Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Футбол

Дійсно... великий успіх......:8:

2. sanya

sanya Well-Known Member

вони після 1999 року навіть не разу не вийшли з групи . Хоча б за кубок Уєфа пішли дайшли би ?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доки був Лобановський - була команда, а зараз.... одні заслуги Суркіса й залишилися.

4. sanya

sanya Well-Known Member

ОТО команда була . Як Барсу стукнули динамівці !!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я пригадую, як перед матчем з Барселоною Лобановського журналісти запитали: Як Ви будете грати проти Барселони?
    На що Лобановський відповів: Барселона - найслабша команда в групі...... Всі журналісти щиро сміялися, а Лобановський був абсолютно серйозний.... Він все знав....

• Подобається Подобається x 1
  6. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

доти я захоплювалася українським футболом, який був дійсно на висоті :).
    І, до речі, в ті давні роки, на одному літньому семінарі за кордоном, познайомилася з людиною, яка стала однією з моїх найкращих коліжанок.
    ...підійшла до мене якось незнайома дівчина з Франції і запитала, чи я з України і чи люблю футбол. Бо вона хотіла з кимось поділитися своїм захопленням тодішнім Шевченком, Ребровим, Лобановським. І ми навіть втекли з вечірньої лекції і ще чогось там і пішли разом у футбольну кпайпу дивитися матч. Там ми були єдиними представниками жіночої статі :) і вболівальницями "Динамо"...

7. sanya

sanya Well-Known Member

Шева тоді найкращим у Лізі Чемпіонів в тому ж році . Мені сподобався гол Реброва головою (суперника не пам"ятаю ) ,але його опікували два високих захисники ,і він всіх тих захисників перепригнув (я спочатку не повірив .що то Ребров забив )

• Подобається Подобається x 2
  8. sanya

sanya Well-Known Member

Паузу в чемпіонаті львівські «Карпати» заповнять міжнародним товариським матчем, якого доволі довго очікували фани «зелено-білих». До Львова приїде одна з найкращих команд польської Екстракляси – ГКС «Белхатув».
    Гра відбудеться на стадіоні СКА у суботу, 13 жовтня. Початок гри заплановано на 15:00. Вхід – безкоштовний.
    Остання зустріч цих команд, що відбулася 6 жовтня минулого року закінчилася перемогою «Карпат» 2:1. Тоді, на польському стадіоні забивали Голбан та Фещук.
    Поляки збиралися взяти реванш у Львові, 24 березня цього року. Але через епідемію, що скосила карпатівців, матч довелося перенести.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

9. sanya

sanya Well-Known Member

Сьогодні Україна грає зі Шотланцями

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Угум і 3:1 програли :sad: Перші два голи пропустили на протязі перших 10 хвилин матчу.. Так боляче за тим спостерігати.. Суцільне розчарування... :sad:

• Подобається Подобається x 2
  11. Войцек

Войцек Well-Known Member

:suicide: :n:

12. sanya

sanya Well-Known Member

Блохін ще не піде зі збірною . Навіщо Україна випустила 3 трьох нападників ? Краще було б з одним нападником !

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Угум, головне ж не кількість, а якість!.. Та і оборону треба було навчити триматись воріт і робити своє діло.. Ех.. Легко нам тут на дивані.. :)

14. sanya

sanya Well-Known Member

Шкода ,що отримав травму Русол , була б інша гра . Перші два голи були забиті шотланцями за помилок наших захисників

15. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Щось він себе, як тренер, однозначно вичерпав. От мав великі досягнення перед ЧС 2006, а потім поступово все пішло на спад.

Бракує нам тренерів-професіоналів (і в "Карпатах" в тому числі), і тренерів-патріотів (а це, чомусь мені так завжди здавалося, чи не найвизначніший фактор).

16. EntOther

EntOther Well-Known Member

І третій можна сказати теж....Захисник стояв десь далеко та навіть не накривав того гравця шо спокійно біг біля нашої штрафної, чи не так???

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не дуже розбираюсь в тих лігах і поняття не маю на що вони там грають.. Просто люблю повболівати за наших.. Поясніть, будь ласка, у збірної є ще шанс вийти у наступне коло (чи як там)? Бачила, вони на 4му місці в групі..

18. EntOther

EntOther Well-Known Member

Шансів вже нуль(((нажаль)

19. sanya

sanya Well-Known Member

Згідний з вами був би Русол (він лідер захисту у збірній ) та Федоров .
    До речі збірна Франція виграла у Фарерів 6-0
    Голи: Анелька, 7, Анрі, 8, Бензема, 48, 79, Ротен, 65, Бен-Арфа, 90+4

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шкода :sad: Після Мундіалю я так вірила в них... Напевно хтось їм наврочив..

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)