Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Відповідь: Футбол

Хвилина мовчання!
    (Динамо)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нє, то не футбол...:sad:

3. Клірік

Клірік Well-Known Member

Динамо, Динамо!

4. Доброчин

Учора грали Дніпро-Динамо, гарний матч, нажаль вилученя Язерського вплинув на подальшу гру Дніпра...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Карпати з нового сезону перейшли троє молодих динамівців і троє молодих гірників, які входять до молодіжки. Є перспектива.

6. Доброчин

Дай то бог!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Футбол. Автомобілі футболістів "Динамо": від "Фольксвагена" до "Ягуара"
    champion.com.ua, 11.12.06 17:26:47
    Гравці київського "Динамо" без сумнівів - люди забезпечені і можуть собі дозволити розкіш в особистому житті. Однією з ознак такої розкоші - є автомобілі. У своїх смаках гравці найтитулованішого клубу України чимось схожі. Навіть квола гра у футбол не змушує їх пересісти на авто, які б відповідали рівню їх гри. Наприклад, "Деу", чи "Таврія" їм би цілком підійшли за підсумками 2006 року. Утім, понти - це справа сильна. У переважної більшості гравців київського "Динамо" "Мерседеси" чи "БМВ".
    Розпочнемо з голкіперів київського "Динамо". У Олександра Шовковського у 2004 році був зареєстрований "джип" "Тойота Ленд Крузер 100". Цікаво, але свою машину згідно з базою ДАІ, САШО брав у розстрочку.

Утім, у 2004 році Шовковський придбав собі не такий і дешевий Ягуар J6, цього ж року випуску.
    На такому авто їздить Шовковський
    Віталій Рева, який вже забув коли в останній раз виходив у стартовому складі київського "Динамо" також любитель "Ягуара". На його ім`я зареєстрований "Ягуар- Соверейн" 1985 року випуску. Також у 2004 році Рева придбав собі "Мерседес S500" 2004 року випуску.
    Одним з "найбідніших" в "Динамо" є Олександр Яценко, у власності якого "Фольксвагена Джетта" (2003 року). Утім, останній сезон Яценко грає в оренді у ФК "Харкові" і можливо заробить собі на більш престижний автомобіль.
    У Сергія Федорова, який ніяк не може оговтатися від травм є "Мітсубіші Паджеро" (2003) та "Мерседес" S-350" (2003р.)
    Серб Горан Сабліч їздить на авто БМВ X5 (2002), а його дружина Моніка на "Порш Кайенн" (2004 р). У бразильця Родріго також був БМВ X5, який у нього вкрали у 2005 році...
    БМВ X5 одна з улюблен машин динамівців і найбільш нефартова...
    Ще кілька місяців назад "ганяв" на своєму авто BMВ X5 й Артем Мілевський, але кілька тижнів назад футболіст, який на всю країну заявив, що він купив водійські права, потрапив в ДТП і тимчасово залишився "без коліс".
    Андрій Несмачнийволодіє лише одним авто - "Мерседес Е 500" (2002р.)
    Владислав Ващук є відданими прихильником німецького БМВ. У його спочатку були БМВ-318 (2002р.), БМВ 645СІ (2004) і нарешті БМВ М6 (2006) року, ціна якого перевалює за 127 000 євро.
    БМВ М6 Ващука
    У Горана Гавранчіча значиться автомобіль "Мерседес С200" (2000р), хоча два роки назад у його вкрали автомобіль "Мерседес CLK 500".
    Гравець "Динамо-2" Андрій Оберемко володіє авто "Мазда 6" (2003р.).
    Георгій Пеєєв, який початок нового сезону розпочав в "Динамо" відданий автомобілю "Ауді". У хорвата нині "Ауді ТТ" - 2001, а раніше були "Ауді А8" (1994) та "Ауді S8" (1998р).
    У Валентина Белькевича поки один автомобіль - це "Мерседес SL500" (2002р).
    Мерседес SL
    Румун Флорін Чернат віддає превагу "Мерседесу S500 (2000р). У Олега Гусєва останнім часом був автомобіль "Мерседес - 320 CLK" (1999р).
    Найскандальніша "зірка" київського "Динамо", яка так і не заграє Олександр Алієв їздить на "Mazda 626" (2003р).
    Сергій Ребров розпочинав свій автолюбительський шлях з "БМВ-325" (1993р), який в нього був ще в 1997 році. Потім в нього з`явилася БМВ-320І (2003), коли він ще не грав за "Динамо", а перебував в оренді в турецькому "Фенербахче". На дружину Реброва - Людмилу зареєстрований "Мерседес 600" (2000р).
    Перейшовши до "Динамо" у 2005 році нині Ребров віддає перевагу "джипу" "Ренж Ровер"
    У бразильця Клебера є "Тойота Rav 4" (2003) та "Інфініті FX35" (2004).
    У Маріса Верпаковскіса, який готується змінити "Динамо" на інший клуб, "Субару Імпреза" (2002р), а останнім часом він помічений на БМВ X5.
    Максим Шацьких полюбляє авто марки "Мерседес", яких в його два - це "Мерседес-СLK350" та це "Мерседес-SL500".
    А ось і S клас
    У тренерського корпусу "Динамо" авто більш скромні, ніж у гравців. У Анатолія Дем`яненка "Мерседес 240" (2000р). У тренера воротарів Михайла Михайлова також "мерс", але "Е-200" 1999 року випуску.
    Донедавна тренер "Динамо-2" Володимир Онищенко їздив на "Вольво 850" (1995р).

