Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Интересные факты

- Шахтер еще ни разу не проигрывал на открытой в 2009 году Донбасс Арене.
    - только один раз в истории Лиги чемпионов команда, что выигрывала первый матч в гостях не могла пройти дальше, В полуфинале сезона 1995/1996 Панатинаикос выиграл у Аякса 1:0, а дом был бит 0:3.
    - в группе дончане выиграли все три матча, пропустив в свои ворота только однажды. На своем поле поражение в еврокубках Горняки уже не знают 11 игр кряду.
    - Шахтер пять раз начинал еврокубковые противостояния выездными победами и все пять раз проходил дальше. В 1997 году Горняки победили 3:2 в гостях Боавишту, после чего дома сыграли 1:1.
    - Рома только раз отыгрывалась после домашнего поражения в четырех попытках. В 1988 году римляне дома проиграл Нюрнбергу 1:2, а на выезде оказались сильнее 3:2."

• Подобається Подобається x 4
  2. Algebrator

Algebrator New Member

цікавий матч сьодні буде...надіємься на перемогу Шахтаря...але я сам бду дивитись Барселона - Арсенал

• Подобається Подобається x 2
  3. hunter

hunter мандрівник

барса-арси є на що подивитися :drinks:

• Подобається Подобається x 1
  4. Тим22

Я разрываюсь, для меня Барса супер клуб, Арсенал очень нравится, Аршавин лучший

5. Algebrator

Algebrator New Member

А я не розриваюсь...мені все ясно....я фан Барси і тому буду дивитись цей матч і вболівати за них
    звісно хотілося б і Шахтар подивитись...але ці матчі накладаються і я вибрав Барсу

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Хочете вірте, а хочете - ні, але мені на Барсу і Реал цікавіше в іспанському чемпі дивитися. От з нетерпінням чекаю відповіді на Бернабеу, щоб грубіяни-симулянти Христина Роналду і Сірьожа Рамос разом з їхнім звіздатим тренером вигребли ще один сухий пятюнчик ;)

7. Algebrator

Algebrator New Member

Ну звичайно Ель-Класико набагато цікавіше ніж Шахтар - Динамо

8. Bambook

Ну це як сказати. Для мене все ж перша команда (після збірної України) - Дніпро. Тому матчі збірної, а також Дніпро - Шахтар, Дніпро - Метал, Дніпро - Динамо - прерогатива.
    Далі - матчі наших команд в єврокубках, а вже далі - Ель Класико, Лівер - Манчестер, Мілан - Інтер або такі бої, як Барселона - Арсенал. Тут вже йдеться суто про любов до футболу як мистецтва, грають дві "найкрасивіші" команди світу...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

3-0... не зле Рому прокатали... я б сказав навіть суперово!

• Подобається Подобається x 7
  10. Тим22

Наставника "Барси" зовсім не тішить перспектива попадання на донецький "Шахтар" у чвертьфіналі чемпіонської ліги.

"Я буду на жеребкуванні 18 березня в Ньоні ", - говорить Гвардіола. -"Не хочу, щоб нам дістався "Шахтар". Я добре знаю цю команду, і мені не подобається така перспектива",- заявив коуч каталонців.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

зате Тотті дуже хотів у суперники Шахтар, вважав їх найслабшою командою :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Algebrator

Algebrator New Member

ухх....оце так день вчора був...всіх з перемогою!!!!
    а Барса - Арсенал це взагалі шедевр...стільки емоцій
    аааааааааааааа

• Подобається Подобається x 4
  13. Bambook

Один тільки момент - є підозра, що Луческу відповідає взаємністю :)
    Взагалі я думаю, що Шахтар в такій формі, а ще Фернандіньйо повернеться - що він може пройти будь-кого, страшна лише Барселона...

Для тих, хто дивився ББ - АЛ, та й тим, хто дивився ШД - РР теж приємного не буде забагато:
    http://www.youtube.com/watch?v=CnSHXJUZb8E

• Подобається Подобається x 2
  14. tashyk

tashyk Well-Known Member

Думаю лестить Гвардіола Шахтарю... Всі інші теж не слабші Шахтаря, але побільше досвіду в Лізі...

15. hunter

hunter мандрівник

Мілан програв :cry:

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

:cry::cry::cry:

17. Bambook

З одного боку :cry:
    а з іншого, мені здається, як потенційний суперник для Шахтаря краще Тотенхем. Їх обігрували, тут точно назва клубу не буде давити на футболістів...

18. hunter

hunter мандрівник

а ше з іншого боку шо Рома слабенька? ось і барса не така вже й страшна як всі кажуть, для Шахтаря цього сезону тільки остання може зробити опір, надіюсь в фіналі шахта переможе каталонців :preved:

19. Bambook

вибачайте, але коли відразу по тому згадується Барса, то так - Рома слабенька...

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

А якщо вже зовсім чесно, то хочу в 1/4 "Шальке" в суперники Шахтарю...

20. Algebrator

Algebrator New Member

Барсу думаю ніхто б не хотів в суперники....18 буде жеребкування
    хотілося б Барса - МЮ і Шахтар - Тотенхем

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)