Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

"фарт" в "Чорноморці", спортивним директором....

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Якщо він і досі був би "фарт", то 100 відсотково не в Чорноморці.
    Його фарт був у збігу обставин, вік гравців, їхня фізична, а основне психологічна форма...
    На ЧС, все скінчилося.

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

навіть дивися не хочеться((( а ще гірше, якщо північні сусіди переможуть. Хоча їм і нічиєї достатньо

4. Crim

Crim Member

Можливо зі мною багато хто не погодиться, але доки Михайлеченко буде на пості тренера ми будемо в попі.... Не розумію як взагалі можна було довірити йому збірну? Хоча, що тут говорити коли тренера збірної України призначає один, ну може два, Жидка...

• Подобається Подобається x 2
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

як в одній текстовій трансляції написали: ПЕРЕРЫВ! 45 минут до отставки Михайличенко...

6. Crim

Crim Member

Слушний комент, головне оптимістицний :)

P.S. Доречі вже 10-12 хв. :)

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

а, я вже не дивлюся...зараз включу Маргошу - там певно цікавіше))) Принаймні нервуватися не буду

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Олю, вас совість не мучить?:haha:

Мій чоловік був такий злий, сидів бідака все кричав на телевізор і на мене бо думав що то щось поможе тим телепням в Україні.:pardon:

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

малий захотів в туалет, я мусила вийти!
    А совість мучить...вам смішно, а мені вже набридло, що мене вдома постійно звинувачують...
    Ще й так шкода Шеву..не пам"ятаю ще випадку, щоб він плакав - навіть після програшу ЛЧ...
    А то риже, вибачте за слово, чмо, знаєте що сказало? "Если мне предложат его продлить (контракт), я буду готов работать" Та такого копняка йому "предложить" треба, щоб за ним аж курилося!

• Подобається Подобається x 4
  10. Crim

Crim Member

Він напевне просто усвідомлює, що це був його останній шанс в карєрі зіграти на ЧС.... :sad:

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Хачаріді (грек за національністю) зробив гру. Спочатку за його помили ми пропустили, а потім він врятував Греків знявши м’яч з ноги Шевченко. А в загальному команда ніяка і тренери ніякий.

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

та не те що усвідомлює, він про це і говорив у передматчевому інтерв"ю

13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну , если это хоть немного компенсирует вашу печаль , то наша сборная тоже не прошла , увы

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

Словенія- Росія 1-0 :tongue: :good:
    Ааа....
    Вже і настрій не такий поганий :preved:

• Подобається Подобається x 4
  15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та закономірно все, я б скоріше дивувався, якби пройшли... Свої знають, а новенькі хай погортають сторіночки, сто раз про сборнаю писалося.
    Відображає всю ситуацію. Два жиди і татарин пильнують клуби, а збірну, яка міліонів не приносить, хай пропадає. Кому тут потрібен людський тренер, а не то одоробло?!
    Менталітет в наших футбалістаф, ніхто за збірну опу рвати не буде. Хай в інших країнах лохи за національну збірну як мужики на полі вмирають - то не для нас.
    Вони навіть заради Шеви вмирати не збираються. Його шкода, заслужив.
    От Хіддінк, після моцкальської Пабєди, майже стопудово в відставку подасть. Бо професіонал. А наші...
    А Данєцк на всю жисть застолбив собі "нефартового ґорада" для збірної.
    Краще зараз, ніж би міхайлічєнка залишився і на апартеїдних неграх позорилися б на людях...

16. Crim

Crim Member

За Словенію :drinks:

• Подобається Подобається x 3
  17. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так, звичайно! :drinks:

18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Мда , прочёл последних трёх "аффторов" и вижу , вам , хлопцы , уже никакой доктор не поможет. Какая-то уже животная ненависть

19. Crim

Crim Member

А ШО ? У всьому поганому потрібно знаходити якийсь позитив, тоді жити легше ;)

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Трибуни (в Донецьку) були на половину заповнені, думаю ті хто заплатив по 200грн і більше були не дуже задоволені. А ті хто додумався не платити в кишеню Суркісу навіть і раді були.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)