Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Так ти дозвонився???:)
    По тел. на білбордах;)

2. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

мені ВВ скинув його телефончико_О я так інколи з ним в мірку переписуюсь;)

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

А хтось з наших залишив коментар:
    "Мы очень расстроены проигрышем", - сказал Руни, веселясь и прыгая на хорватском флаге )

• Подобається Подобається x 1
  4. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Англія у перше не потрапила на чемпіонат за надцять років. Це була ганьба. Щоб відчути це потрібно було бути одним з тих хто так і незміг зламати захистні редути Хорватів у тому матчі. Хорвати ж тоді "кістьми лягали" хоча для НИХ ЦЕ НІЧОГО не ВИРІШУВАЛО. Чистий місматч.
    Бажання а ж такого злити можливо і не було але й рвенія я там не побачив. Вистачає зверунти увагу на піші "забіг"і анг. команди по флагнам. Гри як не було в української збірної так і нема. Хоча субєктивно цей матч був троха кращий за білоруський.
    Хочу плей-офф Україна - Росія.

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я також більше притримуюсь Михової точки зору... В футболі, як і всюди, свої закулісні ігри. Нафіга їм рвати задничинку, ризикувати травмами... а якщо ще можливість кроатам насолити...

І хоч тема вже закрита, але от чувак файно написав...

Сталинград в Лужниках?
    10 ОКТЯБРЯ 2009 г. ВИКТОР ШЕНДЕРОВИЧ

СМИ сообщили о том, что ждет сегодня сборную Германии в Лужниках.

Речь не о составе и расстановке сборной России, не о тактических хитростях Гуса Хиддинка, а о полотнище, которое будет растянуто на трибунах: Родина-мать, завернутая в триколор.

Позорище.

Мы встречаем гостей прямым чудовищным хамством.

Мы, чьи города разрисованы свастиками, будем давить на психику Баллака и Ко исторической виной их народа – виной, которую их народ, в отличие от нас, осознал и искупил.

Кстати: на чьи деньги сделан этот баннер? Не на деньги Футбольного союза? Если о содержании рисунка известно всем СМИ, г-н Мутко уж точно должен быть в курсе…

Еще не поздно. Одного звонка достаточно, чтобы избежать позора. Если же такого звонка не будет, и мерзость состоится – ей-богу, правильным исходом матча будет поражение сборной России. В назидание дуракам и провокаторам, не умеющим отличить патриотизм от идиотизма.

Но при любом исходе матча эти уроды уже испортили мне сегодняшний день – день, который я, болельщик сборной России, ждал целый год…

6. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

чому ми так надмірно переймаємося справами сусудів?? Це звичайно "мерзость", але наші фани теж вичидули нормально! Чому ніхто не пише про те, що матч з англійцями взагалі могли припинити, ФФУ отримає штрафні санкції, Дніпро-Арена більше певно не побачить офіціальних матчів за участі збірної, але найголовніше ще один великий мінус, який фіфа бачить щодо проведення ЄВРО2012! Що про нас писали англійські ЗМІ, то сльози просто:sad: Просто є фани, які ходять на футбол, щоб його подивитись, а деяким чисто насрати на гру вони там, щоб відірватись!
    І саме через вибрики останніх й формується думка про вболівання у певних країнах!

• Подобається Подобається x 2
  7. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

дійсно, так воно і є.....на жаль гірка правда....і про шо тільки люди думають?((

8. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

На банері була ця дата - 1945 ???.

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Шендерович это российский Бузина, оба красного словца не пожалеют и отца

10. Triliam

Triliam New Member

Екран на площі ринок!!

На площі ринок частенько почали ставити екран для перегляду матчів збірної, цікаво знати чи ставитимуть його і надалі, і на які матчі?
    Наприклад, чи буде екран на матчі Україна:Андора в середу??

11. Gron

Gron тафгай

Ну що поки 1-0 на нашу користь, Шева забив.
    Пишу на фарт бо в суботу допомогло:)
    На стик, друзі казали невізьмуть, на ЛФ пиши,кажуть, тільки в ПАР поїду;)

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

А Пятов чудить як може :) Ледь сам собі не забив.
    Казахстан - Хорватія поки що 1:1

13. Gron

Gron тафгай

Ну шо, здобули очікуїму перемогу, 6-0:)
    Особливо рад за Ракитського, удар з лівою є, пас теж, може з"явився гарний лівий край?
    Чекаємо жеребкування у п"ятницю.

14. Тим22

В Шахтере он центр, вместо Чагринского.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

У мене передчуття, що ймовірність попадання нам Росії наближається до одиниці.
    До речі, сьогодні Азербайджан - Росія 1:1 :) причому :moskali: не реалізували пенальті - треба було менше з Шеви сміятися.

16. night

night Well-Known Member

Вітаю всіх з перемогою нашої збірної. Порадували хлопці. Хоча футбол був схожим на матч між професіоналами і дворовою командою:). Але тим не менше важливі для нас очки здобуті

17. Gron

Gron тафгай

Може бути, я ж писав що за внутрішніми іграми майже не слідкую,
    В сбірній, в його зону відповідальності, здається входить лівий край теж.
    Але суті ж це не міняє, хлопець гарно зіграв, нє?;)

• Подобається Подобається x 2
  18. Тим22

Ракитский молодец, такого дебюта и у Чигринского не было, тем более местный пацан, а то Ахметов ставку на хлопцев с Карпат делает, даже академию футбола во Львове собирается открыть.

А насчет России, так они и 10 пеналей могли не забить, немцы, датчане и сербы не меньше начудили, а Шева не забил в решающем матче.

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ахмєтов як-не-як гроші в Україні залишає.

20. Gron

Gron тафгай

Ще невистачало, щоб НАШІ гроші вивозились.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)