Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Бачу ви в футболі розбираєтесь. А як вам Чигринський в Барсі? Добре грає? Чи в нього як в Тимощука недуже складається.

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та де там, прошу пана, я не розбираюся - я просто цікавлюся.
    Барса мені цікава, але не настільки, щоб кожні ігри дивитися. Хіба новини почитую, плюс відео найкращих голів. Тому про Чигиринського ніц сказати не можу, брехати не буду. Жодної гри з ним повністю не бачив.

3. Samojlovu4

Що скажете про ціни на білети на Грецію, браття і сестри?!

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов виступив з різкою критикою на адресу Федерації футболу України, яка встановила дуже високі ціни на квитки на стиковий матч-відповідь за путівку на фінальний турнір чемпіонату світу 2010 року Україна – Греція, який відбудеться 18-го листопада в Донецьку на «Донбас-Арені». Про це повідомляє champion.com.ua.

«Це лежить за межами здорового глузду: встановлені федерацією ціни в десять разів вищі за вартість квитків на домашні матчі «Шахтаря» у Лізі Європи! Робити гроші на любові людей до національної команди, на щирому прояві патріотизму, м’яко кажучи, недобре», – сказав власник донецького клубу.

На думку Ріната Ахметова, головне завдання збірної – не заробити гроші, а здобути путівку на чемпіонат світу.

«Для цього потрібна величезна підтримка вболівальників. Чесно скажу: якби я знав, що Федерація футболу України поведе таку цінову політику, добре подумав би, чи варто проводити матч на «Донбасс-Арені», і, швидше за все, утримався б від цього», – заявив президент ФК «Шахтар».

Нагадаємо, 88% квитків мають цінову категорію від 200 до 600 гривень.

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Виходить, що ціни на ігри національної збірної встановлює федерація, а місто (стадіон), на якому відбувається гра ніякого впливу на це немає.

6. Samojlovu4

Ахмєтка, як завжди, нарісавался білий, чистий і пухнастий...
    А я не вірю, що без Донецька обійшлося. Суркіс і Ахмєтав - одна сатана.

7. drummerUA

drummerUA Active Member

Народ, квитки по 200 грн. це однозначно не дешево, але я віддам ці гроші шоб підтримати збірну! до речі, по 200 грн. квитки ше є, їх можна замовити на сайті http://www.ufi.com.ua/, я особисто сьогодні ше замовив, правда більше 4х квитків на один паспорт не видають. шо також як на мене дуже правльно...

8. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А якщо помножити на два?.. :nea: А якщо зiр не дозволяє сидiти десь на сiдалi по диагоналi до поля?

Зажралися в ФФУ (чи хто там цiни встановлював), однозначно :ireful1:

9. Тим22

Обхохочешься, МЮ-ЦСКА - 1:3, второй тайм

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Обхохочешся, Баварія-Бордо 0-2. Ау, Ван Галику!:haha:
    Олімпік-Цюріх 6-1, навіть Брандао гол забив
    А МЮ показав, що якщо треба, то дожмуть суперника: 3-3

11. Samojlovu4

Ой, ну шо ж так круто! Ще звільнять того цілого ван Гамулу завчасно, як Клінсі...
    Але наша мета - хай би був подовше, ТАКА Баварія дуже вже прикольна. І червону пику Хьонесса дуже вже приємно бачити.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Галін Іван рулить....

13. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

От писав же тут в темi трохи ранiше про гламурну нудноту деяких ЛЧшних матчiв. Учорашня трансляцiя на УТ1 -- нове, енне за лiком пiдтвердження :ireful1: Поки в iнших матчах -- не знаю, якої якостi був футбол, але хоча б забивали, i багато, -- тут доводилося тупо куняти, бо дивитися iз будь-якою бадьорiстю на млявi примушенi перемiщення 22 мiшкiв з євро було неможливо :bad:

14. Тим22

Если бы к 7 минутам добавленного времени судья добавил бы еще 10, могли бы и выиграть

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Могли би, не буду сперечатися :)

А тим часом Рубін-Барса після першого тайму 0:0 :scratch_one-s_head:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тим часом Шева вкатав Мавру гол. Хай? Хай!

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну скажіть, чому мені конче треба завжди вийти перед тим як гол заб"ють? Рідко коли голи бачу, так і сьогодні :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

П.С. Рубін - Барса так і залишилося 0-0.

18. Тим22

Забавно будет, если из группы выйдет Динамо и Рубин, чего и желаю им

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Samojlovu4

Оля, ви тойво... почастіше виходьте. ;)

Статус теми: