Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ross

Ross Well-Known Member

Відповідь: Футбол

і позорняки західно-україньського футболу

2. sanya

sanya Well-Known Member

Закарпаття я розумію ,але Спартак середняк 1 ліги .Карпати є лідером західного футболу .5-6 посилі йде Буковина яка недавно получила хорошого спонсора

3. Ross

Ross Well-Known Member

буковина теж слабачки

4. Ross

Ross Well-Known Member

доречі яке вони зайняли місце в попередньому сезоні ?

5. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Дозвольте мені старі добрі миттєвості згадати ;)...
    Кілька років тому, коли "Карпати" на висоті були і в "Динамо" з Шевченком перемагали (ох, які тоді добрі часи були! :)) взяли ми одного разу з собою на матч з "Шахтарем" коліжанку, яка до того футболом зовсім не цікавилася і жодного відношення до нього не мала. Переконали, що то - видовище, яке хоча б раз в житті вартує побачити :).
    Отже, на стадіоні отримала вона місце коло старшого пана, очевидно серйозного вболівальника "Карпат". І думаю, що зіпсула йому все враження від гри на полі. Що дві хвильки вона гукала нам типу (вчилася на лікаря): "Дивіться, люди, ну чого той іншого так копнув? Бідний, та то ж сильно болить!", "А чому вони штовхаються? Хіба то так нормально?" і т.д. До повного щастя (ми її навчили, що Богдан Стронціцький - воротар наших, львівських), коли м"яч "Карпати" просували до воріт суперника, кричала "Бодя, тримай" або "Тільки не забийте гол", чим нервувала всіх наших сусідів по сектору (і веселила нас своєю непідкупною простотою :)).

Висновок - чоловіки і хлопці, вчіть кобіт любити футбол і розумітися на ньому, щоб потім таких трафунків не траплялося ;):):)!

• Подобається Подобається x 2
  6. sanya

sanya Well-Known Member

Я говорю ,не по історію говорив ,а про майбутнє

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ех, дівчинко-Черешнько, сходіть обов`язково колись в бундесі на футбол, і то якийсь пристойний... типу "Баварія" - "Штутґард", або "Боруссія" - "Шальке 04", або "Вердер" - "хтось там"... це зовсім інші враження, ніж на Україні, зовсім інші методи та культура вболівання...

8. sanya

sanya Well-Known Member

Самойлович ,яка твоя команда в бундеслігі подобається .Мені Вердер із Бремена !!!

• Подобається Подобається x 1
  9. Samojlovu4

Я вже не раз висловлювався вище - "Вердер"!!!

10. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Та чому Ви одразу так сумно? Мені здається, в нас на Україні культура вболівання теж непогана, весела, принаймні, добродушна; своя, одним словом (щоправда вже давно не була на наших стадіонах, не доводилось останнім часом :sad:). Справа в тому, що футбольне дійство пов"язане з надмірними емоціями, страшенним збудженням та адреналіном, тому люблю спостерігати (інколи) особливо за чоловіками, коли вони з головою поринають у гру.
    Раніше сама бурхливо вдома вболівала, поки сестра не нажалілася татові, що я їй спати не даю і дратую вигуками за стіною, - мусіла мінятися :).
    Мрію поїхати в Барселону на матч, чомусь хочеться до пристрасних іспанців (або в Манчестер ще, Баварія є в списку, мушу людей зібрати :)).

P.S. Найбільше люблю, коли на матчах збірних гімн співають. Мабуть, такої справжньої єдності та биття сердець в єдиний унісон, як на футбольному полі в цю хвилину, ніде не буває!

11. Samojlovu4

А загалом так:
    вболіваю за "Вердер", подобаються - "Боруссія", "Гамбурґ", "Штутґард", Леверкузен і "Армінія" ("Шальке 04" випала з того списку минулого року, як завели дружбу з Ґазпромом...), антипатія - "Баварія" (але лише в бундеслізі, на міжнародній арені я за них...)

12. Ross

Ross Well-Known Member

а мені бундесліга не подобається

13. Samojlovu4

Гов-гов, та я ніц не маю проти "Карпат" на "Україні"! Хтів лише наголосити, що в Європі це на порядок... та де там - на кілька порядків вище...

14. Ross

Ross Well-Known Member

та мені пофіг ці карпати

15. Samojlovu4

ти просто не вмієш її готувати...;)

16. sanya

sanya Well-Known Member

А які команди подобаються в чемпіонаті України !!!!

17. Ross

Ross Well-Known Member

дніпро арсенал металург донецьк

18. sanya

sanya Well-Known Member

Поняв.

19. Samojlovu4

Дівчинко-Черешенько, чесно - Ви мені подобаєтесь! Віртуально...:o