Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Вай вай вай накінець то позитивний результат від Динамо на виїзді. Ше б Шева вчора не заважав, він канєшно молодець старався, дуже старався але на мою думку ще не той, чи вже не той рівень.

• Подобається Подобається x 1
  2. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Шось менi учора перший тайм нагадав тотальний футбол вiд Лобановського на кшталт 97-98-99 рокiв... о_О Невже щастя таки є? :crazy:

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А это шо?

А Динамо действительно часто напоминало команду Лобановского

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

На мій погляд, був би Валерій Васильович живий... камінь на камені від Барси б не залишилося. Барса грає за принципом - ми все одно заб"єм більше. Якщо нормально поставити швидку контру.... Барсі капут... разом з Гвардіолою і його Мессі.

5. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

фотошоп???:)

6. Тим22

Да нет, у нас появились ультрас, которые пытаются выглядить, как безбашенные киевские и днепровские фаны

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таак..... нема ні лівих, ні правих!!! Є Україна і завтра її представляє Шахтар. Вболіваймо за наших!

• Подобається Подобається x 6
  8. Тим22

Опять 4-0, ждем Динамо в гости

• Подобається Подобається x 3
  9. Тим22

Это фото отца моей жены, стадион Шахтер . Шахтер=Динамо Киев. Счет 2-1. 07.08.1967

• Подобається Подобається x 8
  10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та то "Дружба" ві Львові! Ади, Говерла за таблом виднієцця.

А взагалі єстем троха злий. Вердер типово, виграючи в гостях 0:2 і маючи купу моментів за матч - сам собі привіз нічию в кінці матчу. І замість того, щоб з трьома перемогами в трьох матчах в ролі одноосібного лідера спокійно спостерігати за боротьбою за друге місце, мусить в тій же ролі лідера, але ще трохи поборотися. А про валідольність бременців згадувати не треба, так що все може бути.

11. night

night Well-Known Member

Шахтар вчора виглядав не погано. Але то не той клуб з яким Шахтраю цікаво грати. Видно було що гірники досить ліниво і розслаблено грали і могли пропустити пару мячів, якщо б супротивник був сильнішим. Навіть з слабшим клубом можна бути зібранішими і відпрацьовувати тактику (особливо це захисту стосується).

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

То було тренування... як не крути... Тулуза - не серйозний суперник... як і інші в групі... Ще раз мені дивно... як і чому Шахтар програв Тімошарі, яке певно і з УЕФА вилетить - останнє місце в групі.

13. Samojlovu4

Про Тимка вже навіть не пишу... І так всім ясно. Все сталося навіть скоріше і драматичніше, ніж я передбачав.
    Повний провал в Мюнхені. Тільки я, вроді, писав, що він через рік покине Баварію - а виглядає на то, що вже зимою злиняє.

• Подобається Подобається x 2
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ше цікаво, скільки ван Гааль затримається в Баварії :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Gron

Gron тафгай

Хіба Ван Бомель виглядав краще?
    Мені не зовсім дотепна схема з двома опорниками та Тоні.
    Може дійсно це прорахунки Ван Гаала?

16. Тим22

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну Іванів Галь я не чув, щоб добився супер успіхів. Памятаю, як він Барселону звів до псів... поки не вигнали. Що до Тимощука, то я так зрозумів, при бажанні тренера, можна будь-яку зірку погасити, було б бажання. А Толіку тре у Шахтар повертатися і все буде ок.

18. Gron

Gron тафгай

Та нехай ще пару років в Європі на високому рівні пограє, досвіду набереться заради збірной.

[QUOTE='Мих]Ну Іванів Галь я не чув, щоб добився супер успіхів.[/QUOTE]

То Ви просто позбулися:)

Він з Аяксом ЛЧ вигравав і супер кубок, та і з Барсою двічі чемп Іспанії вигравав, доречі, якщо не помиляюсь, на прикінці 90-х World Soccer його кращим тренером визнавав.

Останнє редагування модератором: 23 жов 2009
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я згадав, як Лобановський з Галіним Іваном(Баварія) ... 3-0...4-0...

20. Samojlovu4

Абсолютно вірно, в того екстра неприємного голландця ван Гаала справи ідуть теж погано... Як в Клінсі. І, як у випадку з Клінсманом, я вже переживаю, щоб його зарано не звільнили - хаос останнії сезонів мюнхенців не може не радувати "любителів" Баварії. Най би так продовжувалось. )))

А ван Боммель дійсно виглядав краще, на жаль. І не лише у ван Гаалі справа, який його гнобить - Тимко дійсно справляє жалюгідне враження. Це не його команда, не його колектив, не його стиль гри... Газети нім. звертали також увагу, що він в колектив не вписується, тримається осторонь і т.д.
    Мінуси описувалися сто раз, на мою думку один з основних - не звик він до швидкісного футболу після нашого тяглового. Це зразу впадає в очі, всі носяться - а враження, що лише Тимко стоїть. Паси - назад і воротареві, вбиває атаку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)