Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Algebrator

Algebrator New Member

Карпати молодці...вітаю!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сильно. По-моєму це знаково.

• Подобається Подобається x 2
  3. Turkul

Turkul Well-Known Member

4. Sandy

Sandy GRAND

Їх немає і не буде ніколи. Тому що Шахтар - це не школа футболу, а бізнес-скул по зароблянню та подальшому відмиванню бабла. Все талановите, що колись грало в Україні та потрапляло до Шахтаря, закінчило погано - деградацією, декласифікацією та довічним протиранням штанів на лаві. Безліч прізвищ можна навести - ось, наприклад, Худжамов, кажуть, підшукує собі нову команду. Хоча, здавалося б, коли йшов до Шахтаря, зрозуміло було, що не першим кіпером. І правильно зробить, Селезньов визволився з цього підземного могильника талантів, і як заграв у Дніпрі та у збірній! А що сталося з колишнім дніпрянином, кращим у минулому правим захисником, гравцем збірної та учасником ЧС-2006 Єзерським? Якось так дивно сталося, що початок його декласифікації співпав з його переходом до Шахтаря. Кравченко, Шевчук, Зубов, Бахарєв... Сама ідеологія цієї команди не сприймає місцевого - тренер не навчився навіть російською розмовляти, хоча міг би хочби з поваги до донецьких вболівальників, українських гравців гнобить, при приблизно рівних показниках віддає перевагу іноземцю, при цьому дуже багато базікає про те, що в українському футболі погано, хто як судить та керує українським футболом і як повинно бути, щоб йому, неперевершеному вар'яту було ще комфортніше заробляти своє бабло. Я не знаю більш антиукраїнського клубу з усією інфраструктурою, включно з проплаченою щотижневою "аналітичною" телепрограмою, аніж донецький Шахтар!

Forza, Roma! Forza, giallo-rossi!

5. Turkul

Turkul Well-Known Member

ШО ты мелишь, человек ты нездоровый.

Худжамов Пятову не ровня...или по-твоему №2 нужно ставить №1?
    Так же и с остальными игроками - все кто сегодня играет в основе Шахтера - лучшие на текуший момент. Вот пришел Мхитарян и он достаточно быстро положил лапу на основу. Это все естественные процессы, лучшие приходят и занимают места экс-лучших...

Насчет мисцевого...полный состав команды насчитывает 27 игроков, 15 из них украинцы. 3 играет в основе: Пятов, Чигринский, Ракитский. Хотя Срна, Рац и Мхитарян как свои родные...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що мене найбільше гнітить?

Був європейський турнір. Дві українські команди виграли - перше і друге місце.
    Нам би, українцям, радіти, так ні... черговий привід один одного в гавні виваляти... Звідки то??

• Подобається Подобається x 7
  7. Turkul

Turkul Well-Known Member

Ну если откровенную чушь говорит, даже не близко, а так - какие-то помои выливает на команду...смысл мне не понятен! Это говорит о том, что человек недалекого ума или психологически болен...Зубова он вспомнил и деградацию...Зубов за ветеранов играет с мужиками, которым по 50 лет, а он его в основу сватает...надо же додуматься (это сказано при всем уважении к Зубову, есть реальность и на вещи нужно смотреть реально).

8. nikolas

nikolas Well-Known Member

Відки,відки - душа щира... .:)))

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я тоже рад за Карпат, особенно за Худобяка. И вы правы, только матч с Ромой покажет чего стоит Шахтер, пусть даже Шахтер только начинает сезон, а Рома на полном ходу
    И спасибо за добрые слова в адрес кротов

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Вітаю вболівальників Карпат!
    Шахтар, сподіваюся, відіграється на Ромі...

• Подобається Подобається x 3
  11. Sandy

Sandy GRAND

Для этой команды у меня всегда найдется с дорогой душой!:give_rose:

12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Хоча "Шахтар" і особливо не напрягався, все одно приємно. Давно мии в донетчан не вигравали! Який-не-який, але трофей. Хотілось би побачити "Карпати" проти Спартака", ох і накидали би ми їм :))
    Але... "не судьба". Ну, нічого, головне, що трофей в нас. З чим і вітаю всіх уболівальників "Карпат"!

• Подобається Подобається x 3
  13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Чого накидали би? :)

14. hunter

hunter мандрівник

і україна в Румунії сьогодні виграла :preved:
    Шовковський молодець! дві пенальки перші відбив!!!

15. Bambook

Мда, Шовковський - супербізон!
    А гра була десь півгодини. Непогано Алієв-Мілевський-Девіч-Гусєв-Коноплянка комбінували. Потім поздихали.
    Я от думаю - чи справді потрібен той турнір був? Що тренер там побачить, кщо гравці не можуть показати нічого через проблеми з фізикою? Награти якісь комбінації? Ну пробували стандарти розігрувати - просто мяч не долітав. І скажи тут - то через те, що комбінацію погану придумали чи через втому?
    Може, не треба було заради такого відривати учасників єврокубків від підготовки до надважливих матчів?

16. Turkul

Turkul Well-Known Member

Слабо, откровенно слабо..за счет чего они дальше собрались выигрывать не знаю?

17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://daily.lviv.ua/news/31282

18. hunter

hunter мандрівник

Україна виграла кубок!!!!!!!!
    шовковський знов порішав в пенальках!!!!!!
    :preved:
    і все таки він воротар №1!!!

• Подобається Подобається x 2
  19. Bambook

Карпати виграли Кубок сонця, Дніпро - Марбелью, збірна - кіпрський.
    Цей рік має бути кубковим для українських команд. Так що хто виграє ЛЧ я вже зрозумів, залишилося дізнатися, хто виграє ЛЄ - Динамо чи Металіст :)

20. Sandy

Sandy GRAND

А кротівня нічого не виграла! :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)