Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Международная федерация футбольной истории и статистика (IFFHS) признала донецкий "Шахтер" клубом, достигшим наибольшего прогресса в XXI веке.

Организация отмечает, что еще десять лет назад "горняки" не входили в первую тысячу сильнейших команд на планете, а сейчас заняли 24-е место в рейтинге, который был опубликован сегодня IFFHS.

В этой номинации "Шахтер" обошел два испанских клуба - "Вильярреал" и "Севилью". Первый за последнее десятилетие набрал лишь на 65,5 рейтинговых очков меньше дончан, а второй поднялся со 192-го на 21-е место.

Лучшим клубом мира в XXI веке признана испанская "Барселона", которая лишь на немного опередила английский "Манчестер Юнайтед". Замыкает первую тройку "Ливерпуль". Киевское "Динамо" расположилось не далеко от "Шахтера" - на 31-й позиции.

В первой сотне рейтинга IFFHS наибольшее представительство имеет Европа - 68 клубов. Южная Америка представлена 26 командами, область КОНКАКАФ - четырьмя и Африка двумя.

По странам в первой сотне лидирует Бразилия (9), далее идет Италия (8), Германия (8), Испания (7), Франция (7), Англия (6), Аргентина (5), Мексика (4) и Нидерланды (4).

Награждение "Шахтера" и "Барселоны" состоится на специальной церемонии World Football Gala 2011.

Рейтинг лучших клубов мира XXI века

1. "Барселона" (Испания) - 2.550
    2. "Манчестер Юнайтед" (Англия) - 2.523
    3. "Ливерпуль" (Англия) - 2.414
    4. "Арсенал" (Англия) - 2.410
    5. "Интер" (Италия) - 2.358
    6. "Бавария" (Германия) - 2.315
    7. "Милан" (Италия) - 2.296
    8. "Реал" (Испания) - 2.257
    9. "Челси" (Англия) - 2.235
    10. "Бока Хуниорс" (Аргентина) - 2.095
    ...
    24. "Шахтер" (Украина) - 1.627
    31. "Динамо" (Украина) - 1.509
    164. "Днепр" - 846
    260. "Металлист" - 640,5
    260. "Металлург" Д - 640,5
    465. "Металлург" З - 463,5
    488. "Таврия" - 453,5
    490. "Арсенал" - 451,5
    540. "Ворскла" - 416,0
    606. "Карпаты" - 381,0
    622. "Ильичевец" - 372,5
    637. "Кривбасс" - 365,0
    679. "Черноморец" - 344,0

2. Algebrator

Algebrator New Member

справедливий результат для Шахтаря і Барселони! Думаю своєю ігрою і досягненнямм вона заслужили цього

3. Bambook

Bambook Persona non grata

А тим часом Шахтар у таблиці коефіцієнтів УЄФА 14 в загальній статистиці і 1-ий у цьому сезоні... Ще трошки піднатужитися в ЛЧ, плюс щоб трохи пощастило з невиходом у ЛЧ команд вище (Севілья, Ліверпуль, Рома, Інтер, Вердер цілком можуть допомогти) - і наступного року є шанс жерубкуватися в групі ЛЧ з першого кошика о_О

4. Algebrator

Algebrator New Member

Шахтар може підняти укр чемпіонат на новий рівень...

• Подобається Подобається x 1
  5. Bambook

Я дуже сподіваюся ще й на "Дніпро" з Рамосом і новими футболістами. Та й Металісту, як на мене, просто треба часу, щоб зігралися з командою новачки і набрали потрібної "фізики". Задатки в того ж Бланко є, техніку видно, тільки ще на ногах міцно не стоїть.
    Та й "Динамо" з Бешикташем показало, що його рано списувати з рахунку...

• Подобається Подобається x 2
  6. Algebrator

Algebrator New Member

дивився вчора ігру Металліста і бачив дуже багато проблем в обороні..а також ігроки часто втрачали мяч в елементарних ситуаціях...
    З Дніпра дійсно може щось толкове вийти...прикупили нових ігроків, своїх хороших достатньо є і тренер хорошоий...

7. Bambook

Ну так основний захисник - Папа - вилетів ще до матчу. Перший запас - Пшеничний - вилетів на початку матчу. А Березовчук взагалі не знаю коли востаннє виходив на поле в офіційному матчу. От і незіграність, от і брак.
    Плюс в центрі поля бракувало Едмара й Шелаєва, інші півзахисники не дуже придатні до жорсткої боротьби...

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Все правда. І тим смішніше було читати теревені спеців перед матчом, як метал буде рвати німців.)

9. Bambook

Карпати ше одного еспаньйола прикупили о_О

10. Bambook

І як вам, панове, старт чемпіонату? Тіме22, щось ваш Шахтар ледве-ледве Севастополь обіграв, сподіваюся, вони вирішили відпочити перед Ромою.
    Металіст пробуксував вкотре, так що чекаю зватра перемоги Дніпра над Таврією і боротьби за медалі...
    Ну і Карпати мають Арсеналу боржок за кубок віддати... Чи то пак навпаки? :)))

11. Тим22

Да кроты играли спустя рукава, а ведь в составе крымчан много опытных игроков. Больше всего насмешил матч Заря - Волынь, давно так не смеялся, поле сплошная лужа, мяч застряет, игроки подскальзываются, мокрые, грязные. Позор

12. Bambook

я навіть не дивився, там відразу було ясно, що то буде не футбол, а знущання і над гравцями, і над вболівальниками...
    Що в вас кажуть про Метадон? Клянуть Гордєєва чи просто змирилися з тим, що Динамо вище за класом?

13. hunter

hunter мандрівник

угу, старт неочікуваний...

14. Тим22

За Метадон не болею, как и 95% болел Донецка. Но думаю у Гордеева получится, как и у Семина и Кононова. Просто сейчас Динамо на подъеме

15. Algebrator

Algebrator New Member

Металіст знов розчарував....0:0 в матчі з Ворсклою...

16. Templar

Templar Дуже важлива персона

Всьо путьом!
    Нехай так і продовжує!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дніпро гарно грав і матч з Таврією був супер.

Карпати-Арсенал - теж гра цікава була, але рівню гри трошки поступалася грі Дніпро-Таврія.

18. Bambook

І я так кажу. Ще б Лаштувка нині "метелика" не зловив на останніх хвилинах із Таврією - взагалі супер було б. Матч Дніпро - Таврія - просто шикарний був, до речі.
    Як вам Арсенал - Карпати? Бо я не дивився...

19. Algebrator

Algebrator New Member

Я шось обидва матчі пропустив...(
    Але подивився Ліверпуль - МЮ
    МАтч просто супер...МЮ там без шансів взагалі...а Саурес з Куйтом молодці....всю ігру на двох зробили!

20. hunter

hunter мандрівник

якраз встиг на другий тайм, і всі голи побачив)))
    слабенько... можуть набагато краще!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)