Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шахтар - Динамо - 1-0... 5 хв. докінця...

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Шахтар - Динамо - 2-0... 5 хв. після кінця...

• Подобається Подобається x 2
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

ага, якийсь такий ріжучий вухо суцільний писк і свист
    А ось що написав один поважний чоловік з Луганська про вибір Донбас-арени для гри збірної з греками:
    Правильно (из двух зол, но лучше бы во Львове)
    В этом городе болеют по-особенному, доселе мне неведомо, но с таким привкусом национального -особенно, когда гимн исполняют, что соперники аж поеживаются, а при словах "Ще не вмерла.." - появляется желание превратиться в Чигринского или Шевченко , и пасть на поле боя ради любимой неньки !:))

• Подобається Подобається x 1
  4. drummerUA

drummerUA Active Member

Як не прикро це взнавати, але Динамо програло заслужено, нічого по суті не показавши...
    Єдине, що радує, так це форма Шеви, навіть при такій погоді він умідрявся пару раз дуже класно повозити захист Шахти..

• Подобається Подобається x 3
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А это шо?

6. budiak

budiak Well-Known Member

Там справжні болєли тіки на другій фоті та на першій там де фаєра і видно великий банер, їх нажаль суттєва меншістью. А решта вбрані у поморанчово чорне "кузьмічі" з дудами та сємками. Це звичайно суб'єктивно але мені більше подобаєтся коли стадіон співає а не верещить дурними голосами.Хоча заради справедливості тре відмітити що рівень вболівання останнім часом значно підвищився. І це стосуєтся вболівання за усі топ команди, а особливо в цьому плані вперед скакнув Харків. Хоча дефінітивно вболіваю за ""ДИНАМО" але тре віддати належне супорт "Метала" дійсно вражає! Респект!

7. Samojlovu4

При всій повазі, але ви певно не були на стадіку, де ВБОЛІВАЮТЬ...
    Копієчні прапорці роздати, то ще не все. Згоден з будяком, переважна більшість кузмічів з сємєнамі. Ні банерів, ні океану велетенських прапорів, шаликів, ні хореографії, ні пісень, ні моря командних тріко... В телевізорі лише гул, дудки і свист.
    Але в Україні всюди так, не лише в Донецьку.

8. Samojlovu4

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не думав, що Степанич таке може... не думав...

• Подобається Подобається x 4
  10. Samojlovu4

Сам в шоці. )))
    Сюда виставив, бо на Великий Форум вихід мені заказаний.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ясно, що українській культурі вболівання ще розвиватись і розвиватись. Але страшенно дратуючий чи то, перепрошую, бабський, чи то дитячий писк чути тільки в Донецьку. Не знаю, в чому там справа, але слухати то неможливо, вуха ріже. Причому той писк вже давно там чути, ще до відкриття Донбас арени, просто тепер він став ще голосніший.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Самойлович, щось я давно не чув від вас оцінки гри Вердера. Здається (по грі і по результатах) вони націлились на високе місце.
    Сьогодні повинні в Нюрнбергу виграти. Та й на Європі, здається, так нічого собі...

13. Samojlovu4

О-о-о, так, Педро... Вердер цього сезону виглядає дуже пристойно, вони якраз ходи набрали. Соррі, я просто на диво дуже успішно від форуму відв"язався, навіть в "Футбол" часто просто харить заходити... Більше вже на вердерському форумі ошиваюся.

Про Дієго в Бремені вже ніхто і не згадує. Після його відходу музикам пророчили крах, але вийшло навпаки. Зв"язка Озіль-Марін-Хант творить чудеса, її найсильнішою зараз в Німеції вважають. Плюс пропала залежність всієї команди від одного бразилійця.
    Піцарро, після чергового, третього(!) повернення в команду, що його відкрила, розцвітає лише в ній. У всіх інших він лише посередність... Заплатили Абрамовичу за нього скромних 5 лімонів, а він голи штампує як пряники. Вже з Кіслінгом кращий бомбардир наразі в бундесі.
    Вперше за останні кілька років нарешті з"явилася в Бремені стабільність в обороні.
    Шааф вже десятий рік(!) підряд клєпає зі звичних фусбальорів файнючю команду. Такий собі німецький Фергюсон... Плюс традиційна для Вердеру вдала трансферна політика.
    Багато хто, особливо таблоїди, їм вже чемпіонство пророчать. Якби не перехвалили... То ж Бремен, він з таким самим успіхом в другому колі і провалитися може, тьху-тьху... )))

14. Samojlovu4

Це завал, Педро, ну що я, курча, казав???!!! Це ж Бремен! Перхвалили, трясця його....

Злий я. Ніякущщому аутсайдеру Нюрнбергу вже на 30-й хвилині 2:0(!) влетіли... Але вимучили на 91-й хвилині нічейку 2:2, добре що хоч так... О-о-о, ман-ман-ман, де моє пиво...
    Хоча ради справедливості варто сказати, що в бременців на ту гру три основні форварди вилетіли, включаючи Морено. Вічна проблема лазарету. Один зовсім лівий Розенберг лишився, толку від нього мало.

А взагалі зверніть увагу на цей тур бундесліги, там дуже цікаві фестивальні матчі шойно закінчились. Завдяки цілком несподіваним результатам Вердер навіть на першому місці зараз. Поки що. )

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Суркісята видрапали нічию у Карпат - 1-1.
    Шевченко гарно грає... та голів не забиває....

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

А як там Морено справується? :)

так його тепер ніби в півзахист поставили грати, але все одно, якщо б"є, то м"яч летить куди завгодно, але тільки не в ворота, або воротар неймовірний сейв робить..Певно хтось шось поробив...:ninja:

17. Pedro

А все-одно мені подобається гра Вердера. Також дивився Баварію, Тимощук грав дуже непогано.
    Взагалі, в Європі є два чемпіонати, які цікаво дивитися і де спортивний компонент грає велику роль - це Німечина і Франція. Решта - це змагання грошових мішків.

18. Samojlovu4

Повністю згоден, але признаюся, що на чемп. Франції мене вже просто не вистачає.
    Я вже заспокоївся, ТАКА нічия для бременців - як перемога. Видряпали, характер показали і мораль підняли.
    А ще рекомендую на Кубок Німеції увагу звернути - там ТАКІ сенсації щороку, шо мама рідна. Цього сезону також вже кілька - аматори-колгоспники першоліговців повибивали вже кілька.

Якраз хотів написати - це була найкраща гра Тимощука. Його вроді навіть кращим визнали. Може, прорвало?! Він дійсно файно грав. Цього сезону знов інтрижка закручується мага-суперова в бундеслізі, кожен тур - як "аткравєніє". )))

Морено - як мертвому припарка. Якщо і виходить, то на кілька хвилин вкінці. І нічого особливого, вернеться в Шахту після оренди. Хай там маринується.

Останнє редагування модератором: 2 лис 2009
  19. Pedro

Ну сенсація століття - це як Реал Мадрід - збірна зірок світу недавно влетів 0:4 якійсь любительській команді на кубок Іспанії.

20. Samojlovu4

Точно! Люблю, коли ґранди від аматорів влітають.
    Крім того, я більше симпатик Барси, ґалактікос мені були завжди неприємні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)