейчас 70-я минута. Сральке уже сравняли счет. Из режима "зомби" вышел Кевин Кураньи, и забил гол :)

10. bonapart

А мене це не радує... Я просто зараз не бачу команду, сильнішу за Ліверпуль, МЮ і Арсенал. От якби наприклад замість пари Лівер - Арсенал була б пара Лівер - Челсі чи Челсі - Арсенал, то це було б нормально. А так... просто шкода, що 4 найсильніші команди гратимуть між собою на стадії чвертьфіналу...

11. Schneider89

Вестерманн решил Сломку до инфаркта не доводитЬ, так что Газовые выиграли 1-0.

Для меня это - Арсенал. Ливерпуль слаб в чемпионате, и у него сейчас довольно привычная для ПЛ задача - обеспечить попадание в ЛЧ на следующий сезон.
    Бенитес - кубковый тренер - и единственный шанс спасти сезон после Барнсли, проигранной в который раз ПЛ - это, который год подряд, финал Лиги чемпионов. А Арсенал в бешенном темпе начал сезон - и сейчас вполне удачно со своим молодым составом совмещает борьбу на двух фронтах.
    Ну просто не может на этой стадии Челси не повезти. :) Фартовые они. А Бенитес бы потрахунькал (сорри) Челси. Он делал это при тактике Жозе, а Грант ему особой конкуренции не составит.

12. bonapart

Ну я ж не лише про Лівер говорив... Але за нього і за МЮ вболіватиму!!! Щодо слабкості - Ліверпуль зараз набрав форму, а Арсенал, на мій погляд, починає потроху здуватися, або іншими словами дещо на спаді... можливо ненадовго, та все ж...

Повністю згоден!!!

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Це добре! Бо якби грав Шевченко, то знову у всьому був би винен.

Погоджуюся! Ліверпуль в цьому сезоні програвав від Челсі в кубку Англії(чи кубку Ліги), та цей кубок їм не потрібен, та і грали, можна сказати, майже другим складом. А Гранта, будь-який нормальний тренер з хорошою продуманою тактикою переграти може. Не говорячи вже про Бенітеса

14. Schneider89

Энерги - Бавария 0:2. Слифф засчитан :sad: Позор...
    Худший - Лам и Швайни. Рибери не забил пенальти (вратарь). Первый гол - Лам профукал свой фланг, пошла подача в центр (второй вопрос: где были центр. защитники ) - и Кан не вышел на мяч, который "энергетик" переправил в ворота.
    Второй гол - залёт. Лусио приостановился когда шел пас "вразрез" на "энергетика" (видать подумал что ему удалось сделать искуственный оффсайд, но не тут то было) - и чудак вышел один на один с Каном. Кан не порадовал.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

карпати-динамо 1-2

16. bonapart

Нічого, зато хоч за саму гру не соромно... та й за результат, зрештою, також... це не 0:4 ДД-ДК, і не 4:1 ШД-МХ... Є по матчу і питання до судді. Але за останні 20 хв матчу Караптам величезний респект, та киян в нашому чемпіонаті ше ніхто цього сезону здається не возив....))) Все-таки думаю Капати залуговували як мінімум на нічию, та нічого, буває... Якщо далі гратимуть з таким бажанням і настроєм, з такою самовіддачою, то можуть виправити становище, яке наразі виглядає далеко не таким на яке всі вболівальники сподівалия...

• Подобається Подобається x 2
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

А хтось бачив, як Алієв в перерві витанцьовував? Зі стриптизерськими рухами, у напрямку дівчат, які виступали:)

18. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Мені не жаль було і перемоги для Карпат (справді, класно грали), якби не напружена боротьба за перше місце, коли для динамівців кожне очко важливе. А львівські вболівальники, схоже, ще й дадуть фору київським ультрас:)

19. Samojlovu4

Мені особливо смішно читати весь той піар довкола "мега-Аілтона" в наших газетах.:D :D :D
    Чоловік лише один сезон 2004 "вистрілив" в складі "Вердера"(Бремен славиться своєю кадровою політикою. багато сіреньких тут розкриваються) - чемпіон, кращий бомбардир, кращий гравець... Далі - одне провалля! Можна книгу писати, "Як просрати спортивну кар"єру"... Аілтон покотився вниз блискавично. Порушник режиму, скандаліст, нечесна людина, і взагалі просто чмо і аферист... Нім. газета "Bild" всі ці роки відслідковувала його походеньки, цікаво було читати... "круглий клоун", або як якийсь тренер з останніх команд журналістам відповів: "Аілтон?! Я краще свого 11-літнього сина на поле випущу..."
    Якщо мені не зраджує пам"ять, то свої два остання переходи він оплачував з власної кишені... 100.000€ докладав, лиш би "Дюйсбурґу" вийшло його безплатно взяти. Але навіть тому відвертому аутсайдеру не підійшов, побігав пару місяців...
    А ще в Німеції прославився своїми боргами, хотіли проти нього навіть процес відкривати. І взагалі бомба: щоб розрахуватися з тими боргами, він продавав свій приз кращого бомбардира сезону Бундесліги(гармата на постаменті) в інтернет-магазині "eBay"! :D Німців це звичайно зачепило, викликало цілу бурю в газетах, і він ше довго викручувався з тої ситуації...

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Маю таке питання: можливо, хто з болільників Львову знає, як по батькові футболіста Карпат Володимира Федоріва???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)