Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я таке помітила, як колись вириваєш перемогу на останніх хвилинах, то чекай невдовзі матчу, в якому і програєш на останніх хвилинах. )
    Минулого року таке з Міланом переживала )
    А до команди претензій ніяких бути не може, я вважаю. І так вище голови скачуть. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Наскільки я знаю, німці самі бійку в центрі розпочали, так що не треба ля-ля...
    Нагрузилися пивом в кнайпі почали провокувати наших фанів, що проходили поруч (вазонками кидати, пляшками). А кажуть, що наші вболівальники - бидло :sad:. Ївропа, йо-ма-йо! То що їм було? Спокійно дивитися?
    А взагалі, за це "Борусію" треба було покарати на футбольному полі. Нажаль, не вийшло :sad:

3. Turkul

Turkul Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це ви де наскільки взнали? По каналу чесних новин? :)))
    Просто німак - не волиняк, і якщо наше бидло звикло безпроблемно кричати "волиняку на гілляку", то на провокативне "хенде хох" і "зіґ хайль" знайшлася логічна відповідь. )

5. thinkers

thinkers Well-Known Member

Співробітник бачив. Йому довіряю.
    Йшли зелено-білі. По Гнатюка. Побачили "вермахт". Почали кричати "зіг хайль" і те.пе.
    У Дортмунда кров нагла очі залляла, почали кидати пляшки і горщики з вазонками, тими що в кабаку були.
    Хто всрався? Скажіть.
    Бо я не знаю. Як на мене, то обидві сторони тільки й чекали...

• Подобається Подобається x 2
  6. nikolas

nikolas Well-Known Member

Є різні люди,і по різному хотять відмітитись.Хтось у Львові хотів показати,що наші не гірші,хтось з німців хотів показати у провінції,що таке нім.вболівальник.А загалом хоч це і не приємна футбольна сторона,але це його не від"ємна частина.

7. thinkers

Колись зіткнувся з болільниками збірної Синегалу в берлінскьому метро. Перед матчем нашої збірної з ними. Вони чуть вагон не перевернули. Я такої агресії в житті не бачив. А після матчу, виявилося, адекватні люди. Приємно було спілкуватися.
    Висновок: повага має бути завжди... Почали б ми в метро бикувати, хто зна якби воно все скінчилося.

8. Samojlovu4

Та не тільки співробітник, ціла куча зівак і пів Інету в повідомленнях з точки фронту, але ціхо, най си чоловік на Ївропу пошкіриться, має право.)

9. thinkers

Не знаю чим крити... Я категорично проти агресії. А в таких ситуаціях закріпив би за гостями наряд міліції, хай би їх водили. І не було б бійки.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

45 лет назад, 2 сентября 1965 года киевское «Динамо» в рамках 1/16 финала Кубка Кубков разгромило на выезде североирландский «Колрейн» — 6:1. Этот матч стал дебютным поединком советских клубов в еврокубках. Воспоминаниями о той встрече делится непосредственный ее участник — экс-нападающий «Динамо» Виталий Хмельницкий.
    «Партийные чиновники на матч с «Колрейном» накачивали нас в духе того времени: «Помните, вы — наши первые послы в этих соревнованиях! Позади — Волга! Отступать некуда. О проигрыше не может быть и речи!», — цитирует Хмельницкого «Сегодня». — О сопернике ничего не знали — «разведка» тогда еще не работала. Слышали, что они неплохо сыграли с «Ливерпулем». И настраивались как на чемпионов мира. Ну а когда начали играть, поняли, что им не то что до чемпионов мира — до нас очень далеко. Биба забил, Базилевич, я. Серебряникову не удавалось. Но он не бросал попытки это сделать. И тут Маслов принялся кричать с лавки: «Прекратите забивать! А то зритель не придет на ответный матч в Киеве!» Но Серебряников не послушался, забил дважды. Мы выиграли 6:1. Не забуду реакцию забитых до отказа трибун. Забиваем первый — они все стонут: «О-о-о, „Колрейн“... И так шесть раз».

«Какие получили премии? По-моему, около 80 рублей, — добавил динамовский ветеран. — Для сравнения, пенсионерам платили тогда 120 и они жили. Но тогда цены были другие — колбаса сухая, из-под полы, — 2,5 рубля».

«Если бы с „Селтиком“ играли не зимой, а осенью, мы бы с ним справились. А так были уже не в форме, — говорит Хмельницкий. — Кстати, перед „Селтиком“ Маслов спрашивал у нас: „Ребята, кто-нибудь что-то слышал об этой команде?“ Никто не отвечал. Один Островский: „Виктор Александрович, когда я еще был в „Торпедо“, мы играли с „Глазго Рейджерс“. И выиграли. Так вот — „Селтик“ еще слабее“. А через год этот „Селтик“ выиграл Кубок чемпионов».

11. Samojlovu4

Караптовці Оболонь 3:0 взули, показують дуже пристойну гру - а стадіон всеодно пустий, аж тяжко дивитися.
    Команда на підйомі за останні -надцять років, а народу пофітькати, шо за фігня.