8. alex

alex Well-Known Member

Та хай хоч пішки ходять,, лише б по полю бігали.
    А може їм на тих автівках дійсно у матчах гасати?

9. Полковник

Полковник миється в бані

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Фотомонтаж. Хоча ідея не погана... :D :D :D

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це не московський Спартак.....

12. Полковник

Полковник миється в бані

Це кыивське Дыенамо!:D

13. Samojlovu4

Нє-а, це не кієвскає Дінама... :o)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Полковнику, київське Динамо нігди не бувало у спартаківській червоній формі.

15. Samojlovu4

От права моя половина - певно в нас, чоловіків, таки дійсно не лади з кольорами. :) Для мене їхня форма рожева, чи мо` помаранчева?! ;)
    Але то не є біда. Головне, шо ми розрізняємо червоне, жовте і зелене, нє?!:D

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є три кольори - RGB, вся решту суміш лише для жінок.....;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Суркісу і Ахметову хочу сказати. Ви думаєте, що інші клуби будуть на підтанцьовці у вас. Такого не буде. Я вам це гарантую. "Карпати" точно не будуть. Я вкладаю в клуб десятки млн. доларів. Мені набридло знати, що в Кубку України всі точно знають, що "Динамо" та "Шахтар" не зустрінуться до фіналу", - Димінський.

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Футбол. Калиниченко: Я українець і хочу захищати кольори своєї національної команди" champion.com.ua, 10.01.07 11:19:38

Півзахисник збірної України Максим Калиениченко зимове міжсезоння розпочав у московському "Спартаку", в якому він виступає протягом останні семи сезонів. В інтерв`ю "Спорт-Експрес" футболіст розповів, чомі він відмовився від російського громадянства, яке йому пропонували прийняти в клубі.
    "У цьому випадку мені потрібно відмовитися від виступів за збірну України, а я робити цього не хочу. Відчувши смак великого турніру, тільки нерозумна людина може усе зруйнувати своїми руками. Я українець і хочу захищати кольори своєї національної команди", сказав Калиниченко.

19. Жоржик

Жоржик Member

Футбол України ,ще не доріс до УЄФА . Але він старається.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сидю і чешу ріпку та думу думаю. Чого це ні з того ні з чого пройшла скадальна хвиля про допінги в українському футболі. Спочатку обявили, що 16 футболістів попалися на допінгу, які є учасниками ЧУ. Судячи про протистояння між Суркісом та Саффіуліним (донєцкій клан) дійшов до висновку, що диму без вогню не буває: "Зїсти хочуть Грішу Суркіса". Тим більше, що вже сьогодні вияснилося, мовляв не 16 футболістів, а значно менше. Але я попробував трохи ширше глянути на всю цю проблему.

Україна з Польщею мають намір прийняти ЧЄ - 2012. Найбільшим конкурентом є Італія, щоб виграти такий тендер. І закралися у мене думка, що от перед прийняттям рішення про переможця тендеру Італійці через певних осіб вирішили розіграти "допінговий концерт" на Україні. На цю думку мене наштовхнув скандал у Польщі про корупцію у федерації футболу у Польщі півтора місяці тому. Виходить, що Україна -Польща в опалі. Не виключено, що тут є рука Москви, яка не хоче, щоб перший ЧЄ з футболу відбувався не у Москві.

Звичайно це все здогадки, але два скандали підряд явно зорганізовані третьою силою, бо по-перше, ЧУ ще не почався, серйозних змагань ще не було, щоб приймати допінги, а карту корупції завжди можна розіграти - було б бажання. Така моя думка.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)