Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Зестафоні" - "Карпати" - 0:1. Львів'яни в наступному раунді Ліги Європи!

• Подобається Подобається x 2
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

А можливих суперників Карпат хтось знає?

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, сьогодні буде жеребкування.

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Молодцы Карпаты! Жеребьевка сегодня в 13 по украинскому времени.

• Подобається Подобається x 1
  5. Персі

Та я знаю, що жеребкування сьогодні (13.00 - ЛЧ, 14.30 - ЛЄ), просто хотілось знати коло можливих суперників (нетерплячка) :))) ну але вже принаймні сіяних / несіяних знаю ))

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

Можливі суперники Карпат:

Порту, Галатасарай, Палермо, Аустрія, Літекс.

Тримайте всі кулаки о 14.30 за Аустрію чи Літекс ))

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Став відомий суперник Карпат:
    "Галатасарай" (Туреччина) - "Карпати" (Україна)

Матчі пройдуть 19 і 26 серпня!

7. Персі

Ех, то не є гуд. Погано кулаки тримали. ))
    Середній варіант, ІМХО Порту чи Палермо - було б ще гірше. Шанси є, але ой тєжко буде :)

Таврія, швидше всього - бай бай, МХ і ДД повинні проходити в групи

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

О-оу, оце влетіли... (((
    Буде про що з турком на роботі потриндіти. От потіха буде, коли карпатовці на вар"ята пройдуть. ))))

9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Давите, братцы, турок! Надо одолеть! За ваших болеть буду, как за своих.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ох буде моє серце розриватися, в Ґалатасараї грають двоє австралійців - Ґарі Кюел і Лукас Ніл.
    Але, кажуть, вже й Карпати не ті що були. Наполовину москальські і тренер далеко не українець...

11. Персі

І хто ж у нас москаль в Карпатах? :)
    Щодо тренера... краще з тренером - не українцем в єврокубках, ніж з тренерами - українцями в другій половині турнірної таблиці плентатись. Та й взагалі, особисто я проти білорусів ніц не маю. :)))

12. -Erebus-

Ґодвін Самсон напевно! :)

А насправді дуже цікавим виглядає пара ЛЧ: Динамо -Аякс! Шкода, що в нас їх не показиватимуть! :sad:

13. Персі

Чого ж, НТВ може й показати

14. -Erebus-

Надіюсь, але радше за все не покажуть! Хіба тільки на НТВ+, тоді іще можна у спортбарі подивитися!..

15. Персі

Ну так, їх я й мала на увазі. Вони ж будуть показувати ЛЧ, а які саме матчі - то вже на НТВ + і будуть вирішувати. Треба дивитись, на які матчі накладеться.

16. -Erebus-

Напевно будуть, бо з матчем Зеніта не перетинається, а матчі Динамо в ЛЧ і з Шахтаром у Чемпіонаті України звично показують! В Росії у цій команди досить багато уболівальників!
    Просто чи буде можливість піти до спортбару я не знаю, через це й шкода! :)

17. Персі

Сьогодні вперше з початку сезону попала на стадіо (перші матчі "провідпочивала"). Шось дуже мало народу. :dntknw:
    Але як же я обожнюю такі матчі, коли перемога на останніх хв. виривається. :yahoo:

18. -Erebus-

А це скільки саме?
    Чи в вас не оголошують кількість відвідувачів ель стадіо?

19. Персі

Нєа. На око - відсотків 30 стадіону. Сподіваюсь, це пов'язано з сезоном відпусток.

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Главный тренер украинского футбольного клуба «Волынь» из Луцка Виталий Кварцяный назвал свою команду тупым стадом. Это произошло на пресс-конференции после матча пятого тура украинской премьер-лиги против луганской «Зари», в котором «Волынь» потерпела поражение со счетом 0:1, пишет издание «Сегодня Спорт»

По словам Кварцяного, после перерыва с его футболистами что-то произошло: «Полкоманды моей перестало играть». Тренер предположил, что кто-то из «Зари» в перерыве мог принести или пообещать что-то игрокам «Волыни». Кварцяный назвал нападающих Алексея Бабыря и Майкона трусами, добавив: «Никто не бил по воротам — такое тупое стадо».

На 85-й минуте матча наставник был удален с поля за неспортивное поведение. Когда румынский защитник «Волыни» Корнел Бута вбрасывал мяч из-за боковой, Кварцяный подбежал к нему и «пнул под заднее место». После игры тренер сказал, что Бута не выполнял игровые установки, из-за чего «Волынь» не забила «пять мячей подряд».

На послематчевой пресс-конференции Кварцяный объявил о своей отставке, после чего жестко раскритиковал арбитров матча «Волынь» — «Заря» и украинский судейский корпус в целом. «Плевал я на эту бездарную судейскую банду, которая дурит весь украинский футбол!» — сказал, в частности, наставник.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)