Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. nikolas

nikolas Well-Known Member

Перед командою стояла конкретна задача і вона її виконала,а стосовно цікавості, футбол чим далі тим більше стає комерційним.А там де комерція емоціям майже нема місця.

• Подобається Подобається x 1
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Але зараз багато футбольних експертів і тренерів визнають Барсу сильнішою командою.

Цікаво наскільки в тому, що Барса зараз на такому рівні заслуга тренера – Гвардіоли, він молодий тренер.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

10 футболістів. На чужому полі. Є перевага в рахунку. На кону стоїть вихід в фінал ЛЧ. Як на мене за таких умов лізти на рожон - то відверта демонстрація ідіотизму. :))) Ну але хай буде антифутбол. :)))
    Я перепрошую, а перевагу їм хтось на блюдечку приніс? :) Вони її собі самі зробили. Причому знову ж таки дуже грамотно вкатали хвалену Барселону в газон. Ну я не розумію, де був геніальний Мессі, з якого пісяються футбольні експерти і решта компанії? Чому не змогли? Може тому, що просто потрапили на сильнішого суперника? Може тому, що Пепу до Маура як до тренера ще трудитись і трудитись? Особисті уподобання можуть бути якими завгодно, але, нехай я Інтер і не люблю, то не причина не визнавати очевидного. Для мене.
    Ой, ну вам не догодиш. :))) В захисті сидять - погано, три м'ячі накидали всемогутній Барселоні - теж погано. :)))

П.С. Ну от, ніколи не думала, що доживу до того, що буду захищати Інтер, хай йому. :))) Ще такий момент - страшно навіть уявити, що витворятиме Жозе, якщо він виграє всі три трофеї... То буде шось жахливе, точно. :))) Або навіть два. Ну обов'язковий - ЛЧ, зрозуміло.
    Я от Порошина не дуже полюбляю, але в наступному абзаці згодна з ним:
    "Просто страшно представить, как будет выглядеть наша с вами жизнь, если тренер ЖМ выиграет все три турнира в этом сезоне. Он будет стучаться в наши дома, взламывать замки, влезать в окна и спать в ботинках на наших простынях.":)))

Останнє редагування: 29 кві 2010
    • Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну добре, вмовили....

5. Персі

Ну що ви, і не збиралась. :) Ви висловили свою думку, я - свою. Нормальний демократичний процес. :)))
    На рахунок фіналу... не знаю навіть, чого чекати. Баварія, до речі, теж в гонці за три трофеї. Не візьмусь чогось прогнозувати. Моуріньо ще той лис, але й Ван Галь, хоч його я теж не люблю, то не недосвічений Гвардіола.

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Карпати Львів - у лізі Європи... через 10 років...

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

о, я була на тій грі 10 років тому...непогано тоді грали, але не вистачило впевненості

А тепер мені цікаво, чи будуть вони нормально грати дві останні гри, чи Дим таки продасть. На Карпати-Кривбас збираємось їхати :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені більше цікаво, чи ввійшовши в лігу Європи, Карпати і Металіст чи не гратимуть паралельно у перші лізі....

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ой, не думаю, Миху. Бо як їх у 1 лігу відправлять, то за ними під шумок може піти дуже багато клубів зі скандалами - бо Ярославський, та й Димінський, мовчати не будуть, а наші клубі всі нечисті на руку. Думаю, просто пострашать і нічого не доведуть

• Подобається Подобається x 3
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нафтовик - ФК Львів- 2-0
    Прощавай вища ліга....

12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Що не сезон в Бундеслізі - сплошний кайф.
    А наступного сезону ще й цікавіше буде - дуже неординарна, унікальна команда, пірати "Санкт-Паулі" вийшла в вишку! Буде за кого вболівати, після Вердеру. )

13. Персі

Я теж іду. :)

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

До речі, якщо Баварія виграє у Інтера, то заберуть німці в італійців квоту на четверту команду в ЛЧ через сезон.

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Так, дійсно.
    Наскільки я в Бундеслізі ненавиджу Баварію, настільки я вболіваю за них в Лізі Чемпіонів.
    Але відверто кажучи, думаю що в фіналі Прінтер, а вірніше Мауріньо, виграє.

• Подобається Подобається x 3
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому прінтер?

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вже Карпати програють аутсайдеру Кривбасу 0-2. Смішно :)

17. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Димініський відбиває гроші які витратив на купівлю потрібних матчів. Тепер можна і самому позаганяти пару ігор які вже нічого не вирішують.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Незабувайте, Димінський - криворіжець. От би запроторити їх за це у першу лігу....

19. Персі

Тільки приїхала зі стадіону недавно... Замерзла. :) Хлопи грали, як з великого будуна, чи шось таке. :))) Швидше - шось таке. :) Що неприємно вразило, то рагульські "вболівальники", які під кінець матчу почати кричати вівці, ганьба і т.п. Ну злили той матч, то й злили. Але на останньому домашньому матчі могли б і нормально команді подякувати за сезон.
    Були салютики всякі, до речі. :) Ну і взагалі "передвідпусткова" атмосфера.

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я не їздила - малий захворів.
    А тим часом Шахтар став чемпіоном. Тим22, вітаю! Хоча в мене це радості не викликає, бо збіговисько бразильців зі своїми прапорами виграло чемпіонат.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)