Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та не кажіть, я вчора зразу після матчу зайшов, покрутився-покрутився, та й пішов си, навіть самому накарлякати розхотілося.
    Нецікаво і сіро стало зовсім.

2. Zlju4ka

Zlju4ka Active Member

класний матч.Голос зірвали,але було за шо бо грали гарно.

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я думаю, ті, хто був на стадіоні, вернулись надто знесиленими, щоб зразу шось відписувати (як я). :)))
    Ну що сказати. За що я не люблю матчі з ДК, Шахтою (топами, одним словом), так то за ті давки... Спочатку довго шукаєш, де б то втулити авто, потім, щоб пропустили вже на стадіо (там просто страшнючі давки, як оселедці в банці). І рухається та черга дуже повільно, ми на 10 хв. спізнились...
    По самій грі - гарно. Звісно, видалення вплинуло. Судити, наскільки справедлива та друга жовта не візьмусь, мені погано видно було. Але, як би там не було, наші хлопці старались, за що їм велике дякі, молодці. Ще й Таврія програла, тепер - то просто мусять не відпустити своє місце в єврокубках.
    Стадіон підтримував гарно. Втім, мушу відмітити, що, як і завжди, були окремі "дєятєлі", які понализувались ще до матчу і їм важко вже відрізнити, де там хлопці в зелених футболках, а де в синіх. Я нічого не маю проти, якщо там люди вип'ють трохи пива під час самого матчу... ну але матч ще непочався, а деякі вже на очі не бачуть... Їх єдина мета приходу на стадіон, як я розумію, позмагатись в матюкальній майстерності... А так як я взяла ще малу з собою... самі розумієте.
    До речі, донька моя десь перші півгодини була малєнько шокована. :))) Від того шуму, гаму, аж вуха затуляла. Але потім втягнулась, сама вже активно пускала хвилі і кричала "Карпати, Карпати". :))) Сказала, щоб я її обов'язково взяла і на наступний матч. :) Таке от.
    Ультрас молодці, як наші, так і динамівські. :) Особливо сподобався банер "Геть, Табак". :)))
    А ось цей момент троха зіпсув немі загалом позитивний настрій. :sad: Я все - таки в гонці чемпіонів вболіваю за ДК. Але, по матчу Карпати - Шахтар, говорити про якийсь злив чи погану самовіддачу, ІМХО, несправедливо. Хлопці так само бились і викладались. Просто так сі стало. :sad: У ДК тепер єдиний вихід - перемагати Шахту в Донецьку. Тут у мене є великі сумніви, хоч і сподіваюсь. Знову ж таки ІМХО - Газзаєв - не для ДК тренер.

• Подобається Подобається x 3
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мне матч понравился, и фаны Карпат молодцы, и трансляция по каналу "Футбол" хорошо организована, начали за полчаса до матча, комментарии , история матчей Карпаты-Динамо, интервью ветеранов. В перерыве подробно разобрали момент с удалением, Сабо признал, что удаллили правильно. А насчет Шахтера, ну наверно пора Карпатам подумать и о себе. А то прям Динамо самая украинская команда, хозяева два одесских жулика, тренер москаль, капитан белорус, защита бразильская, полузащита югославская

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а судді від Суркіса (то же ведь нє чужой чєловєк), нє?

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

просто таак горло після футболу боліло, що говорити було неможливо :)

7. Тим22

А скандалы в предыдущих матчах, странные удаления, голы из положения вне игры

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Оцей? :)

Файно вболівали, і особливо сподобалося, що люди намагалися повторювати за фан-сектором. Ну і "Слава Україні" від динамівських фанів теж файно було.
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  9. Персі

ІМХО, не стільки тих скандалів заслуговує на увагу, скільки файно запустили піар - акцію проти Суркіса. :) Ясно, що хочеться перебрати владу, то всьо зрозуміло. Тим більше, не вболівальникам Шахти нарікати на якесь не таке судійство. :mocking: Щоб далеко не ходити, варто згадати лише свіжий ще в памяті останній матч з Карпатами... З Чорноморцем сьогодні не бачила, але читала, що теж в один бік судив.
    Оцей. :) Теж десь маю фотки, але ще не перекидала їх, шось ліньки. :)

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я бачила тільки частину першого тайму - Гладкий завалив захисника і суддя....призначив пенальті у ворота Чорноморця. Суркіс купив? :)

11. Тим22

Андрей БАЛЬ (главный тренер «Черноморца»):
    — Поздравляю «Шахтер» с заслуженной победой. «Черноморец» сегодня был неузнаваемым, игроки не выполнили установку.
    http://www.chernomorets.odessa.ua/club/news/3696/

12. Персі

Суркіс фсьо купив. :))) І тренера Чорноморця Баля теж. :)))

13. Gron

Gron тафгай

Та було б що купувати.
    Нажаль, клуб нікому не потрібен, ні власнику, ні меру...
    Потрібен стадіон(земля біля моря) та пільги податкові власнику, щоб прикривати, за рахунок клубу, брудні справи.
    Гравці грають за їжу.
    Місто, давше стільки гравців, маюче таку футбольну історію, перетворилось на глибоку футбольну провінцію:sad:

14. Персі

Усьо, прокакала Рома скудетто. Знову Інтер чемпіоном буде :cry:

15. Тим22

И победителем Лиги чемпионов

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

В дуеті "Барселона - Інтер" вболівав за Інтер,але хочу щоб лігу взяла Баварія.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я Мавра не переварюю з часів Шевченка, але думаю, що ті сволотники стануть володарями ЛЧ, хоча вболіватиму теж за Баварію.

• Подобається Подобається x 2
  18. Персі

Що стосується власне гри, то все заслужено. Може, Барса там і показує якийсь казковий футбол з середняками ісп. чемпу (я не знаю, не слідкую), але, як показав Інтер, при грамотній обороні весь той мегафутбол перетворюється на якісь незрозумілі потуги з нульовим коефіцієнтом корисної дії. Я, як міланістка, Інтер не люблю і любити не можу. Однак належне їм віддаю. І Жозе в тому числі. Нинішній Інтер - цілковито його заслуга, якими б не були його особистісні якості.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

11 футболістів грають виключно на своїй половині поля. То не футбол, то антифутбол. Скористались перевагою минулої гри, а футбол там був нецікавий.

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

І я буду вболівати за Баварію, тим більше, що за неї грає наш Тимощук.
    Пам’ятаю, як років 10 назад, Баварія грала в фіналі ЛЧ з Валенсією. Пішов дивитись в спорт бар, а там майже всі вболівали за Валенсію, а я за Баварію. Баварія виграла, але я вирішив дуже не радіти, бо в більшості був поганий настрій.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)