Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

:))) Особливо на Пепе, Джилі і Яквінті будується гра команди :))) Хоча, звісно, 26 чи 27 річних гравців особисто я аж ніяк не вважаю ветеранами. Дзамб - сьогодні був чи не найкращим на полі, Кана - особистий заскок Ліппі, тут ніц не вдієш. )
    Ну і потім, те, що гра будується якраз на гравцях з досвідом - то є нормально. Дивно було б, якби на 20 - річних будувалась. :)))

2. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

ну я думаю цього досить
    Каннаваро - 36 років
    Дзамбротта - 33 роки
    Мауро Каморанезі - 33 роки
    Джанлуіджі Буффон - 32 роки
    Антоніо Ді Натале - 32 роки
    Дженнаро Гаттузо - 32 роки
    Пірло - 31 рік
    Яквінта - 30 років
    щоб побачити, що вік основних гравців перескакнув 30-ку))
    На рахунок Пепе, він с Де Россі в матчі з Парагваєм були найкращими на полі в італійській збірній))
    На рахунок Каннаваро, він найкращий у відборах( з Парагваєм 11 відборів/11 вдалих)
    для прикладу Дзамбротта має всього 4/3 за матч:)
    далі сперечатись не хочю, бажаю удачі Італії на ЧМ, сам вболіваю за Аргентину

3. Персі

Виходив лише на заміни
    Ну він все - таки воротар, і потім, він травмований, і невідомо, чи буде грати взагалі
    виходив лише на заміни
    Взагалі ще не грав
    Тому з "основними" ви трохи перегнули. :)
    І найкращий в привезені голів в свої ворота поки що. :) Два голи на чемпі не без його участі. Хоча сьогодні з оффсайду гол зарахували, але все одно.
    Один хороший матч в збірній ще не дає підстави говорити, що на даному конкретному гравці (Пепе) будується гра команди )

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Італія далеко зайде, то видно по грі. Потенціал у команди є.

• Подобається Подобається x 1
  5. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

поки що кращого гравця на його позиції в Італії немає=) а цей чемпіонат взагалі стає схожим на суцільні ляпи захисту і воратарів
    якби не травма, був би в основі
    якщо Італія буде в плей-офф на полі з'явиться, чудово нав'язує боротьбу і грає до останнього
    не думаю, що в їхньому віці вони б відбігали цілий матч, при цьому граючи на рівні! А якщо виходять на заміни, значить підсилюють гру, на думку тренера)
    це ЧС, де як не тут демонструвати свію клас та характер, будується гра команди - ні, але чудово показує себе на цій позиції!

6. Персі

Сьогодні мені гра не сподобалась, якась бестолкова, ніякої думки.
    Нема Пірло - нема кому думати :)))

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

мамо рідна... Як часто ви дивитесь серію А? Каннаваро провів страшний сезон і на ЧС попав виключно по преференції Ліппі
    Гаттузо? Дивіться допис вище... Страшнючий сезон в Мілані.
    Хоча тут є нюанси. Гравці Мілану в збірній мають якість відкривати друге дихання (Дзамб, Пірло, може й з Гаттузо таке бути)
    Я тільки рада.:))) Але ж спочатку був інший контекст суперечки.

• Подобається Подобається x 2
  7. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

тут йде мова не про сезон, який провів гравець, а чи знаєте ви когось хто міг би краще за нього зіграти на цій позиції??
    досвід бере гору, і думаю, тренер краще за нас знає, що потрібно його збірній, ми тільки статисти!
    З серії А дивлюсь матчі Лаціо і фіалок, інші клуби не цікавлять)) ну і звичайно матчі типу Інтер - Мілан - Юве! Більше цікавить АПЛ і ІП))
    якщо він чудово грає на цій позиції, значить його не потрібно заміняти! з псих. точки - він не авторитет в команді, з фізичної - він дуже допомагає своїй збірній, і по логіці, тренер будує схему, з його участю^^

Бразилія "в деле"))))

Останнє редагування: 20 чер 2010
  8. Персі

Та він, власне, вже чотири роки не грає на рівні. В акурат із закінчення ЧС - 06. Той же Бонуччі не привозив би голи в кожному матчі. Врешті - решт, тре було Несту краще просити, він вже вагався :)))
    Ну Ви ж самі вище пишете, що тренеру видніше. :))) Ліппі сказав, що сьогодні Пепе не виконав його установку, тому був замінений

9. Dimex

Dimex Well-Known Member

Португалия-КНДР 2-0
    Чили-Швейцария 2-1
    Испания-Гондурас 3-0

10. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

не факт, від помилок ніхто не застрахований)))
    дивлячись, що він від нього хотів;)

11. Персі

Та я Вас прошу... Канна від таких помилок "не застрахований" на протязі цілого сезону. Тому і виникають деякі підозри :)))
    А яка різниця... Не виконав установку тренера - іди тренуйся :)))

12. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

ви мене задавили інтелектом, в прямому сенсі)) я пішов дивитись рекламу перед 2 таймом і потім слухати бредятину від Шустера! Але за вік гравців ви все-таки мене не переконали:)

13. Персі

Ну ви майте на увазі, що в Італії свої традиції щодо віку. Там гравець в 26 - 27 років вважається "в самому соку". :) Я до такого звикла, і не вважаю навіть 30 річних пенсіонерами :)))
    Але якщо взяти в середньому, то вік команди не найстаріший на чемпі. :) Навіть якщо не загалом середній вік, а вік "основних" гравців

14. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Фабіано=волейболіст???

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Португалія-КНДР 2-0
    Чилі-Швейцарія 1-1
    Іспанія-Гондурас 2-1

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

21.06.
    Португалія 1 - 1 КНДР,
    Чилі 2 - 1 Швейцарія,
    Іспанія 2 - 1 Гондурас.

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

21.06.
    Португалія - КНДР 2 - 1
    Чилі - Швейцарія 1 - 1
    Іспанія - Гондурас 3 - 0

• Подобається Подобається x 2
  18. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Португалія - КНДР 2 - 0
    Чилі - Швейцарія 1 - 1
    Іспанія - Гондурас 2 - 0

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Португалия-КНДР 1-0
    Чили-Швейцария 0-0
    Испания-Гондурас 2-0

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Олю,рахуй бали:)))Я з себе в шоці - відгадала з шести матчів чотири результати....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)