Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та там напевно всі 3 метри були...
    Цікаво, чи застосували до судді якісь заходи?!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Карпати виграли у Маркевича, як не крути...

• Подобається Подобається x 1
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та шо йому буде... Які там заходи... Йому і минулого року за Челсі - Барса ніц не було... Вибачився перед Фіорентиною, визнав свої помилки... І що з того Фіорентині, цікаво?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от... перший успіх Газзаєва. Діти Ілліча - Динамо (к) - 1-1. А могли кияни й програти... повезло, що зрівняли на останніх хвилинах.

А карпати, якщо Дніпро програє завтра в Арсенала, можуть вийти на 4-е місце, що давно вже не бувало.

5. Samojlovu4

Щойно з Бремену вернувся.
    Було гарно, хоч і 2:2 зі Штуттгартом зіграли.

• Подобається Подобається x 2
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Трохи дивився по ТБ. Якась дивна ваша команда, Самойлович. В деяких епізодах (2-й гол Штутгарту) виглядає як цілком безпорадна, візьмуться - висококласна команда. Як це пояснити?
    Якої національності Погребняк?

7. Samojlovu4

:mocking:
    Вердер завжди такий був, таким залишається, особливо при Шаафі, і таким напевно буде. Це всім відомо, і це типово бременське. )))
    Типово бременське - це виграти в десятьох в Реала, Мілана чи Ювентуса, а потім влетіти з розгромом якомусь Фрайбургу. А також вигравати в першому таймі 3:0, або й 4:0 - а в кінцевому результаті звести матч до нічиєї чи ледве "вирвати" перемогу...:)))
    На них находить, хвилями - то команда як команда, а потім бац, і з"являється характерна дитяча безпорадність. :)

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Ой, забув - москалисько він.
    Тому особливо прикро було, коли закатав.

8. Samojlovu4

Останнє редагування модератором: 9 бер 2010
    • Подобається Подобається x 6
  9. olya_d

olya_d Well-Known Member

ех, шкода філок :sad:
    Я вже футбол не дивлюся, може хоч це допоможе їм :) А то два рази вийшла з кімнати - два голи фіалки забили, два рази зайшла - забили баварці. На мене вдома кричать. Вже сама починаю вірити, що на футбол дію :haha:

10. Samojlovu4

Молодці, клята Баварія!
    Видихайтеся в Європі, тратьте сили і здобувайте очки для фатерлянду. Хоча з такою грою далеко не заїдуть.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Самойловичу, розумію ваші почуття до Баварії, але все ж дуже хотілося, щоб пройшли далі італійці. Ну симпатична мені Фіорентина, дуже симпатична.

12. Samojlovu4

Оля, пригадаю, що Баварія - чи не єдина команда, яку я люто ненавиджу. )))
    Просто мені дуже хотілося, щоб пройшли далі німці.)

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

А що там з Тимощуком, він грає? Чи тільки лаву запасних гріє?

14. Samojlovu4

Не грає абсолютно Тимко, на заміну не виходив останніми часами, раз чи два вроді навіть на лавці не сидів.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та якщо гравця не задіювати, то й з Марадонни можна зробити відбувайла.

16. Samojlovu4

Один КАЙФ, а не Ліга Чемпіонів! :)
    Фінал вроді на Сантьягу Бернабеу?! Ех, як я хочу, щоб на додачу до всього Барса там виграла Лігу!!! )))

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Здається, так погано мені було ще у фіналі ЛЧ - 05. :cry:

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

ні, тоді було набагато гірше.

На мою думку, Мілану потрібен був такий ляпас, хочі не стільки йому, як його керівництву. Може хоч це змусить їх перестати говорити, який чудовий склад команди, яка чудова гра і розумний тренер, і почнуться зміни. А то зробили з великої команди посьміховисько. Тьху...нерви беруть...

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

так, я пам"ятаю, що ви хочете прововжити їхні муки ;). Та все одно я була за фіалок.
    Ох, Самойловичу, ви і підступний :)))
    Та дійсно, Реал показав себе у всій красі! :)))
    І ще, як сказали коментатори: В одній грі три промахи року :)

19. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Це ж лише перше таке європопадалово "Мiлана" пiсля терпiння вiд "Депору", еге ж?

20. Samojlovu4

Це щось неймовірене! Програючи Валенсії вже мало не на 30-й(!) хвилині в себе дома(!) 1:3(!), Вердер умудрився таки звести в нічию 4:4, хоча і вилетів з Ліги Європи....
    Шкода, хто не бачив це ВИДОВИЩЕ!

Різниця в тому, що Валенсія так грає раз в рік, а Бремен видає такі матчі через кожен другий.
    Ну і як бути злим на таку команду?! Через тиждень знов їду в Бремен на футбол, вже білети купив. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)