Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

З післяматчевого інтерв"ю з Кононовим:
    детальніше: http://www.fckarpaty.lviv.ua/ua/news/5055/page.html

Та я особливо не маю ілюзій по відношенню до сили нашого чемпіонату, до великої п"ятірки, ми не входимо, але за коефіцієнтом УЕФА стоїмо високо (в десятці, так то точно). Впевнено в десятці! Думаю такі клуби як "Ворскла" чи, навіть "Зоря" також не мали би проблем з клубом "Рейк"явік", та й "Зестафоні" "на жилах", але пройшли б... Те саме думаю в іграх з клубами Литви, Вірменії, Албанії, Фінляндії, Швеції, часом навіть Греції і т.д., а це вже вище середнього рівня!

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це все бла-бла-бла на емоціях після матчу якихось зайд, плюс додумали-домріяли, сказали, пустили в хід наші дєятєлі. Я знаю, що коменти на офіційному загальному каналі мені дуже сподобались, стосовно Львова, і команди Карпати.
    А назвати УП сильним чемпіонатом мені ну ніяк язик не повертається, правда понад усе.)

3. L@zzio

L@zzio Member

Як вам Динамо Київ то?Якись передагональний стан,ніби й спеціаліст кваліфікований,і підбір виконавців не найгірший у сх. Європі,а от таке неподобство...
    До теми - http://football.ua/ukraine/news/107428.html
    А як воно з Шахтарем буде,га?

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Повеселил матч на кубок Яремча - Волынь, счет 4-5, причем в 1-м тайме Яремча вела в счете 3-0. И оказывается играли в Яремче, там же сельский стадион, как там поместились 3000 болел, если всего мест 700. Кварцяный перед матчем поведал, что:
    Там, звичайно, стадіон не готовий приймати матчі такого рівня. Ми поважаємо місцеве населення і хотіли би там зіграти. Але якщо немає умов... Хай зроблять. Це єдиний вихід. Там же є бізнесмени, мери. Щороку туди приїздить море туристів, податки збираються. Хай зроблять хоча б роздягальні, аби, вибачаюся, хоча б можна було футболістам одне місце помити. А це уже ХХІ сторіччя. Стільки готелів понабудували, а на стадіоні немає де помитися. Жах! Та й багатоповерхових депутатських вілл там чимало. Якихось три кімнати від однієї відділити - не убудуте, й перенести на стадіон. І все було б добре. А так досі не знаємо, де доведеться грати. Уже сім начальників обдзвонили, вони один на одного переводять."

Вот вам уровень нашего футбола

• Подобається Подобається x 2
  5. Speedo78

Ну, добре, відкинем емоції (хто кому що сказав) і фанатські розбірки! То діло таке. Тим більше часу вже трохи пройшло... і от що приходить на думку. Зіграй "Карпати" в тій злополучній грі з "Борусією" 0:0, при нецікавій грі (10 чоловік в штрафній - на відбій), ця нічия би набагато більше важила ніж 3:4 при цікавій і, ніби, змістовній грі (за винятком оборони, місцями і тактичних помилок) "Карпат". Бублик, він і є бублик, якщо брати до уваги загальну стратегію набору очок в групі :sad: Так само як і нема різниці чи програли ми 3:4 чи програли би 0:1 чи, нехай 0:6. Бублик, він і в Африці бублик!!! А різниця м"ячів може нам пригодитися, а може й ні, це така справа. Сумно це, ніби грали добре, але отримали нулика. :sad:
    ------------
    А тим часом "Карпати" розгромили в кубковому матчі "Гірняк-Спорт" на виїзді 0:5. Хет-триком відзначився молодий форвард Юрко Габовда (доречі кращий бомбардир першості дублерів). Може варто його вже до основи підпускати, в т.ч. і в єврокубках. Особливо в контексті травми Батісти. А є ще і перспективний Гудима, якому би також європейський досвід не завадив ;)

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А він не є родичем Яноша Габовди, відомого форварда Карпат початку 70-х?
    Він всі голи забивав головою. Навіть був жарт - Пеле забив гола головою і почав бігати по полю і кричати, я- Габовда, я-Габовда!:)

7. gvorn

gvorn Well-Known Member

Цитата з вікіпедії
    "Ю́рій Ві́кторович Габо́вда (* 6 травня 1989, Мукачеве, Закарпатська область) — український професіональний футболіст, нападник «Карпат» (Львів). Племінник футболіста Яноша Габовди." :)

• Подобається Подобається x 3
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Самойлович, щось я цілком розгублений. Хоча можу вас привітати з нелегкою перемогою над Гамбургом, але прошу мені пояснити - що твориться з вашою бундеслігою???
    Чому Шальке і Штутгарт пасуть задніх? Що сталося з Баварією?
    І, головне, хто такий Мейнц, що набрав 100% очок?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ото вами написане і є емоції.

