Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

За що? За те, що народ заплатив за квитки, а вони злили матч?

• Подобається Подобається x 2
  2. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

якщо вони вміють грати в футбол, то чого б не виграти такі чемпіонати??;)
    Шахтар як сьогодні так і все 2 коло був сильнішим і заслужив чемпіонство!

3. Templar

Templar Дуже важлива персона

Блін, ППД самий настоящий "......"! ну як так можна!!!

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Шкода Бразилію. Занепадає країна - все населення розкуплене і грає в футбол в чужих країнах... Осталось много-много дікіх абєзьян...

5. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

не переживай за них, вони самі про себе попіклуються! Подивись на відвідування стадіонів в "дікіх абєзьян", як ти виразився, і побачиш, що ми далеко позаду! А в інших "мега позитивних" показниках: росту захворівших на СНІД, алкоголізму і наркоманії ми вже недалеко від них((

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

За сезон. За вихід в єврокубки.
    І взагалі не розумію я ситуативного вболівання. Або вболіваєш, або ні.
    Це по - перше. А по - друге, якщо дійсно Дим матч продав, причому тут команда? У них був вибір? Крім того, як сказав Кононов, "ми не роботи, а люди". Ну яка мотивація, якщо сезон закінчується, задачі вирішені?
    А тим, хто трясеться за свою двадцятку, краще вдома сидіти і по ТВ дивитись, а не позорити себе і місто.

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я не розумію ситуативної гри. То виграли у Динамо К, то злили Кривбасу. Гра з Кривбасом - то є неповага до глядачів, особливо на фоні принципової гри з ФК "Львів" МИНУЛОГО РОКУ.

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

а яка мотивація була з ФК Львів?
    Не здивуюся, як за пару років вилізе, коли хтось з футболістів розколиться, як то було з Металістом.

8. Персі

Хто вболіває не за команду, а за перемоги, тому за МЮ глорити, чи за Барсу. :)))
    Крім того, серед тих, хто кричали "вівці" мною не було помічено ні одного тверезого. Понализуються і повторюсь, позорять себе і місто. Я просто вчора подивилась на тих горе - вболівальників і страшно стало як за єврокубки, так і за Євро - 2012, якщо воно у нас буде. Культура так і "пре". Цитую:
    "У тебе, с**а, б***ь, н***й, бутси дорожчі, ніж бюджет мого села, н***й". То нормальні вболівальники?
    Звісно ж, фан - сектору то не стосується, дуже гарно підтримували з початку і до кінця, молодці.

9. matvej

matvej Well-Known Member

...Знову, курва, радіо, телебачення, курва, преса і Карпати знов програли футбол. Здули від Шахтаря, ну, ми підтримували і далі підтримуємо, але отакво здути від гірників!

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ірка - шкірка, Тарас - унітаз, Оля - квасоля, Інтер - прінтер. )))

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

:girl_devil:

12. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Вони уже в еврокубки потрапили, тепер можна зайнятися улюбленою справою Димінську, зливати матчі за гроші
    Причім тут сутиативність. Карпати пяте місце, вболівальників має бути хоч греблю гати. Питання просте за що я маю вболівати коли відомо що матч продали.
    Який кайф дивитися на клоунів які вийшли на поле здавати матч бо у них "усі задачі вирішені" ? Для чого тоді взагалі виходи. Є чудовий варіант, технічна поразка 2.0 принаймні усе чесно.
    Перегляньте матчі англійської супер ліги. Типова ситуація. Команда програє з різницею у 2 м'ячі залишилось грати 1-2 хвилини АЛЕ кожен гравець грає як тільки щойно вийшов на поле і це лише початок матчу. Просто "рве газон". Якщо він чи уся команда буде ходити пішки на цих баранів більше ніхто не прийде дивитися. Можна програти але виглядати пристойно.
    Якщо вам байдуже за що ви платите гроші лише б прийти та по вболівати тоді певно не варто чекати якихось змін у нашому капець якому прагматичному українському футболі.

13. Персі

Ну Ви ж самі пишете "справа Димінського". Чого ж ніхто з тих мудрагеликів не скандував щось на адресу Димінського? :) Команді з ним і так життя не цукор... швидше всього. Ще й вболівальники добивають. :)))
    Чи що Ви пропонуєте? Щоб вони якісь протести влаштовували? Так там розмова коротка - чємодан, вокзал...
    Оце вже ні, дякую. :) Не люблю я АПЛ. :)
    Тут я з Вами погоджуюсь. Але справа в тім, що команда весь сезон виглядала дуже достойно. Як на мене. :) То ж не була якась постійна практика. Ну навіщо їх ображати на останньому домашньому матчі? :))) Все ІМХО.

14. Karmeluk

Причім тут хто що викрикнув та в якому він там стані був ? Якщо матч зливають там і тренер в долі як свого часу Маркевич.
    Зарплати від декількох тис. умовних, певно дійсно бідують.

Це особиста справа кожного гравця. Вболівальнику ж вистачає не приходити/бойкотувати такі матчі.

Що абсолютно не дає їй(команді) право зливати матч бо "усі задачі вже вирішено".

15. Персі

Карпати - не Динамо і не Шахтар, Кобін в свій передостанній сезон казав, що отримує 1 тис. дол. Що є смішно. Але не в тому суть. Чомусь всі дуже мудрі рахувати чужі гроші. ))
    Не приходити/бойкотувати, нехай навіть там поскандувати те ж "ганьба" - то є одне. А "вівці, б***ь, н***й" - зовсім інше. Для мене. Друге розцінюю не як протест проти гри команди, а як вияв власної дурості і безкультур'я.
    І наостанок. Може й був злив. Але я в принципі ніколи нікого в чомусь не звинувачу, поки не буду мати доказів. Моя позиція.
    Є така річ, як психологія, банальна фізична втома. Можете називати мене наївною. Краще бути наївною, ніж поспішити когось звинувачувати та ображати.

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

Маразм,хіба що створять якусь східноєврпоейську лігу.

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Що би не казали,а Карпати цей сезон відіграли пристойно,мені симпатична ця команда і не тільки мені.В мене є знайомі які збираються і їдуть до вас у Львів повболівати за Карпати досить часто.

• Подобається Подобається x 3
  17. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

ну з однієї сторони маразм, а з іншої за чемпіонство борються не 2-3 клуби, а 6-7, а такий чемпіонат набагато цікавіший і гра, яку будуть показувати команди! А з іншого боку треба розвивати рівень нашої ПЛ і т.д.
    На рахунок ліги, наші команди і так плачуть, що календар затяжкий)

тепер чекаєм на вдалі виступи в Лізі Європи;)

18. Karmeluk

Даруйте, про те як тяжко бідують наші футболісти завів розмову не я.

Ще раз вам кажу я не адвокат тих уболівальників які понапивалися та щось там образливе гукали на рахунок Карпат.
    Є така річ як балакучість деяких футболістів/"персоналу" та відмова букмекерів приймати ставки на матчі з відомим результатом. Карпати звісно не єдина команда яка тим займається, що до решти то мене це просто мало хвилює хоча звісно нічого доброго такі речі не несуть у наш український футболу.

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ура-а-а-а-а!!!Буковина виграла у Бастіона,і тепер однією ногою вже в першій лізі.Народу було 11 тис.,це було щось.:good::good::good:

• Подобається Подобається x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

І тепер гратиме з Чорноморцем та Закарпаттям, які нирнули у першу лігу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)