Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМХО суміщення посади тренера національної збірної і клубу - несерйозно. При всій повазі до Маркевича, він все - таки не Лобановський. Ну і завдання перед збірною - виграти Євро за таких умов виглядає трохи... неадекватно. Ну хоча б уже суперників достойних на товарняки шукали, а то тепер гадай два роки, який же у збірної рівень. :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Десь тут була тема про євреїв і про їх взаємну виручку. Так от, Суркіс Льоні Михайличенку платив $60 000 /міс., а нашому хлопу - Маркевичу - 20 000 баксів/міс.

Оце і є хвалене "жиди розумні", тому і грошовиті.

3. Персі

А чому гілка така мертва стала?
    Олю, як вам Мілан Леонардо?

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

почастіше заходьте, будем оживляти :)
    цього сезону не маю можливості часто дивитися, але з того, що бачу, то можу сказати - Лео мусить розгрібати все те, що намутив Анчі, якому вже було по барабану, так як збирався в Челсі. Сама гра - якась занадто передбачувана тактично. Недарма ж Маур його легко прочитав. Але команда подобається більше минулорічної. І часом задаю собі питання - а для чого було купляти Хунта? Практично не використовують його. Чи це просто була покупка, щоб просто трошки втихомирити вболівальників після продажу Кака?
    П.С. Ігри з Реалом в ЛЧ дуже сподобалися :)

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

може Михйличенко потім з Суркісом тихенько зарплатою ділився? :)
    Скоріше всього, тому що Маркевич - сумісник

5. Персі

От би ще так і з МЮ :)
    А щодо Хунта, то це ще загадка, куди і з чим його використовувати. )) Коли виходить, нехай і не часто, але розчаровує, чи адаптуватись ніяк не може, чи що. Так, був славетний дубль в доданий час, але то і все.
    А взагалі, надто вже якимись перепадами все йде. :dntknw: То довга виграшна серія, то безвиграшна....

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Щоб трошки відволіктися від політики, переглядала свої відео, які робила до деяких матчів, і ось як змінювався настрій від гри до гри:
    спочатку здавалося, що місію виконати неможливо, але потім маленька надія з"явилася:
    http://www.youtube.com/watch?v=L-L-SlXqs8U

Після того - комедія, коли одні не можуть, інші не вміють:
    http://www.youtube.com/watch?v=zwclFSRfIU8

Тут вже настрій класний, впевнені були, що доженемо і переженемо...
    http://www.youtube.com/watch?v=zfuPQTLL-wg

А от чим кампанія під кодовою назвою "Пудель Льосік" закінчилась, згадувати не хочеться...

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

ось в тому "не часто", якраз і причини неможливості адаптуватися, ІМХО.

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

не думаю, що так вийде..Але! МЮ багатенько пропускає, правда, забивати вдається переважно ще більше.
    Реал - просто "збірник" зірок, і просто розбалансована команда, тому Мілану і вдалося те, що вдалося.

• Подобається Подобається x 1
  7. Персі

Ну а куди його? Якраз Боря заграв гарно :). Ну не замість же Патульки Хунта ставити. То покупка на лавку у випадку травм, просто Хунта про це не попередили. )) А ще ж взяли якогось маленького негрика Айдію, теж в напад. І далі ведуть розмови, що треба ще форварда. Замість того, щоб центр захисту підсилювати. Нема Нести - і "шеф, всьо пропало". ))
    Щодо МЮ, то страшно, бо вони зараз якраз пішли на підйом, а Мілан навпаки, збавив... Але буду тримати кулаки. :)

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Боря завжди для мене був деревом, і що б він не робив, ну дуууже важко мені змінити свою думку. А Пато і Хунт - різні, щоб можна було "або" Пато, або Хунт. На мою думку, між ними краще ставити "і". А "або" більше підходить для Хунта з Піппо. Хоча першому до другого ще рости й рости :)
    Захист треба дійсно підсилювати, бо там стільки, вибачте за слово, чудіків...

9. Персі

Ну Олю, в цьому сезоні дерево таки Хунт, а не Боря... Ні прийняти, ні обіграти, ні пробити... і то, що часу мало - то не виправдання. Навпаки, мав би рвати, щоб завоювати місце в основі. Ну а щодо "замість Пато" - то риторичне, щоб підкреслити, що не знаходиться місця Хунту поки що ніяк...

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

та й справді так..але ну не люблю я того Борю! І нема на то ради :)

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Хлопці! Ану виходьте з тем про політику!:girl_devil: Тут в футболі цікаві речі відбуваються, а нікого в темі нема...
    Що скажете на рахунок вчорашньої Барси? Особисто мені вчора німці більше сподобалися. А сьогодні надцікавою буде гра Інтер - Челсі. Навіть не знаю, кого з них більше не люблю :)
    І які в кого прогнози на рахунок Шахтаря? Мали б легко пройти(при умові хорошого настрою бразильців), але ж і може статися ще одна Тімошіара...І хотілось би побільше ігрового часу для Кравченка, Гладкого, а не для різних Коштів-Адріан...

• Подобається Подобається x 2
  12. syavych

syavych копач

А хто не дивиться футбол? :sorry:

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я не понял как это тренера сборной Украины не пустили на матч Карпат, что за придурь руководителей Карпат

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

О, так...
    Барсі симпатизую страшенно, але Штуттгарт вчора виглядав багато краще. Крім того, арбітр вчора напартачив на користь іспанців. Німці більше награли на перемогу.

Теж обох не люблю, хай буде нічея. )

В них старі обрахунки. )))

• Подобається Подобається x 2
  15. olya_d

olya_d Well-Known Member

кхм...атакуй не атакуй...а вже 0-1..Тільки-тільки як захотілось похвалити Шахтар, як пропустили гол в першій же атаці англійців :sad:

16. Samojlovu4

Гарно.
    Гамбург пройшов голандців, Вольфсбург и Вердер пофестивалили на славу з іспацями і голянцями - по 4:1.
    Канада теж познущалася.
    Все пучком.

17. Персі

;) Егесь... таке саме.
    От де було судівське знущання, так то в матчі Баварія - Фіорентина.

Шахтар подаруночок зробив в президентське свято, як я розумію

• Подобається Подобається x 1
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

о, а як вони після закінчення гри усміхалися! Особливо капітан Срна - голлівудська усмішка. Це, мабуть, вони так приховували розчарування і сором від програшу :)

19. Samojlovu4

Це точно - клятій Баварії всі роки везе з суддями. Таке враження, що їх витягнули. Але особисто я радий, бо на міжнародній арені за них.
    А ще приклад судівського знущання: Барселона - Штутгарт.

20. Персі

Дууже сумнівне вилучення у фіалок, не було заслуженого вилучення у Баварії, а вінець - переможний гол забитий з офсайду в 2 м ))) Журналісти потім виміряли.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)