12. Speedo78

Я фігію з наших "чухраїнців", яким якось вдалося вирватися в Європу (не важно як) і вже забули звідки вони є, "обси*ають" наших де тійко можна! о_О Вже їм німці свої, а наші - бідло. :sad: Скажіть, чим же їхні фанати кращі за наших? І там і тут є ті, що ходять дивитися футбол, а є і такі, що ходять "набити *бло" чи домахатися до ментів чи фанатів протилежної сторони
    :sad: Особисто себе до останніх не відношу...
    А чи відомо вам, шановний Samojlovu4, що на ЧЄ, який не так давно проходив у Голландії-Бельгії, найбільше "відзначилися" зі знаком мінус саме німецькі ну і ще англійські фани...(добряче побили одні одним писки). Та й не тільки тоді, були ще різні "єврокубкові" баталії. Звичайно, до англійських чи польських фанів їм ще далеченько, але... Наші львівськи, по-моєму, взагалі, "сама чемнота" порівняно з німаками, які коли накачаються пивом - просто звірі :sad:
    Так що не такі "ваші" німачки святі, як ви думаєте.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шось я не врубася. При чому тут Самойлович до вашого допису?

14. Speedo78

Мих А що то за пред"яви?

15. Samojlovu4

Лишiть Мих, най буде, це в нього старий зуб на Самойловича. )))

Я з них також фiгею. ;)

То не вщьот, в них постiйнi тьорки де б то не було, ще з другоi свiтовоi вiйни.
    А про наших "фанiв" менi не розказуйте, був на футболi пару днiв тому два рази. I про нiмецьких не заiкайтесь - Ви там не були i навряд чи колись будете. :)

16. Speedo78

А звідки така впевненість? Вважаєте себе наймудрішим? От не треба так впевнено говорити те, чого не знаєте! Я там був, і на відміну від інших "патріотів" не залишився (не в Німеччені, правда, а проїжджав по автобанах Бундес і не раз зі Сходу - на Захід і навпаки). Ну, але то таке, тема не про то. Про імміграцію є окрема тема.

Ви напевне не були давно на футболі у Львові. Культура вболівання значно виросла, я маю на увазі фан-сектори. І німцям і європейцям, думаю, є у наших чому повчитися, і то не лише моє спостереження, багато хто і тут на форумі це відзначав.

17. Samojlovu4

Я в курсі, що би ви були, і про Скандинавію в курсі. А мав на увазі взагалі виключно відвідування футбольних матчів в Бундесі, а не саму країну. Про нім. фанатів мова йшла.
    На Галатасараю і на Волині то вважається бути на футболі у Львові?!
    Якщо, з вашого дозволу - так, то думка така: моя помилка була піти на Волинь після турків. Просто при такій шикарній грі з Сарайом на всі негативи уваги не зверталось.
    Вже відзначав чи не єдиний позитивний момент - підтримку одного/двох фанатовських секторів. Особливо "Слава Україні!" справляло враження. Але воно швидко нівелювалось "Волинняку на гілляку!", чого я тим бадилям простити не можу.
    А так - стадіон руїна, захаркана лушпинням спина, вже про крісла не говорячи, п"яні кузьмічі з антисімейними матами, всі футбольні спєци, котрі ледве "поза грою" відрізнити в стані, виставлені ласти мало не на плечі спередусидячого, бійка залитих вкраїнчів і падгони пацанчиков за "не так подивився", і все те підігрівалося вщенть пустими трибунами...
    Ага, багацько є чому повчитися))), перейняти пару кричалок ще нічого не значить, і не треба мені розказувати про великий ріст культури вболівання. )))

18. Speedo78

Тут ви праві. Але думаю в найближчому часі, як то кажуть "восполнить пробел". Можливо до пів року часу відвідаю якийсь матч бергамської "Аталанти" (планую там бути). Тільки, то, нажаль, буде вже "серія В".

А на рахунок матів, пацанчегів, пияків чи хамів, думаю це явище інтернаціональне і не робить честі відвідуванню футболу загалом. В любій країні знайдуться такі зайди, як то кажуть "в сім"ї не без виродка" :sad:

19. Speedo78

І ще одно, що мене трафило! Коли "Карпати" повели 3:2, німецькі журналісти кричали "Катастрофа, кому ми програємо!!???". Так ніби програвали якомусь "Вадуцу" з Ліхтенштейну чи команді з Андорри, а не представнику сильного європейського чемпіонату... :ireful:

20. Samojlovu4

Опустiться на землю...

1. звiдки взяли? Я не помiтив, щоб вони так кричали. Навпаки, казав вже - нiм. коментатори дуже хвалили Львiв i Карпати. Принаймi на каналi SAT-1
    2. "сильного европейського чемпiонату"???!!! Тричi ха-ха. :mocking:
    Шахта ще куда не йшло, вiд дiнама лише назва лишилася, все решта - шмельц. Хоча пiднiмаються потрохи з року в рiк.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)