Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

По телеку все - таки "нє то, совсєм нє то". ;) Так, аншлагу не було, але ті хто був, підтримували збірну і за себе, і за "того хлопця". :) А як вже Ігорка кликали, кликали. :)

2. Dimex

Dimex Well-Known Member

Певно від того і страждаємо, що як вівці і треба постійно когось щоб "повів вперед"
    Але якщо вже на те пішло, то я собі так подумав чому Конопля наприклад неможе повести? Мессі ж зміг! Видно що в дитини нема цього такого лошарського мандражу перед порожніми воротами а це дуже високу роль грає у вирішальних моментах, це робить гру.
    Хотів так між іншим для себе нагадати що коли Щева перейшов у Щелсі то я своєму другові сказав що все, тут його ера закінчилась. Щодо збірної притримуюсь такої ж думки відколи він перейшов у Динамо. Пера змінили а вістря таке ж ржаве... А пацани молоді пропадают...Повторюсь - краще б набирались досвіду перед 2012 бо нам там не можна позоритись Шевою, це ж не стриптиз для знедолених! Там треба виступити гідно!

3. nikolas

nikolas Well-Known Member

В мене серце розривалось,бо грали мої колишні земляки,з теперішніми.:))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

В матчі з Литвою, Шева приймав участь у всіх голах, з Румінією - у двох.

• Подобається Подобається x 3
  5. Dimex

Dimex Well-Known Member

Відколи це показник? Шановні, думайте глибше. І я не вірю, що на всю славетну Україну не знайдеться людини, яка б могла приймати участь у голах команди. Про те, що футбол - командна гра взагалі мовчу)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви то тернопільській Ниві розповідайте, а то шось взагалі....

7. Dimex

Dimex Well-Known Member

наша нива то є окрема тема! не рівняйте збірну до ниви...самі ж розумієте. Та й тут у футбол грають скоріш гроші ніж футболісти.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, ну просто шкода.
    Невже нема спонсора?

• Подобається Подобається x 1
  9. Tarasyk

Якщо так, то до чого тут це:
    В мене складається фраження, що ви Шевофоб?

10. Dimex

Dimex Well-Known Member

тут футбол нікому не потрібен.
    Все логічно;) Дивно що ви не розумієте

Ваше враження є хибне. Я за молодь! За тих людей, які через кілька років будуть у розквіті сил щоб показати нашу країну достойно!

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ви, напевно, належите до тих людей, що вважають - якщо гол не забив, значить нічого не робив на полі. А самої гри, пасів, роботи на полі не бачите :)

"відточувати" майстерність віддавати гольові паси суперникам.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Нагадалося, як Михайличенко вирішив Шеву на лавку посадити - а потім хто рятував збірну з Білорусами? Хто на Уемблі забив? Хто зрівняв рахунок з хорватами на виїзді? Хто вів команду вперед? А після заміни Шеви чомусь атаки нашої збірної заглохли.
    Але ні, краще хай молоді Ярмоленки, які м"яч прийняти не можуть, грають.

Так, в команді повинна бути молодь, але в той же час і досвід, і розум, і авторитет. А то буде, як в Динамо, коли на полі Міля з одноклубниками ледь не шарпається.

• Подобається Подобається x 4
  12. Tarasyk

Невже ви хочете, щоб хлопці, корі к-ка раз вийшовши у складі збірної вже стали її лідерами.
    Ваші побажання збудуться, в Осло не поїдуть Шевченко, Міля, Алієв, П'ятов і здається Михалик.

13. Dimex

Dimex Well-Known Member

Та я в курсі хто не поїде. Але не в осло справа. Ні, в мене непереборне бажання щоб вони стали лідерами за кілька років. Ну ви розумієте що нонсенс получається. як стати лідером якщо не грати в основі???

14. Tarasyk

Я тому про це Осло і згадав, бо зразу побачимо, інший футбол на фоні якого може хтось і блисне.

15. Dimex

Dimex Well-Known Member

Не факт що там щось буде екстра. Але зупинятися на цьому не варто ж! Треба давати молодим практику і багато! А результат прийде!
    Помиляєтесь.
    Добре що є що згадати але ніхто не вічний. і шева не буде грати на Євро а якщо і буде то вже точно буде труба. А щоб ми мали що згадати після ЄВРО то треба підготовити молодняк і сформувати кістяк! Між, іншим, Якщо б ви знали який жосткий відбір в школі динамо то ви б так не говорили про прийом м*яча ;)

Останнє редагування модератором: 31 тра 2010
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

мені не треба знати, мені досить побачити, як вони то роблять - приймають на пару метрів перед собою ;)

17. Dimex

Dimex Well-Known Member

Ви такі скептичні

І напевно, належите до тих людей, що вважають - якщо не так прийняв м*яч як треба вам, значить нічого не робив на полі. А самої роботи на полі не бачите.

Останнє редагування: 31 тра 2010
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

все я бачу, але не буду з вами "мірятися", хто бачить більше ;)

19. Dimex

Dimex Well-Known Member

Звичайно, звичайно! Не будемо загострювати нічого. Як скажете!

20. Tarasyk

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)