Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Відповідь: Футбол

звідки така інформація? Гра транслюється на УТ-1

2. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Але все рівно грати треба нормально, а не зливати 0:2 :ireful1:
    не знаю ще чим закінчится...

• Подобається Подобається x 2
  3. Журналістка

гм.. жах.. зовсім не сподівалась на таке. Напевно, Блохін правий - цей склад команди вже вичерпав себе, а вони ж.. здавалися найкращими..

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ледарі - от і вся причина.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я думаю, це Блохін вже давно вичерпав себе і пора призначити тренером якогось справді кваліфікованого закордонного фахівця. А то і стидно було за Україну, коли показували як поводиться і дає інтервю цей Блохін.
    Так виглядає що і Росія пролетіла (не допоміг відомий тренер), одних лише поляків можна привітати з виходом в фінальну частину. Мо-лод-ці!!!

6. Руда Кішка

Соплі якісь розвозив, що важко команду настроїти, бо ігри вже нічого не вирішують. Посатвив би молодіж. Їм би було пофіг вирішує гра щось чи ні, вони б викладались на повну лиш би себе показати.

А Росія пролетіла зачьотно:D А не програли б Ізраїлю, шла б далеко Англія, а не Росія :)

7. sanya

sanya Well-Known Member

Так ви праві ,читав я на сайті Мегасорта . Казалося ,що один матч транслюватиме Мегаспорт

При такому поганому полі ?
    Ви бачили ,як перший забили !!

Я бачив ,цей матч . Коротко кажучи цей матч був під диктовку росіян .
    Ізралітяни грали в контр- атаки , вирішив матч тим ,що росіяни вичерпали стільки моментів , що після цих моментів були вдачні контр наступи .
    Заслужена перемога євреїв .... 2-1 . Англійці радуються ...
    Якщо Англія програє Хорватії , то засновники футболу окажуться за бортом Євро 2010 .
    ЗІ : У росіян є ще одна гра ....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Литва ж грала на тому ж полі.

9. Журналістка

А я ЗА Блохіна! І збірну, на мою думку, повинен тренувати українець (ну і сенсу, що в Росії був Хіддінк - допомогло?). Просто Блохін максималіст по житті, і засмутився через невихід не менше нашого - йому самому важко було налаштуватись на ті дві гри, що залишились, а про престиж країни і все таке він чудово розуміє. Бути тренером збірної важче, ніж клубу, і я ПЕРЕКОНАНА, що Блохін зробив все від нього залежне - напевно, недостатньо постарались гравці!

10. sanya

sanya Well-Known Member

Паузу в чемпіонаті України, яка виникла у зв’язку з участю збірної України у відбірних матчах до чемпіонату Європи 2008 року, «Динамо» заповнило спаринг-матчем зі своєю третьою командою.

Оскільки більшість гравців основного складу роз’їхались по збірних, Олегу Лужному довелось залучити до матчу проти «Динамо-3» гравців дублюючого складу.

Основний склад на правах старших колег повів у рахунку. На 37-й хвилині Олександр Алієв прострілив у центр штрафного, де першим на м’ячі виявився Мілош Нінкович.

Розвити успіх не вдалось. А от підопічним Віктора Кондратова вдалось відігратись. На 75-й хвилині півзахисник «Динамо-3» Костянтин Чаус відважився на удар метрів із 30, і м’яч влучив у дев’ятку воріт Кічака.

"Динамо" - "Динамо-3" - 1:1

"Динамо": Кічак, Кушніров, Гіоане, Стеценко, Ситник, Белькевич, Корреа, Алієв, Нінкович, Діого Рінкон, Шацьких.

"Динамо-3": Бойко, Люлька, Козлов, Погребняк, Назарчук, Чаус, Богданов, Сахневич (Савін), Кругляк (Шевчук), Коркішко, Роланд-Рассел.

Голи: Нінкович (37) - Чаус (75).

11. Журналістка

У неділю о 17:00 на Першому національному можна буде подивитися жеребкування відбіркового турніру ЧС-2010!!!:crazy:

12. sanya

sanya Well-Known Member

Доречі сьогодні футбол : Україна - Франція !
    Буду думати ,що вони не програють по крупному

• Подобається Подобається x 3
  13. Руда Кішка

Франція ж мабудь якимось третім складом приїде, то мож наші і не з крупним рахунком програють (оптимістично вийшло :) )

14. sanya

sanya Well-Known Member

побачимо ,яким складом приїхали французи .

15. EntOther

EntOther Well-Known Member

Навіть , якщо і по-крупному, то що :o ??Цей матч всерівно нічого вже не вирішує для України :sad: ..

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а Україна четвертим. Ця гра непотрібна ні Франції, ні нам... от і побачимо хто є більш патріотичним.

17. EntOther

EntOther Well-Known Member

Поки 1-1...Матчтриває...:suicide:

18. Львiва

Львiва Well-Known Member

Россия в Чемпионате Европы - 2008!!!:crazy:

Англия в пролете!

19. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Вітаю росіян!...
    але хорвати просто молодці... слів нема!

20. Espert

Espert Забанений!

А мені чогось шкода, що в фінальній частині не зіграє Англія. Росіяни себе не покажуть, от побачити, аби знов не було таких погромів, як з португальцями. Як на мене вони не дотягують... Росіяни мають слабку команду, а те що пройшли...Трохи фарту, тай в групі була тільки одна Англія із солідних команд. Але знову ж таки це моя думка!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)