Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Слов"яни перемогли, не підвели!
    Закономірно, добро в кінці завжди переможе. :good:

• Подобається Подобається x 5
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Мені і тих і тих шкода. Словенці не краще, ті ж три кольори.
    Лялька Романа Павлюченко в мене є, якого словенця можна до неї в компанію?
    Відьма якась слов''янска наворожила, отже і знав буде червона у Романа або у Жиркова.:sad:

3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Як булу усе у тій збірній так і лишилось. Яка там Африка. Який там вихід у світовий турнір з тими буратінами. Все як у "кращих традиціях". Позбутися мяча навіть якщо пас прямісінько у ноги грека. НУТОЙШО. Як примали той мяч у стилі бетона стіна так і примають досі і просвіту у тій араматурі невидно. Якщо і отримати мяч то обовзяков обробляти його у позі циркуль з дво_секудною затримкою. На полі футболісти є команди НЕМА. ПАПУ Карлу у другу лігу... газони стригти.
    Зграя неоковирків які в в пусті ворота попасти негодні.

Єдиний просвіт у тому "футбольному" вечері це те що словенці наказали "залатапагонників". Оле-оле ....

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

5. Gron

Gron тафгай

Словенці-КОМАНДА.
    А в сусідів, збірна ляльок.
    Буратіни Березуцькі, та м"які гламурні Арш та Павлюченко.
    На жаль наші, не краще ніж сусіди.

6. Чупага

Чупага Well-Known Member

На зоні поцани маляву пустілі.
    Во усьому винен Медведь і газпром!
    Продали гру за газконтракт зі словенцями.
    о_О
    На місці Гуса теж сподівався б на O: O.

7. Samojlovu4

Гиги, мені завжди так цікавенько чути про червономордого... :)))
    Німецькою дослівно "Арш" - це "срака".

8. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ну да , ну да...У соседа корова сдохла - мелочь,а приятно..Так что ли ?

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Залежить від того, який сусід.

10. Samojlovu4

Ой Боже, какіє ми арігінальниє... :)))
    Вже би щось старші братани нове придумали, ця фраза давно заяложена...
    По-вашому, я маю вболівати за найгірших катів мого народу на протязі столітть, на чиїй совісті міліони жертв?! Не кажучи вже про постійні принижування хахлов і особисто мою трагедію, де половина родини згноєна по сибірах...

Пора би вам звикнути давно, що часи інші. Що світ дізнається Правду, і що вороги рашизму не десь за океаном, і навіть не в Європі - а вже тут, під боком імперії зла. Кільце звужується. Людям очі відкриваються, і антирашистів вже достатньо(о жах!) і на "вастокє Украіни", в колишній харькавскай ґубєрнії чи деінде на півдні.
    Розумію, що це важко усвідомлювати. Мої співчуття.

11. Prometheus

Prometheus Well-Known Member

Цікаво, хто новим тренером буде...

Дуже хочу, щоб, нарешті, якогось іноземця взяли на цю посаду. Бажано, хорошого, а не дешевшого... Напр., німця.

12. Samojlovu4

Та не буде!
    Збірна, то не шахтьор з дінама - ніхто на неї тратитися не збирається. Невже досі не ясно?! :)

13. Gron

Gron тафгай

І яка корова.
    Бо як та, що молока ніколи недавала, а тільки рогом впиралася, але сусід волав що краща у світі, навіть ветеринара з Голандії привіз, то і нехай, головне, щоб не смерділа при цьому, бо поряд живемо, та й тв дивимось.

14. Crim

Crim Member

Не обов`язково іноземець нам потрібен. І у нас є хороші фахівці які б добросовісно працювали з Національною Збірною. Я от прихильно ставлюся до М. Маркевича, але нажаль "он не свой"....

