Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanya

sanya Well-Known Member

Відповідь: Футбол

Молодці дніпряни ,так тримати до кінця сезону ! :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Pashok

Pashok Well-Known Member

Мені, хотілось би щоб Дніпро трішки здав. Томущо в цьому році ми вже побачили на що реально спроможні дніпряни у Європі(напривеликий жаль) Тому чкщо вони в наступному році потраплять у ЛЧ, то скоріш завсе програють, а от Металліст інша справа! Хто небудь очікувам що Металліст так проти Євертона зіграє? А коли наші перший гол вдома забили, то я гадав що глухим стану, підтримка просто супер бола, як і гра. А Дніпру ще рано до ЛЧ

3. EntOther

EntOther Well-Known Member

Так на рахунок матчу проти Евертона ви праві...А от про те що в ЛЧ їм ще рано , ну не знаю...Але мені вже всерівно хто буде в ЛЧ , аби там лишився Шахтар і щоб там не було Динамо, а то вони нас там так позорять то просто жах

• Подобається Подобається x 1
  4. Espert

Espert Забанений!

Шахтар-Бенфіка! Хто що скаже? Які прогнози??? Надіюся Шахтар покаже себе всього, і Бенфіка поїде додому з нічим! Хоча якщо чесно, то більша надія в мене на Мілан. Надіюсь він все таки покаже, хто є сильнішим!

5. EntOther

EntOther Well-Known Member

Я думаю , що буде 2 : 0 на користь Шахтаря, а може й більше ( блін не потрібно передгадувати наперед , але то така велика спокуса :shy: )...Сюди треба Руду Кішку, адже ви напевне пам"ятає як вона вгадала рахунок матчу Шахтар - Селтік :8: ..Ну і яка думка у вас Руда Кішко?!

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я не знаю, что может заставить Шахтер обыграть Бенфику, только чудо, шо то хлопцы сдали в конце сезона. Да и Милан слишком прагматичный шоб костьми ложиться с Селтиком.

7. sanya

sanya Well-Known Member

Мілан останім часом здає .

Кака я думаю буде грати на розслабон
    т.к Кака став кращим гравцем Європи !
    2 місце за К.Роналдо
    3 місце за Л.Мессі

8. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

нічого не рано, а розпочинати колись дуже навіть потрібно! До того ж, гірше, ніж Динамо (а це вже 5 поразок в 6 іграх лише у цьому євросезоні, не рахуючи попередніх) він навряд чи зіграє. Принаймні з цього ніхто особливої трагедії не зробить, бо це буде дебют. А от Динамо не виграє в ЛЧ, здається, з 2004 року

9. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вже нема!!!!!:sad:
    22 ч.10 мин.
    0:2
    ПО моему мы глубоко в з.....
    22 г. 13 хв.
    1:2:radist:

Додано через 1 годину 29 хвилин
    22 г. 35 хв.

Мда....

10. Espert

Espert Забанений!

Ні, народ, я не можу спокійно на таке дивитися... Не знаю як ви... А як взнав, що Мілан виграв в Селтіка, взагалі плакати хочеться... Встидно... Це не футбол...

• Подобається Подобається x 2
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Все, клал я на этот Шахтар, начинаю болеть за Днипро

12. sanya

sanya Well-Known Member

Молодець . З Шахтарем щось діється ! Вони в ЛЧ перші два матчі виграли і ......)) і потім почали всі матчі зливати !! Це нормально ?
    Як завжди вина захист !!

13. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Ну як так можна??? Був як мінімум один варіант продовження боротьби в єврокубках - КУЄФА, крім того, була можливість поборотися і за вихід у плей-офф ЛЧ - все, тільки грайте і вигравайте! Ні, потрібно було все зіпсувати і реалізувати найгірший з варіантів!!! :aggressive:

14. sanya

sanya Well-Known Member

П.Луческу говорив ,що виведу і ось він показав куди виведе ....
    Це півріччя ,щось не вдало позначилося на українському футболі :це не вихід збірної України у Євро 08 :зокрема матч зі Грузією .
    Нагадаю матч був осеню ! І наші клуби :це провальний Динамо і розслаблений стан Шахтаря !

