Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanya

sanya Well-Known Member

Відповідь: Футбол

Сюгодні молодішки грають !!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Диміцький не хотів, щоб матч коментували суркісята по телебаченні.
    Відповідь не забарилася. Суркіс організував на трибуні прапор зі свастикою, натякаючи, що це львівяни. "Оппасний" чоловік той Суркіс....

• Подобається Подобається x 1
  3. sanya

sanya Well-Known Member

Молодіжка програла Ізраілю в кубку Лобановського

Додано через 6 хвилин
    Серби виграли у Молдаван у серії пенальті і гратимуть із Ізраілем у фіналі кубка Лобановського ,а наша збірна поміряється силами із Молдаванами за 3 місце

4. sanya

sanya Well-Known Member

Національна збірна виграла у Узбекистана 2-1. У нашої команди голи забивали Гладкий і Ротань

5. syavych

syavych копач

Нравицця мені цей Гладкий. Має чуття м'яча:cowboy:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гладкий - це відкриття і не негр, нє?

7. syavych

syavych копач

А може негр? Може операцію як Джексон собі зробив:shy:

8. sanya

sanya Well-Known Member

Пацану 20 . Для нього це плюс

Додано через 3 хвилини
    Молодіжка взяла 3 місце 3-1

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, то наш хлоп.

10. sanya

sanya Well-Known Member

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колєсніков хоче перейменувати ФК Шахтар - на ФК Шахтьор. Такі от пироги.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дивився Ліверпуль-Сандерленд. 2:0. Воронін зіграв просто фантастично і забив другий гол в ворота Сандерленда.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Воронін підходить до Англійського футболу.

А Карпати зіграли 1-1 з Нафтовиком, який ще не набирав очків у цьому році. У Карпатах видно проблеми.

14. sanya

sanya Well-Known Member

Ось Педро я тобі допоможу,як забивав Воронін Сандерленду дивіться всі це відео ось http://us.dynamo.kiev.ua/Media/OtherVideo/san_liv1.avi :clapping: :radist:

15. Pedro

Дякую. Так, Воронін дуже підходить до англійського футболу, який є мабуть найбільш атлетичний в Європі. А на цьому погоріли як Ребров так і Шевченко, яких Англія, здається, цілковито знищила.
    А згадайте Канчельскіса. Він в Україні не міг знайти собі постійного місця. А як зіграв за Ман. Юнайтед!

16. sanya

sanya Well-Known Member

Це ви уважно сказали , так сподобався Фергюсону Канчельскіс що той не знай як замінити його. Шевченку треба вчитися у Вороніна

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та й Лужний каші не зіпсував в Арсеналі, нє?

18. Pedro

О а я про нього забув. Він був чудовий і надійний захисник. І взагалі я думаю тогочасний склад Арсеналу був найкращий за багато років.
    Дивлюся Нькастл Юнайтед - Мідлсборо. Поки що 1:1. Гра доволі нудна.
    Від Ньюкастла я чекав більшого. І навіть австралієць Відука нічого не показує. До речі, ви знаєте, що призвіще його матері Гаврилюк? Батько його - хорват.

19. Maxxxx

Maxxxx Active Member

Мені здається цього року Карпатам нічо не світить, гроші потратили на новий
    газон і забули про тренінг. Кожен рік, моя думка на рахунок того, що треба
    щось міняти все більше і бльше посилюється. Тренера, призидента клубу.
    Таке враження склалося, що один сезон вони грають, наступний заробляють
    гроші продаючи мачі, не бачити нам у Львові Європейських грандів.

20. sanya

sanya Well-Known Member

Тони после мяча в ворота "Ганновера", ReutersВо вчерашнем поединке "Баварии" против "Ганновера" форвард сборной Италии Лука Тони получил повреждение, и был заменен уже на 31-й минуте матча

Травма оказалась несерьезной, сам форвард заверил поклонников сборной Италии, что сможет принять участие в отборочных матчах на Евро-2008 против Франции и Украины.

«Я почувствовал боли в мышце, после того как забил мяч. Первый раз со мной такое случилось. Думаю, это всего лишь приступ боли, но сегодня я все-таки пройду тщательное медобследование, и немедленно начну восстановление с моим физиотерапевтом.

Уверен, что смогу помочь сборной Италии в ближайших отборочных матчах», - резюмировал 30-летний форвард.

Додано через 1 хвилину
    Еще один предсказуемый трансфер свершился. После долгих переговоров бразильский защитник Сисиньо таки переблася в "Рому".

На протяжении почти месяца, появлялась разная информация касательно бразильца: то он уже практически заключал контракт с римлянами, то неожиданно оказывался в «Севилье» или где-то еще. Очевидно было, что защитник покинет «Сливочных», ибо Бернд Шустер, не раз заявлял, что не видит места в составе своей команде для Сисиньо. И вот, стоило только спортивному директору «Джалоросси» Даниэле Праде отправиться в Мадрид, как соглашение было тут же подписано.

С игроком был заключен 5-летний контракт с окладом около 1,5 миллионов фунтов в год, а сумма компенсации составила более 6 миллионов. В контракте также присутствует пункт, по которому мадридский «Реал» будет получать дополнительно по 600 тысяч в год за участие футболиста в Лиге Чемпионов.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)