Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Відповідь: Футбол

Ну зачем так.... полный провал.....ЭТО ПОЛНЫЙ ПЕСЕЦ!!!!!!!

2. leon kuz

leon kuz New Member

Блохін пішов у відставку !

Додано через 59 секунд
    жалко !!напевно у Москву піде !

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Я в шоке от нашего футбола! Уровень его ниже плинтуса! Это в стране с фанатичной люболью к этому виду спорта!Блин! Если есть общественное телевидение может сделать и общественный футбол? Я согласен платить взносы!

Додано через 4 хвилини
    Оппа! Еще этого не хватало! Поползу к нему с Ровно в Киев на коленях просить...извените Олег Владимирович за дебилов-игроков. У них только баксы в глазах а не престиж национального футбола, за исключением единиц.

• Подобається Подобається x 1
  4. sanya

sanya Well-Known Member

На початку цього тижня футболісти Карпат пішли у відпустку. Наставник зелено-білих Валерій Яремченко покинув Львів у понеділок. Перед вильотом до Києва Валерій Іванович в аеропорту відповів на запитання журналіста Львівської Газети.
    - Як оцінюєте виступ Карпат під вашим керівництвом?[​IMG]
    - З огляду на турнірне становище команди, виступ не надто позитивний. Враження вболівальників від періоду спаду в грі карпатівців мав би покращити підсумок останніх двох матчів проти Таврії та Кривбасу. Щонайголовніше, перемоги в цих іграх мають поліпшити психологічний стан гравців і збільшити віру у власні сили.

- Чи з’ясували причини спаду?

- Причин багато. В основному банальні. Усі гравці, на яких орієнтувалися, не допомогли. Хтось був у гіршій формі, хтось через перебір жовтих карток пропускав матчі, багато було суддівства, якого команда не заслуговувала, чимало гравців через стан здоров’я не вийшли на поле. Тривалий час ми не мали стабільного складу. Лише у двох останніх матчах команда грала в однаковому складі.

- Кваліфікацією всіх гравців, які входять в обойму основного складу, задоволені?

- З цим є проблеми, ви їх бачите. Я б не хотів висвітлювати. Проблеми кваліфікації потрібно вирішувати. Це стосується і молодих гравців, і новобранців. Якщо є хвороба, її треба лікувати. А якими методами, має вирішити тренерський штаб разом із керівництвом клубу.

- Кілька тижнів тому спортивний директор клубу Юрій Дячук-Ставицький обіцяв оприлюднити після матчу з "Кривбасом" список футболістів, яких виставили на трансфер. Ви вже маєте такий список?

- Переконаний, від жодного футболіста не потрібно відмовлятися. Тренерський штаб повинен робити свою справу, а гравцям необхідно добре відпочити й готуватися до завершальної стадії сезону.

- Тобто ви нікого не будете виставляти на трансфер?

- Так, я ні кого не хочу виставляти на трансфер.

- Безумовно, взимку Карпати спробують підсилитися. До підписання контракту, розумію, жодних прізвищ ви не назвете. Скажіть, принаймні, які позиції хочете підсилити?

- Думаю, ви самі добре знаєте, які позиції нам необхідно підсилити. Слід придбати гравця в середню лінію, в захист, потребуємо також форварда. Передусім ми повинні створити конкуренцію. Нормальну, здорову конкуренцію. Під час тренувального процесу гравці мають доводити наставнику свою готовність. А тих футболістів, які багато ігор демонструють невдалу гру, потрібно без зайвих суперечок замінювати кращими.

- Завдання сезону не змінили – місце не нижче ніж восьме?

- Не думаю, що зараз для Карпат основне посісти сьоме, восьме чи дев’яте місце. Завдання - стабілізувати гру і на тлі стабільності потроху прогресувати. А для цього необхідно посилювати ті місця, які в нас шкутильгають.

5. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Шахтар змінив клубний логотип, який був його обличчям майже 20 років

6. out

out Well-Known Member

Наставник збірної України Олег Блохін подав рішення про відставку зі всім тренерським штабом...

7. sanya

sanya Well-Known Member

це професійне лого!!

8. leon kuz

leon kuz New Member

старе лого було краще !

9. sanya

sanya Well-Known Member

Новим тренером буде О.Михайличенко !

10. Pashok

Pashok Well-Known Member

Сегодня экс-главный тренер сборной Украины Олег Блохин подпишет контракт с Москвой.

Вчера вечером между украинским специалистом и столичным клубом были согласованы все детали.

Вместе с Блохиным в российскую столицу прибыли его помощники по сборной Украины Олег Кузнецов и Андрей Баль, которые должны стать ассистентами украинского тренера в Москве. Из аэропорта Блохин, Кузнецов и Баль отправились на переговоры с гендиректором столичного клуба Юрием Белоусом. Консультации продолжались до позднего вечера. По информации Советского спорта, Олегу Блохину был предложен трехлетний контракт, однако соглашение вчера так и не было подписано. Почему? С этим вопросом корреспондент Советского спорта обратился к самому Юрию Белоусу.

– Откуда у вас вообще информация о том, что я веду переговоры? – вопросом на вопрос ответил гендиректор горожан. – Удивительно, откуда это берется. Сейчас я могу сказать, что у нас есть круг претендентов на пост главного тренера Москвы. До 15 декабря мы назовем его имя.

– В круг этих претендентов входит Олег Блохин?

– Я не называю фамилий тех, кто в него входит.

Вчера вечером корреспондент Советского спорта дозвонился Олегу Блохину.

– По нашей информации, вы уже в Москве. Это действительно так?

