Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

хто кращий той і грає - закон футболу!

2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Згоден що футбол класна штука.Сприводу інопланетян то це іноземні суперклуби які грають в футбол.

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Така атмосфера існує по Европі - у нас як виняток тому що більш нікуди піти.

3. Algebrator

Algebrator New Member

Всерівно стадіон супер!

4. hunter

hunter мандрівник

якщо ви не любите український футбол і українських футболістів - то це не проблема всіх, а ваша.
    і задумайтесь скільки грошей принесе євро12 україні, зокрема донецьку - де є донбас-арена і зокрема бідним людям які живуть там!

5. Dzungli

Послідкуємо за виступами суперклюбу "Шахтар" далі. Хочу щоб вони пройшли "Рому" і вийшли на серьозну команду.

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Українські футболісти - звичайні люди - люблять і грають в футбол. Справа не в футболістах а в результатах. А результати як відомо залежать не тільки від футболістів.

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Українці у абсолютній більшості тільки оближуться від Евро-12. А дехто дісно добре нагріється.

6. Algebrator

Algebrator New Member

Ну думаю Рому є шанс пройти.....а далі цікавіше буде)

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzungli

Після "Роми" у випадку такого маленькогодива залишаться суперклуби на фоні яких ми побачимо справжній "Шахтар". Може і посміємося.

8. Algebrator

Algebrator New Member

Та шо там дивитись....зрозуміло що з топ клубами Шахтар не впорається, ну але якшо пройде Рому(а шанс є) то це вже буде дуже добре!

9. Dzungli

Апетит приходить під час їжі. Тому у випадку позитивного результату із "Ромою" легше буде грати і далі. Думаю що гра з "Ромою" все розставить по своїх місцях.

10. Dzungli

Г.Суркіс поставив свою особу вище Евро-12. Або Суркіс - президент ФФУ або Евро в Україні не буде.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ж ви... читайте між строк хоч трохи, не довіряйте рекламі.

Я не хочу сказати, що Суркіс дуже файний хлоп. Але, згідно правил Фіфа і УЕФА, держава не може втручатися в справи національних футбольних структур. То перше.

Друге, Суркіса хочуть посунути лише по одній причині: щоб партія регіонів керувала ФФУ. Все! То єдина причина. Сьогодні нема причин усувати Суркіса з посади, можна говорити лише загальні фрази, а конкретних просто нема. Плюс Євро-2012 - заслуга Суркіса.

Тому не приймайте участі в агітації разом з ПР.

• Подобається Подобається x 4
  12. Bambook

Bambook Persona non grata

Суркіс-жмуркіс... Я от Суркіса не люблю - аж тіпає. Але ж суть не в прізвищі. Суть в принципі: футбол відокремлений від держави. Якщо державні органи втручаються у процес відставки чи там вотуму довіри президенту федерації - порушено один із базових принципів ФІФА та УЄФА.
    Крім того. Суркіс хоча б мінімально лобіює інтереси українського футболу в Європі, попри те, що лобіює інтереси Динамо в Україні.
    Хто його може замінити? Стороженко і Сафіулін - опоненти Суркіса наразі мають лише ці дві кандидатури. Перший лобіюватиме Металіст, другий - Шахтар. Чи лобіюватимуть вони при цьому інтереси українського футболу загалом хоча б на грам - невідомо.
    Який сенс каламутити воду?

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого ж невідомо?
    Вони ж і кричать про обєднання російського і українського чемпіонатів.

• Подобається Подобається x 2
  14. олекса

олекса New Member

На мою думку головне бажання Суркіса досягнуто: припинили будувати торгово-розважальний центр і за державні гроші реконструюють стадіон. Тепер йому Євро-12 до лампочки. А керівництво ФФУ допоможе стадіон прихватизувати!

15. Dzungli

Згоден. Хочуть поставить людину "ахметових" і щоб губернатори давали грощі на футбол ; значить люди стануть ще бідніше.

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

Мені здається що більшості українців Євро до лампочки а Г.Суркісу грощі за квітки на стадіони потрібно зібрати і т.д.

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Г.Суркіса всеодно переізберуть - рано чи пізно. Хоча із написаним згоден.

16. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А "Карапати", тим часом, продовжують свій успішний похід на турнірі "Copa del sol" ("Кубок сонця"). Цього разу зброю склав клуб з іменем - сам шведський "Геттеборг". Команда, яка в середині 90-х добряче проявила себе в Лізі Чемпіонів! І хоча зараз "ІФК Геттеборг" вже не той. Але, тим не менше, команда - міцний європейський горішок. І чому, нам в "Лізі Європи" не могли попастися такі клуби як цей, "Мольде" чи "Руссенборг"! :sad: Тоді би точно з групи вийшли!!! А так... "маємо, те, що маємо", як завжди. Хоча, тим не менше, своїми виступами на "копа" львів"яни вкотре доводять, що провал в ЛЄ, був тільки непорозумінням, а "Карпати", таки, сильна команда!
    Огляд матчу зі шведами тут:
    http://www.youtube.com/watch?v=zdWN6aFfe3I

17. Turkul

Turkul Well-Known Member

Это слова, на самом же деле во всем мире футбол - это отчасти политическая составляющая, впрочем как и все сферы жизнедеятльности человека.

И я не пойму Берлускони на какой стороне - футбол или политика? Че то УЕФА этот вопрос мало волнует...
    Было бы неплохо, чтобы и Карпаты и Шахтер вышли в финал...

18. hunter

hunter мандрівник

а куди вонм дінуться)))

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

до чого тут Берлусконі?

20. Turkul

Turkul Well-Known Member

Футбол не предсказуем...но будем надеятся.
    Так, мимо проходил...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)