10. Samojlovu4

Все пучком Педро, так і має бути: бундесліга тим і цікава, і з кожним роком стає все цікавішою. )
    Майнц 05 - симпатична команда з однойменного міста, яку років з три назад(можу помилятися) вивів в вишку Юрґен Клопп, нинішній тренер Боруссії Дортмунд. Вони виявилися не простою "сезонкою", а закріпилися в вишці за ті роки. І от тепер піймали кураж, з молодим невідомим спадкоємцем Клоппа(після чийого відходу Майнцу пророкували швидкий виліт) - і рвуть всіх підряд як тузік шмату. Причому не випадково, вони дійсно дуже гарно грають. І прошу звернути увагу, 100процентний набір очків після 6-ти ігор, причому вони вже зіграли з такими монстрами як Штуттгарт, Вольфсбург, Вердер і Баварія. Показують дуже видовищну цікаву гру, карнавалять (місто Майнц - місто щорічних карнавалів).
    Нагадує Гоффенгайм попередніх сезонів, осіннього чемпіона... Але я думаю, що гонки вони не витримають і сдуються стопудово...
    А взагалі Бундесліга, як це часто буває, перевернута з ніг на голову - і це прікольно! Тішить нарешті Боруссія, яка теж нехіло всіх розкидає, причому Клопп позбирав тих Баріусів і Кагавів за копійки, по пару сот тисяч - а вони зараз по дублях мало не в кожному матчі клепають.
    Але думаю, що через пару турів все більш-менш внормується, принаймі таблиця буде виглядати вже не так зварйовано, клята Баварія набере ходу як локомотив, Гамбург з Вердеров піднімляться, і Шальке 04 нарешті зі всіма тими Раулями і Хунтеералами... :)

• Подобається Подобається x 3
  11. Speedo78

не сперечаюся... футбол є емоційна гра, часом піддаюся... ;)
    до-речі, як там ситуація з квитками на львівські матчі ЛЕ (Севіляі, ПСЖ) хто знає. Потрібно і на той і на той матчі, але не з тих найдорожчих. Хто вже цікавився, чи може купував??? Як там ситуація?
    Маю інфру, що вже наступили у продаж... чи правда?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

квитки мені дає один чоловік, що їздить з Карпатами. А чи поступили - не знаю.

13. Speedo78

А тим часом, як співали Гадюкіни, "Карпати - програли футбол". Причому не найсильнішому клубу ЧУ - сімферопольській "Таврії", свою роль зіграло вилучення Худіка (неспортивна поведінка). Що не може не насторожувати перед матчами ЛЄ. ПСЖ, таки, посильніший буде...:sad:

14. Samojlovu4

Майстер-клас, ітіть... )))

Це відео, а не картинка!/watch?v=yBaOjw2yqCU&feature=player_embedded[/IMG]

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

це взагалі не запускається.

16. Тим22

А тем временем Шахтер обыгрывает порутгальцев

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думав, що Брага -то чехи. Ну але яке то має значення?

0-3. Молодці шахтарі!

18. Тим22

Как всегда, Шахтер чемпион

• Подобається Подобається x 1
  19. Speedo78

Шахта показала клас! Отак би ще й Карпати зіграли у Франції!
    МОЛОДЦІ!!! Хоча передматчеві прогнози були не зовсім оптимістичні ("Брага хоче реабілітуватися за розгром в попередньому турі, відступати нам - нікуди" і т.п.). Та і букмекери більше ставили на португальців.
    Що тут скажеш, "не словом, а ділом"!

• Подобається Подобається x 1
  20. Тим22

А я как то не сомневался, это все таки команда, не провинциалы типа Вердера.
    Успеха Карпатам

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)