Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачив зовсім недавно. В нас по каналу Сетанта Спорт показують. Грали Зеніт і якась московська команда. Дивився не через якість гри, а тому що падав густий лапатий сніг. Ностальгія...
    Я тільки казав, що вони нікуди не підуть. Памятаєте за совка звідки гравці були? З України і з Грузії.
    Але вони, по крайній мірі, щось роблять. Україна - абсолютно нічого.
    До речі, російським футболом досі керує "вічний" Колосков?

2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Это у нас вечный Суркис, а в России Мутко уже сняли

3. Gron

Gron тафгай

Ех, Памятаю!
    Хоча, треба погодитись, що крім 86 та 88, збірна ніяка була, а чемп гарниим здавався, бо змоги італійський, англійський, іспанський та інші, дивитися неможливо було.
    Та роблять теж саме, гроші відмивають, та піаряться ,за тиж самі гроші у власних змі, на потребу ура-патріотам.
    Там замість Колоскова, МуДко є, Колосков курить, поряд з ним.

4. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Я, вибачаюсь, не зрозумiв: нiмець -- то "хороший" чи "дешевший"? :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  5. Prometheus

Prometheus Well-Known Member

Німець - хороший. Але якби був ще і дешевий, став би ще кращий. :)))

Згоден.

6. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

в мене одного було враження, що грала параолімпійська збірна?:cry:

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

Матч Україна - Греція по євроспорту показували паралельно з матчем Алжир - Єгипет. Різниці в класі не помітила, :nea: правда африканці той футбол грали, а наші відмучували і після 1,5- годинного сорому залишили стадіон. Звернула увагу як грубо працівники стадіону обійшлися з фаном, який підбіг до Шеви щоб його підтримати, :cry: водночас африкаці після матчу масово повибігали на поле, один умудрився вилізти на ворота розхитуючи їх.:preved: цирк на дротях.:mocking:

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

9. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

зараз головне щоб їх Рубін так не "реабілітував"! По грі Динамо явно не заслуговувало на перемогу з таким рахунком:)

10. Prometheus

Гра забувається, а рахунок залишається.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Бремен 0:6 в гостях виграв. Одне задоволення!
    Кураж неймовірний піймали, на першому місці зараз - про Дієго ніхто навіть не згадує, хоча пророчили падіння після його відходу. Озіль і Марін просто чудотворять на пару.
    Подивимся, що далі буде.

Вдруге за життя хочу, щоб Баварія завтра виграла, ну на крайняк нічия. Бо як програють, то напевно ван Гаала виженуть. Це як у випадку з Клінсманном. А то буде дуже шкода, бо Мюнхен в останні часи іменно такий, яким має бути - сірий, середнячковий і неприглядний, вже мало не 600 днів(!) без бодай кількагодинного перебування на першому місці.
    Хоча думаю вони, на жаль, рано чи пізно відновляться. Цього літа закупилися на 75(!) міліонів, крім того отримали на наступні сезони ще 200 міліонів євро(!). Мега успішне підприємство, в порівнянні з багатьма живучими в борг європейськими грандами.

А мені щось Дінама-Шіхтьор не сподобалося... А атмосфера на стадіку взагалі вбивча. Чому суркіси на роботу з вболівальниками увагу не звертають, це ж жалюгідне видовище?

12. drummerUA

drummerUA Active Member

А кого ти крім Шукера з тої збірної можеш назвати??
    я особисто пам'ятаю ще Звоніміра Бобана і Роберта Просінечкі, це якщо не лізти в Вікіпедію чи ще в якійсь джерела...
    + можливо я не зовсім правльно висловився..я мав на увазі, що в тодішніх хорватів не було купи зірок в складі, а Блажевіч зміг з них зліпити дуже хорошу команду..

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я завтра футболу, скоріше всього, дивитися не буду. Цікаво, скільки голів буде забито? :)))
    Але може краєм ока трохи попідглядаю

14. Gron

Gron тафгай

Шукер, Бобан, Просінечкі, Бокшич всіх непомятаю, це зірки світові, як мін Європейські.
    О, Ковач та Ковач:)

15. Prometheus

Завтра Рубін - Динамо.
    Зважаючи на попередній матч з Інтером, навіть не знаю, чи дивитися той матч... "Синдром останніх 5-10-ти хвилин" - це вже не оригінально... :ireful1:

16. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Треба дивитися, а шо робити... Як то кажуть, "мыши плакали, кололись, но продолжали есть кактус" :pardon:

ЗЫ: хоча "Рубiн" наразi трохи лякає -- Барсу удєлалi, чемпiонами мимохiть стали... стрьомно :scratch_one-s_head:

17. drummerUA

drummerUA Active Member

Та ладно вам!!! Фтопку "Рубін"!!! :)
    Наші повинні брати Казань!!!
    Динамо чемпіон! :)

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Перший тайм останні 15 хв не буду дивитися, бо малий дивиться в цей час вєчоринку. Йду пити каву і думати, щоб без мене не забивали))) Принаймні Рубін :)
    П.С. Ярмоленко, як завжди - :cesored::cesored::cesored:

19. Prometheus

Ярмоленко - ляпи, ляпи і знову ляпи...

Шкода, хотілося побачити Динамо у плей-офф...
    Чого тій команді бракує?.. Рубін якось Барселону переміг... Ще й на виїзді!

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

когось іншого замість Ярмоленка
    Закрадається думка, що якби на воротах був Богуш, то би програли. І якби з Інтером стояв Сашо, то би не програли

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)