15. out

out Well-Known Member

Та Динамо -- це повний провал!
    Таврія - Динамо 2:0

Додано через 4 хвилини
    Президент Украіни Віктор Ющенко нагородив головного тренера футбольного клуба Шахтаря Мірча Луческу орденом За заслуги 3-ї степені.

Додано через 6 хвилин

16. Pashok

Pashok Well-Known Member

Кубок УЕФА. Группа А. Зенит проигрывает в Англии

Команда Дика Адкоката не сумела увезти очки из Гудисон Парка, пропустив гол за пять минут до окончания основного времени матча.

Эвертон - Зенит 1:0
    Гол: Кахилл, 85

Эвертон: Ховард, Ф. Невилл, Ягелка, Лескотт, Бейнс, Пиенаар, Кахилл, Карсли, Артета, Макфадден (Аничебе, 64), Джонсон (Воган, 81)

Зенит: Малафеев, Анюков (Ли Хо, 74), Шкртел, Ломбертс, Ким, Тимощук, Зырянов, Ширл, Аршивин, Домингес (Горшков, 45+2), Погребняк (Хаген, 61)

Предупреждения: Джонсон - Ширл, Погребняк

17. Espert

Espert Забанений!

Як я це почув, то був в шоці! Динамо проліає ще гірше як фанера над Парижем!

18. out

out Well-Known Member

Динамо --це просто КОМЕДІЯ, а не команда!
    А за слухами збираються купувати ще одного гравця з Франції...

19. Pashok

Pashok Well-Known Member

Наставник сборной Украины Олег Блохин подал прошение об отставке со всем тренерским штабом.

В данный момент этот вопрос обсуждается Исполкомом ФФУ. По нашей информации - возражений не последует.

На вопрос про причины этого решения Олег Владимирович ответил так: "Особо я распространяться не буду, но если говорить в целом, то причинам в том, что я исчерпал себя в сборной. Готов встретиться со своим преемником и предоставить ему всю необходимую информацию".

Один из членов Исполкома задал Блохину вопрос: "А если мы не примем вашу отставку, то вы готовы на диалог? Может надо взять "творческий отпуск"?

Ответ Блохина: "Я вам не девочка, чтобы меня уговаривать. Решение принято и менять его я не собираюсь. Правильное оно или нет - покажет время".

Основые тезисы итогового выступления Олег Блохина на Исполкоме ФФУ

- Отборочный турнир мы провалили. И я не хочу делать скидку ни на силу соперников, ни на слабость нашего чемпионата. Как и четыре года назад я полностью отвечаю за свои слова и всю вину за провал беру на себя;

- Нам были созданы все условия для полноценной работы. Впервые за свою тренерскую карьеру мне так приятно было сотрудничать с руководством. За это я благодарен руководству ФФУ;

- На мой взгляд, ФФУ избрала правильный путь развития, но... Ни Федерация, ни главный тренер сборной не могут ничего поменять в одном важном вопросе. Надо обратить внимание на детских тренеров. Без квалифицированных детских специалистов не будет хороших футболистов;

- Я благодарен тренерам клубных команд. Еще раз повторюсь - за три дня невозможно подготовить игроков, их готовят в своих командах;

- У нас сложилась парадоксальная ситуация - некоторых игроков, например Шевченко и Калиниченко, мы готовили к матчам их команд, а не наоборот;

- Без падений не бывает взлетов. Считаю, что надо все хорошо проанализировать и сделать верные выводы, исходя из которых и ставить задачу на следующий отборочный цикл.

20. kYula

kYula Well-Known Member

Та, щось наша збірна команда осаннім часом стала часто зазнавати поразки.
    Хто що може сказати про цю відставку? Чи це прояв слабості Блохіна перед програшною ганьбою?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)