Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Самойловичу, знаю, шо будете тішитися з гри Баварії, бо виходить так, що скоріше всього далі пройдуть, але ну не заслуговують вони на півфінал!!!!
    А от Барса вчора заслужила :) До речі, Мессі долучився до так званого клубу, де гравці забили покер в одному матчі ЛЧ.

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

пройшли...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    хм, Тимощук дожився, що навіть на заміну не випускають. Зате, як пишуть, будинок в Німеччині вже побудував.

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я МЮ не люблю, то мені якось байдуже. :) Та власне після вильоту Мілану взагалі ЛЧ байдуже. От тільки переживаю, щоб Інтер часом якось не примудрився виграти. :)) Не хочу... І Баварію я не люблю, особливо тренера їхнього... Але вони, швидше всього, пройдуть в фінал.

Ще у мене є питання у зв'язку з непоганим (ТТТ) ходом Карпат. Хто там слідкує за коефіцієнтами, у нас 2 чи 3 місця в Лізі Європи буде?

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

ніби 3 + переможець Кубку

• Подобається Подобається x 1
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

О, ну то треба триматись, хочу єврокубків у Львові! :) ТТТ.
    Правда, грати ще і з Шахтарем, і з Динамо...

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

До того, якщо не помиляюсь, останній раз чотири голи в Лізі Чемпіонів (2005/2006) забивав наш Шевченко, коли грав за Мілан.
    ФЕНЕРБАХЧЕ - МИЛАН - 0:4
    Шевченко, 16 (0:1). Шевченко, 52 (0:2). Шевченко, 70 (0:3). Шевченко, 76 (0:4).

P.S. От так колись він грав і де він розгубив цей свій талант.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Карпати на ост. секунді пропустили гол в Ужгороді. 1-1, а так би на 4 місце вийшли...

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

там, де молодість....

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Шкода, що Карпати не виграли, але добре, що Таврія програла, хоча грала вдома.
    Так скільки там наших команд будуть грати в наступному сезоні в Єврокубках.

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Упс...

"

Как сообщает ряд украинских и российских СМИ, во вторник Комитет по этике и честной игре Федерации футбола Украины на заседании пришел к выводу, что матч 24-го тура чемпионата страны между "Металлистом" и "Карпатами" (4:0) в апреле 2008 года был договорным. Представители комитета обратились в Контрольно-дисциплинарный комитет с просьбой наказать клубы.

В том случае, если факт получения взятки игроками "Карпат" будет доказан, "Металлист", идущий третьим в нынешнем чемпионате Украины, вполне может быть исключен из премьер-лиги. Очевидно, что санкции должны быть применены и к "Карпатам".
    http://sport.segodnya.ua/football/818753.html

"3-14 апреля в ряде СМИ прошла информация о том, что харьковский футбольный клуб "Металлист" может быть исключен из Премьер-лиги за подкуп соперника. Как сообщил сегодня первый вице-президент ФФУ Сергей Стороженко, все это - "хромая утка".

"Никакого заседания комитета по этике ФФУ 13 апреля не было. И никакого решения по делу принято тоже не было. Это очередная утка. Ведь скандалистов в украинском футболе хватает", - подчеркнул С.Стороженко.
    http://www.terrikon.dn.ua/posts/49244

9. matvej

matvej Well-Known Member

Хто знає, чи є ще шанс придбати квиток на Карпати-Шахтар у касах стадіону в день футболу (чи усі квитки пустили по магазинах "Фанат")?

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

те ж саме хотіла спитати. Якщо хтось може допомогти придбати квитки - з мене пиво!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені подобаються Карпати -молодь... Втиснула шахтарю 5-1 і без проблем. А Шахтар на другому, Карпати - на першому.

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

То всьо файно, але не завжди є можливість вибратися на стадіон.

То як, хтось знає, чи варто їхати? Чи є якась ймовірність купити квитки на стадіоні?

13. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

Карпати - Шахтар
    0:1 (

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

тут можна онлайн дивитись
    http://livetv.ru/webplayer.php?t=mms&c=29136&lang=ru&eid=43658&lid=29136

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

0:2 Кошта пас, забив Віліан
    перший гол забив Адріано

14. Тим22

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нашому футболі традиції. Шахтар і Динамо К не виграють, якщо не назначать сумнівний пенальті, або не повиганяють гравців з команди-суперника.

У європейських кубках все це гарно відгукнеться........

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

щоб лавку погріти? Скількох перспективних українських хлопців Шахтар згноїв? Ще замало?
    А по грі - Шахтар грав брудно, бив по ногах. Одного разу не віддали м"яч після того, як карпатівці вибили його, коли хтось із Шахтаря лежав. Велике ФЕ.

17. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

до речі, не поганий сайтик отой ліветіві))
    і хокей, і футбол, і F1.. купа прямих трансляцій... сателітарки не тра

18. Blank

Blank миється в бані

жаль що Карпати сьогодні програли , але матч в цілому був дуже хорошим , не пошкодував що витратив стільки часу на перегляд)

19. Тим22

Это насчет того что Шахтер обладатель Кубка УЕФА?

А вообще то матч был замечательный

20. matvej

matvej Well-Known Member

Таки вдалося потрапити на стадіон. Футбол був добрий, особливо перший тайм. Дощ, звичайно, псував обставини, але загалом "Карпати" молодці!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)