Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

От натура українська! (Мих, не загнівайтесь, я не вас особисто, а загалом маю на увазі).
    Замість того, щоб падлюку разом зі всіма іншими владарями на вила підняти - "та хоч гроші в Україні залишає, лиш би війни не було, аби не гірше..."
    Тьху ти, отак і живемо. І будем жити, ніц доброго ще пару століть не буде.

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Насправді ймовірність матчу Україна - Росія лише 25 відсотків, якщо, звичайно, жеребкування є чесною!.. Хоч це й буде суперпротистояння, але мені його би не хотілось бачити на цій стадії, а краще би вже на Чемпіонаті Світу, а ще краще у фіналі ЧС. :)

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

:)
    Те, що ймовірність лише 1/4 - я прекрасно вмію порахувати :), але хіба завжди все в житті відбувається за формулами? Особливо "сліпий" жереб? :)
    П.С. Якщо нам попадеться не Росія, то майже повірю у застосування теорії ймовірності у жеребкуванні і у його випадковість

Останнє редагування: 19 жов 2009
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

хм...повірила :)
    Греція - Україна
    Росія - Словенія
    Франція - Ірландія
    Португалія - Боснія і Герцеговина
    Причому граємо першу гру на виїзді.

• Подобається Подобається x 4
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

6. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

хех, приїхав аж страшно було заходити на футбол.юа! Дуже не хотів бачити Росію нашим суперником в плей-оф(переросло би більше в політичне, ніж спортивне протистояння), а ще більше Францію! З 4 збірних нам дісталась найслабша, тепер все в наших руках! Хоча Греція теж з сюрпризом!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивлюся я на пари і таке підозріле відчуття.... ніби у жеребі брали участь горячі і холодні шарики. Вам так не здається?

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

не знаю, Миху... Ніхто не хотів грати з нашою збірною - значить, французам ми не попали (Платіні не дозволив), португальцям не попали - який же ЧС без португальців?, Росії - може не захотіли загострювати стосунки? Залишилися греки - от їм і нас підсунули.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як підсунули?

Беруть половину шарів і ставлять в морозильну камеру. Холодні шари (допустимо) не повинні зустрітися між собою... а рука - нє дУра... От і жеребкування пішло. Зрозуміли?

• Подобається Подобається x 2
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну так, або можна просто нагріти кульки, які повинні між собою зустрітися.

• Подобається Подобається x 2
  11. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Мих, Россию не хотел в стыки, да?

Мне тоже не хотелось Украину, так как зная ситуацию в стране не исключал 3 тур, точнее матч.

Думаю жребий хороший
    И Украине в матче с Греками и России со Словенией успехов.

12. Gron

Gron тафгай

Та до якого біса УЕФА наші стосунки з Росією і чому це в Португалії, чи Франції повинні боятися нашої збірної, завдяки чому?
    Чому тоді Чехів невтягнули, може вони скоріше б Лісабонську угоду підписали?
    Чим гірші від нас Словенці, Ірландці чи Боснійці?Про них під час жеребкування позбулися?Ми що чемпіони світу, чи внас передбачається сама велика кількість заможніших туристів в ПАР?
    Жереб є жереб.

• Подобається Подобається x 3
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Проиїхали греки, привезли цетрини...
    Шось тєрзают мене смутниє самненія... Греки - далеко не подарунок. А на наших сайтах вже "Осанна" співають і готель для збірної в Африці шукають...
    Как би чєво нє вишла. Там Отто Рехагель, любитель глухої оборонної тактики і тягомотини, проти якої наша сборная, як на мене, не вміє грати.

А взагалі, сміх сміхом, але старий Мих правий багато в чому. В тому житті "всьо ся робить" - і ні ФІФА, ні Кнесет, ні ООН не є вийнятком.
    Приміром, скільки себе пам"ятаю, кацапи завше після жеребку, чи в групу як не якусь Словенію в суперники отримають, то фарерські острови, андорри чи подібні ліхтенштайни...
    Моя думка така: россія пройшла в Африку, однозначно. З чим їх можна і привітати. Най си мают. А Україні треба ще ой як попотіти з греками, я б сказав навіть 60 до 40 на користь греків.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

жереб є жереб, але я б поставив всі гроші, що в плей-офф Франція ніколи не попаде з португальцями.

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Гірше не гірше, але Україна тераз має 22 місце у рейтінгу ФІФА, а от Ірландія, Боснія і Словенія відповідно 34, 42, 49. Тому здається мені, що боятися можливо, що і не треба України, але краше б було для ФІФА, щоб зіграли з жовто-блакитнимі не французішкі... Але усе одно, хай чесність жеребкування лишиться на сумлінні його організаторів!

Шановний, так вона (Франція) навіть теоретично не могла попасти в стик з Португалією, тому що вони не були у різних корзінах, чи Ви маєте на увазі, що Франція і Португалія ніколи не попадуть на Україну???:dntknw:

16. Gron

Gron тафгай

Я також, ще у сусіда позичив, та кредит взяв:)
    Бо з одної корзини, влучити одне на одного, 100 відсотково неможливо:)

Якщо яка небудь з ціх збірних буде грати у тойже футбол як зб України в останні роки(за винятком останнього матчу з Англійцями), то цілком ймовірно, бо рейтінг не дуже емоційна річ.
    Якщо маєте на увазі безпосередньо на ЧС, ЧЄ, то це також бувало, у 84 та 2000 в 1/2, Французи перемогли, та стали чемпіонами;)

17. Gron

Gron тафгай

Словенія дуже непроста команда.
    Це саме вона невипустила з групи Чехів та Поляків, та і Словакію яка зайняла перше місце, теж обіграла двічі.
    За відбір, пропустила 4 мячі, немає зірок в составі, але дуже непогані гравці грають у дуже непоганий КОМАНДНИЙ футбол.
    Доречі словенці, саме росіян хотіли в суперники.
    Так що поздоровляти нас, чи сусідів, неварто, завжди знайдеться свій Філімонов, хоча може і Шева:)

• Подобається Подобається x 3
  18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Донецк приглашает на матч Украина-Греция

19. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

в таких матчах як Україна-Греція і Росія-Словенія долю протистояння може вирішити 1 гол забитий на виїзді! Тому когось відсилати в ПАР ще зарано! Нам реально дістався найслабший суперник з 4 які були в 1 корзині!
    це слова Гекаса - кращого бомбардира Греції, і я з ним в дечому згідний! Тому не думайте, що ми серед корзини "лузерів" були фаворитами! І я не дуже здивиюся, якщо Португалія не пройде Боснію, а Росія - Словенію! Франція думаю на досвіді задушить ірландців, хоче на виїзді ой як буде важко!
    Тому "всесвітню змову" я вважаю "БРЕДОМ"! Ніхто ніколи не знає який коник може викинути команда, яскравий приклад "Тімішоара":)

20. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А що, вже офiцiйно визначилися? :scratch_one-s_head:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)