Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Берлусконі має якесь відношення до футбольної асоціації Італії?

2. Turkul

Turkul Well-Known Member

Это пустое...имеет, если уж на то пошло, косвенно.
    А у нас собственно в чем прецидент? Конкретно есть какие факты, аргументы, что кто-то там на кого-то давит и кто? Большинство не за Суркиса - он это прекрасно знает. А слова по ветру пускать дело не хитрое...

3. Персі

Ви не зрозуміли, я якраз на стороні Суркіса, ))) просто пропозиція функціонерам уєфа причепитись до Берлусконі не сподобалась ))

4. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я как раз это понял, а вы по-моему не понимаете сути проблемы...

5. Персі

чого ж, тупо перерозподіл влади, в тому числі і футбольної

6. Turkul

Turkul Well-Known Member

Ну можно и так сказать, только там все в рамках правил. У Суркиса уже давно не большинство, он это знает и пользуется методами, которые мы видим. Только в этот раз может выйти боком для всех...

7. Персі

В кого більше грошей, в того і большинство ))
    як і всюди в цій країні

• Подобається Подобається x 1
  8. Bambook

Bambook Persona non grata

Що ж ми за народ такий? В темі "Мова" говоримо не про лінгвістичні проблеми, а про гризню чиновників, в темі "Історія" - не про історичні дискусії, а про гризню чиновників, і навіть у футболі - про гризню чиновників.
    А в Україні тим часом транферний бум, Металіст підписав двійко класних футболерів і ще пару волиняк, Карпати вперше в своїй історії підписали гравця з Західної Європи, плюс македонця і словенця, Дніпро взагалі страшний переполох на трансферному ринку влаштував... А вас все лише Суркіси з Даниловими і Колєсніковими непокоять...

9. Gron

Gron тафгай

Персі-а саме Вам до чого це Євро?
    Зрозуміло, що Суркіс така ж сама риба як і та свора з протилежного боку.
    Як отримали, було сподівання що рухаємось в бік цивілізованої Європи, що зміни побачимо в країні, євроси нас як братів спримуть, та інше бла-бла-бла.
    А зараз?
    Невже не краще, щоб Європа не бачила що ми насправді собою уявляємо, гроші які спікрають з бюджета, на рахунки ригиАналів впадуть, хіба для тих кому сама гра цікава по тб неможна дивитися з нормальною картинкою, чи поїхати в туж Польщу як кортить власними очами побачити?

10. Персі

Тобто, Суркіс винен ще й в тому, що євро для нас вибив? ))

11. Gron

Gron тафгай

Та нє, якраз в цьому я його не звинувачую, навпаки був вдячний.
    А зараз мені якось байдуже він - і Євро, чи його нема - нема Євро.
    Є варіант, його нема - є Євро, але мені він меньш за все довподоби.

12. Персі

Просто чисто з людської точки зору я вважаю такий варіант несправедливим. Ну давайте будемо щирими, не було б Суркіса - не бачити б нам того євро. ) А є з нього користь, якщо є, то кому - то вже інше питання

13. Gron

Gron тафгай

Та нема питань.
    Хто б сперічався.

14. Bambook

То власне про футбол ніхто не має бажання поговорити? Тут є вболівальники Карпат? Як вам Лукас, Богатінов?
    Я от вболіваю за Дніпро, тому мене набагато більше цікавить нарешті подивитися в дії команду Рамоса з Інкумом, Матеусом та Жуліано, аніж президентство Сурка у ФФУ...

15. hunter

hunter мандрівник

поживем побачимо як вони себе зарекомендують в чемпіонаті...!

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

К Вам у "Динамо" повернувся гарний тренер, так що все в Києві тепер буде гаразд! :)

17. hunter

hunter мандрівник

Карпати - шахтар в фіналі :preved:

• Подобається Подобається x 3
  18. Bambook

Дніпро - теж у фіналі, тільки в Марбельї. У півфіналі Спарту Прага обіграли...

• Подобається Подобається x 2
  19. Turkul

Turkul Well-Known Member

Завтра посмотрим.
    Будет интересно.

20. Algebrator

Algebrator New Member

ухх...який вчора день був цікавий....Арсенал - Ньюкасл 4:4(взагалі супер матч, програвати від Арсенала 4:0 і зрівняти рахунок це просто диво...), Вулверхемптон - МЮ 2:1(заслугований проігриш МЮ) і Барса - Атлетіко(супер матч+хет-трик від Мессі+Барса побила рекорд:i-m_so_happy:)

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)