– Это ваша информация. Я ее не комментирую.

– На какой стадии переговоры с Москвой? В пятницу контракт так и не был подписан…

– Ничего не могу вам сказать.

– Правда ли, что уже в ближайшие день-два вы все-таки подпишете соглашение с Москвой?

– Вы же сейчас со мной разговариваете? Так вот я могу сказать, что такой информации у меня нет. А сообщения о скором подписании контракта могут быть взяты из Интернета или из космоса…

Тем не менее именно сегодня, в субботу, по информации издания, в истории с подписанием контракта должна быть поставлена точка, и Блохин официально станет главным тренером Москвы.

Додано через 41 секунду
    в столицу Украины прибыл известный российский специалист Юрий Семин. Сегодня его представят журналистам в качестве главного тренера Динамо.

"В субботу, 8 декабря, по окончании кубкового матча Динамо - Таврия, в конференц-зале стадиона Динамо имени Валерия Лобановского президент ФК Динамо (Киев) Игорь Суркис выступит перед представителями средств массовой информации с важным заявлением относительно изменений в руководстве клуба. Приглашаются все представители СМИ".

Такое объявление находится на официальном сайте киевлян. Нетрудно, в принципе, догадаться о чем идет речь.

Впрочем, также сегодня может произойти знаковое событие и касательно менеджмента клуба. Вполне вероятно, Суркис объявит о том, что Йожеф Сабо и Леонид Буряк больше не являются штатными сотрудниками Динамо.

11. sanya

sanya Well-Known Member

Зря пішов Блохін !!!!

12. Журналістка

сподіваюсь, що все ж таки хтось інший

Додано через 28 хвилин
    бідний дитячий футбол...

13. sanya

sanya Well-Known Member

Може Бишовец ?
    дОРЕЧІ :
    Після закінчення матчу «Динамо» - «Таврія» президент київського клубу Ігор Суркіч провів прес-конференцію, на якій представив нового [​IMG]головного тренера команди. Вести «Динамо» до нових успіхів буде Юрій Павлович Сьомін, відомий широкому колу вболівальників роботою з московськими клубами «Локомотив» і «Динамо», а також зі збірною Росії. Контракт із новим наставником розрахований на 2,5 роки. До тренерської роботи в «Динамо» Юрій Павлович приступить 8 січня, після виходу команди з відпустки.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Кілька коментарів на цю тему знайшов в УНІАН. Щось додати не можу.
    Єдине щастя, що я вже давно не болільник ДК. Швидше навпаки. Радію їхньому падінню.

georg : Gott sei dank
    Нарешті великий український патріот Суркіс призначив тренером "Динамо" великого українського патріота з Московляндії. З таким патріотом і програвати буде легко під спів Гімну.

Богун : Дія друга - повний п...ць Динамо (а може вже Дінама?)
    Коротше, Дніпро - одна і мабуть остання надія України. На жаль Карпати в зоні не веселій, Металіст має теж до хріна негро-сербської сволоти. Вперед, Охтирка! Це ж треба дожитися до такого - здати ДК москалям ще й сказати, що на трансфери хай Сьомін тратить скільки душа забажає. Отже прогноз на майбутнє ДК: 99% складу - негро-сербо-москалі, в воротях Шовковський. Вболівати лише за назву "ДК" не має сенсу.

• Подобається Подобається x 4
  15. Журналістка

Гм.. ну Суркіс дав!! Це зрада! Хай вже б краще Лужного залишив з його поразками - він би вчився на помилках

16. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

А Динамо очолив наш Юрій Палич!
    ("Наш" - тому що я болію за Локо :)

Додано через 2 хвилини
    ЮПС - двократний чемпіон Росії разом з Локо. І багато раз - срібло, бронза і кубок

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я вже почав переживати, так як на початку зрозумів, що той Сьйомін був запрошений на посаду тренера збірної.
    А то виявляється, ДК. Я вже дуже давно не є їх прихильник. Мабуть з часу коли вони стягували всіх найкращих футболістів України - Юрчишина, Протасова, Литовченко... Првда, багато тут з присутніх ще не жили в ті часи.
    То ж не дивно, що ДК попало в руки аферистів від футболу.

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ех, валідольний тур в Бундесізі на тих вихідних був... "Баварія", Голіаф на глиняних ногах, не змогла дома дворовому "Дуйсбургу" бодай гола закатати... :D :D :D
    Шкода "Вердер" не скористався можливістю на перше місце проскочити, умудрився в Гановері 4:3 програти... Причому внаслідок катастрофічних помилок судді, можна навіть сказати, бременців просто засудили, що в Німеції стається дуже рідко. Арбітр, до-речі, баварець...:aggressive: І тепер вже другий день ціла футбольна дискусія розгорнулась, арбітра можливо якось покарають... також пропонують не призначати баварських суддів на ігри конкурентів Мюнхена, і навпаки...
    Але так чи інакше, ігри за участю Бремена - це завжди Видовище з великої букви, з феєрверком голів!:dance: І поволі з простого прихильника "Вердера" я перетворююсь на вболівальника... а там і до фаната не далеко...:crazy:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Патріотизм і Блохін - це антоніми. Збірна України - це трамплін був для Блохіна і не більше. Такий от висновок. Блохін іде там, де більше платять, оскільки не являється великим фахівцем. Великі працюють творчо, а делітанти - за "хто більше дасть". Згадайте Лобановського... хіба йому більше не давали? В тій же Москві....

20. out

out Well-Known Member

Правильно, зараз для більшості футбол -- це бізнес!
    Всі ідуть туди де більше платять...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)