Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Espert

Espert Забанений!

Відповідь: Футбол

Дійсно, гра Динамо здивувала, до того ж приємно! Та чи не зарано радіти! Побачимо далі.
    А от що найбільше мене вразило так це захист - Михалик і Юссуф. Ніколи б не міг подумати, а зіграли на відмінно!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є надія....

3. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Ну взагалі-то вони опорні півзахисники, і я завжди уявляла саме цю пару як одну з найкращих на цій позиції

Можливо й рано. Але ж раніше перемоги динамівців (як правило, постійні) сприймались як абсолютно належні та логічні, та після кількох останніх сезонів, коли команда вже не виступає так стабільно, деякі перемоги надзвичайно приємні.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ше рано, але є надія...

5. sanya

sanya Well-Known Member

і є тренер ...

Чим ?

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Натурою, Сашко, натурою...:D :D :D

7. sanya

sanya Well-Known Member

Теперь зрозуміло чого він не пішов у руля збірної :cowboy: ..
    Він забоявся :sad:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

щоб за рік вигнали? А так собі з Металістом... на 5 років... чим зле?

Додано через 2 хвилини
    Доречі, ніяк не можу зрозуміти, як тільки хтось з наших невдачників-тренерів переїде в Росію, зразу заявляє: В Росії футбол краще розвинутий, ніж в Україні.

Динамо-Спартак 3-0
    Шахтар-ЦСКА 3-1

І де то краще?

9. Журналістка

ну це, здається, часто заявляють не тільки тренери. Але там добре, де нас нема..

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

у них певно рівень футболу - то рівень зарплати...

11. Samojlovu4

Зі стану "Баварії" завжди Кайзера поважав... і не дивно, що саме йому прийшла така мудра думка, січе Бек...
    Ніколи не розумів ейфорії довкола Клінсі, він тренер як на мене нікудишній... В себе дома на ЧМ2006 на хвилі загальної феєрії німці не могли заграти погано, Клінсман хіба статистом був.
    Надіюсь, на ньому і закінчиться в наступному сезоні ера повальної гегемонії "Баварії"...
    Думаю, осінню чи наступної зими з ним достроково розірвуть контракт і виженуть через провальні показники...

12. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

:eek:
    Ви такої поганої думки про нього? А мені він видавався перспективним, по-перше молодим і амбітним, по-друге добрим організатором.

А якщо чесно, то Ю.Льов - мій улюблений чоловік, подобається мені по всіх параметрах, і футбольних, і людських (і зовнішніх ;)).

А як зараз Баварія в Бундеслізі? А то я щось повністю орієнтацію втратила останніми місяцями.

13. Samojlovu4

Клінсі має трошка ворогів, про нього багато хто поганої думки...;)

"Бававрія" на першому звичайно, хоча по очках рівня з музиками... Хьонес далі бавиться в господаря німецького футболу... Кан далі суміш неперевершенної майстерності, агресії і злості... Коротше, все по-старому...

• Подобається Подобається x 2
  14. warior

warior миється в бані

Усім привіт!Вибачаюсь за оффтоп...Але підкажіть - де у Львові можна орендувати спортзал, щоб у футбольчик з друзями побігать...І якщо можна точні адреси, простоя не місцевий...

15. sanya

sanya Well-Known Member

Сьогодні буде футбольчик фінал КПК Динамо-Шахтар...

краща інфаструктура

16. Журналістка

СаШо повернувся!) Той Шовковський, якого всі люблять і на якого розраховують при будь-якому пенальті в будь-якому матчі. Це була одна з найемоційніших ігор за останній час - розчарування змінюється шаленою радістю і навпаки, непередбачувана серія одинадцятиметрових і, нарешті, можливо дещо неочікувана, але така бажана перемога команди, яку підтримуєш :)

17. Samojlovu4

За минулий сезон число вболівальників на стадіонах Тевтонії зросло на 3,75%.
    В середньому на кожен матч приходить 38.529 фанатів. Бундесліга вже кілька років поспіль по відвідуваності стадіонів залишає далеко позаду інші чемпіонати Великої п"ятірки: так, матч англійської Прем"єр Ліги збирає в середньому 34.400, іспанської Прімери 28.700, французської Ліґи 1 21.700 і італійської Серії А 19.200 глядачів...

[youtube]zBLLBOu3svA[/youtube]

18. sanya

sanya Well-Known Member

Захисник «Динамо» Горан Гавранчич продовжить кар’єру в ПАОК (Салонікі). Грецький клуб взяв гравця в оренду на півроку з правом подальшого викупу. Сьогодні Горан покинув тренувальний табір динамівців в Ізраїлі і прибув у розпорядження свого нового клубу.

19. bonapart

bonapart Well-Known Member

Нарід, а хто може щось підказати і розказати про новачка в Карпат, Бабу Адама здається(просто не знаю як правильно у відмінках писати)?????????? Бо от з Загребом він непогано зіграв, а що за один - без поняття...((((

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

я чув, що він десь з-під Бібрки....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)