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

РЕХАГЕЛІАДА
    "Но греки, як спаливши Трою,
    Зробили з неї скирту гною"
    Нащадки греків - знов на сцені,
    А скирта - на Донбас-Арені...
    -Что тебе больше всего понравилось в матче Украина-Греция?
    -Лицо Ющенко. У него было такое выражение, как будто уже наступило 18 января.
    Михайличенко спрашивают:
    -В чем причина поражения нашей сборной в матче с греками?
    -Это роковое стечение закономерностей.
    От футбольных болельщиков поступило предложение провести матч между сборными Украины и России за право смотреть чемпионат мира в ЮАР по телевизору.
    ВОНА ПРОГРАЛА
    ВОНА -- ЦЕ УКРАЇНА

ДО МАТЧА

11 октября 2009

У Ющенко спрашивают:
    - О чем Вам удалось поговорить с Медведевым на саммите в Кишиневе?
    - Перекинулись парой слов ни о чем - о погоде, о футболе...
    - А о российско-украинских отношениях?
    - Эти вопросы придется с ним обсудить на стадионе на стыковых матчах Украины и России

19 октября 2009

- Сегодня станет известно сыграют ли между собой футбольные сборные Украины и России. А российский футбольный руководитель Мутко сказал, что очень не хочет такого расклада.
    - Боится?
    - Нет, хочет, чтоб на чемпионате мира оказались две постсоветские страны, а не одна.
    - А наш Суркис с ним не согласен. При других раскладах на чемпионате мира может не оказаться вообще ни одной постсоветской страны...

17 ноября 2009

Разъяренный Ахметов отчитывает Суркиса:
    - Зачем ты так взвинтил цены на матч нашей сборной с греками на моем стадионе? Нашим болельщикам будет трудно наскрести денег на билет, а без поддержки трибун наши могут проиграть!
    - Таки да, но если наши умудрятся выиграть, моей федерации будет еще труднее наскрести денег им на билет до Южной Африки...
    -Говорят, футбольный матч Украина-Греция посетят Ющенко и Янукович.
    -Думаешь, это поможет нашей команде?
    -Конечно. Знаешь, какую "волну" они могут делать по Украине? А что уже говорить про стадион.
    -Слышал, Ахметов обвинил Суркиса в том, что из-за дороговизны билетов на матч Украина-Греция "Донбасс-арена" будет полупустая?
    -А что ответил Суркис?
    -Предложил для решения проблемы провести 18 ноября на "Донбасс-арене" съезд Партии регионов."

А Хиддинк остается и правильно делает, у России с таким составом есть перспектива

• Подобається Подобається x 3
  16. Prometheus

Prometheus Well-Known Member

На жаль, ясно. Але сподіватися хочеться... Є гравці, з якими потрібно працювати професіональному та авторитетному тренеру... Хочеться бачити справжню Збірну, яку б боялися... А то, якийсь парадокс футбольний виходить...

Хоча б Росію взяти: Хідінг зробив з набору футболістів цілком боєздатну команду (попереднє ЄВРО). Про вчорашню гру можете не нагадувати. Я в цілому маю на увазі...

Проти Маркевича я, звісно, нічого проти не маю... Але не вболівальники вирішують, кому тренувати Збірну...

Все ж, варто взяти іноземця. Гірше вже не буде...

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не думаю, що це парадокс... Якесь арабське прислівя каже - з глечика може витікти тільки те, що там знаходиться.
    А ви придивіться до тої горе-збірної. Ви бачите там команду, яка репрезентує країну? Я ні...
    І не треба всю вину валити на Михайличенка. Всі знали, що він не тренер. А таки чомусь поставили. А керівництво? Я маю на увазі Суркісів. Вони висмоктали з українського футболу все що могли, а тепер добивають.
    А гравці? Розумієте, гра за клуб(гроші) і збірну(патріотизм) - це зовсім різні речі. Ви бачили, які греки були горді за свою країну? А що можна сказати про "українських" гравців? Скільки з них може вимовити назву держави за яку вони грали на мові цієї держави? Один Тимощук.
    І ось вся гра в них виглядала як "дружня" гра, бо не можна примусити людей грати за державу, апріорі знаючи, що їм ця держава глубоко до одного місця.

18. chipik

chipik New Member

Мабуть росіяни тепер також будуть міняти тренера А нам навіть нема накого міняти... :sad:

19. Gron

Gron тафгай

НМД, патріотизм без майстерності, це нічого.
    Ну один раз, так один раз........
    Системно вигравати тільки завдяки патріотизму, неможливо.
    Звідки взятися майстерності ?
    В Українському чемпі?
    Хто грає в основі в Європі?
    Ментальність інша, ніж у тих самих словенців.
    Європейці розуміють, що гроші, за так, недають, тому удосконалюють майстерність, щоб мати змогу грати, а наші "профі", гроші вдома отримують такі, що навіть в Європу їхати непотрібно.
    Теж саме в сусідів.
    Наслідки совка, та сьогоднішній "капіталізм".

• Подобається Подобається x 1
  20. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)