Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Дивлюся...Хоч би виграли!Їй-бо,поки шо себе повними дураками не показали(тобто вже скільки часу,а ще нічия).Дивлюся...

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

якби на останній хвилині Худоб"як не бив по горобцях, то може би і виграли

• Подобається Подобається x 3
  3. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Хвилин 20-ть другого тайму пропустив, але з того що побачив, Карпати грали досить непогано. От так би і завжди :)

4. Turkul

Turkul Well-Known Member

Исторический матч для Шахтера.

Шахтер - Брага

Но теперь с Ромой будет не просто, очень серьезный соперник. Говорят Фернандиньо после травмы уже на ноги встает и "весной" мы может увидим его на поле с римлянами. Его, конечно, очень сильно нехватает команде.

• Подобається Подобається x 2
  5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Сильний клуб

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Merda Roma, forza Shakhtar.... :blush:

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А нам на фірму карпатовці шлють і шлють пропозицію стати спонсором - тепер, правда, за дещо меншу сумму. )))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а що за фірма?

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та звичайна собі, німецька.
    Пропозиція і мені на скриньку приходить. Начальство вже в курсі, що то з мого міста - підмахують потрохи.)

9. Templar

Templar Дуже важлива персона

еххх.... Ще 50 днів, і я буду в Києві на матчі Арсенал - Карпати :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Turkul

Turkul Well-Known Member

11. ParubokRapid

ParubokRapid Active Member

з Арсеналом завше цікаво грати)

12. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Футбол в Україні - це накопичення фінансових пірамід; тому трибуни напівпорожні. Скільки грошей вкрали із бюджету до Евро-12? "Донбас-арена" вийшла безплатна.

13. Algebrator

Algebrator New Member

а я був на Донбас-арені на матчі Шахтар - Карпати...круто там!

14. Dzungli

Там не круто а брудко - тому шо воно крадене.

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

Футбольний клуб "Шахтьор" існує на фоні страшної бідноти в донецькій області. На трибунах сидить донецька фінансова піраміда.

15. hunter

hunter мандрівник

а що побудоване в Україні не за крадені гроші??? нічого! зараз гроші крутяться у всьому і з цим нічого не зробиш.
    скільки є людей які сидять в верхушках фінансів? - багато!
    а скільки з тих людей своїми власними чесними зусиллями здобули своє "золото"?
    особисто я НЕ знаю жодного.
    але, якщо ніхто не буде будувати такі речі (якими б вони не були) - то нічого в країні не буде! і від того краще не буде!

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

17. Dzungli

Україна зараз на останньому місті в Европі по рівню життя. Скоро будемо на останньому в Світі . "Донбас-Арена"-це ганьба для України.

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

Футбол в Україні щорічно з*їдає приблизно 1 млрд. дол. без якогось логічного пояснення.

18. hunter

hunter мандрівник

не було б футболу - ті гроші пішли б розвиток інопланетян. інопланетян ми не бачимо, а на футбол хтось та й ходить і дуже багато людей дивляться і вболівають!!! так що футбол то хороша штука!

19. Algebrator

Algebrator New Member

ні....ти помиляєшся!!!!
    може і стадіон побудований на крадені гроші, але люди своєю працею заробляють гроші і купують на них квитки щоб відвідати стадіон і підтримати свою команду...атмосфера там просто супер!

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Из за Тимощука ван Боммелю пришлось уйти из Баварии

"Голландский полузащитник Марк ван Боммел признался, что покинул «Баварию» из-за того, что его не устраивало количество игрового времени, которого ему предоставлял главный тренер Луи ван Гал.

«Все знают, что происходило в «Баварии» в последнее время. На самом деле я не хотел уходить, но все в спортивном плане в клубе кое-что изменилось, мне нужно было как-то реагировать на это. Прощаясь с ван Галом, мы пожали друг другу руки, вот и все», – заявил голландец.

Напомним, 25 января Марк ван Боммель официально перешел из «Милан».

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)