Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

А я трішки заступлюсь за Михасика. :) Щодо власне гри з Англією, ви не забувайте, що в нас були проблеми із травмованими. Центр захисту взагалі зустрівся вперше, Хачеріді з Кучером ніколи не грали разом, а зіграність має велике значення. Ракицький - дебют, Кобін - ну майже дебют. І то в такій відповідальній грі. Тим не менше, справились, хоча помилки й були. Правда, Капелло трішки допоміг вимушеною заміною, забравши з флангу Ракицького швидкого Леннона, який там шустрив і створював проблеми. Ну але то - проблеми Капелло. Який ще плюсик Михась в мене заробив - те, що при ньому нарешті таки почалось таке довгоочікуване омолодження складу. ;)
    Ну а щодо мінусів... Я нічого не маю проти гри від оборони, навпаки, я навіть є її прихильником. Але така гра, окрім чіткої, надійної, злагодженої оборони передбачає в той же час наявність швидких вбивчих контратак, чого в нас поки не дуже видно. Тому переважно те, що ми бачили у відборі, то була не гра від оборони, то була взагалі відсутність будь - якої гри. :mocking:
    Тим не менше, ми тутка зламали одну неприємну традицію - програвати топ - командам, а якщо зламаємо ще одну - програвати в плей - офф, то Михась, як на мене, цілком заслужить везти команду в ПАР, незважаючи на те, як саме (пролізли, промучились) ми туди попадемо. Якщо попадемо, бо ще є Андорра, а там, сподіваюсь, стики, а я не люблю казати гоп, поки не перескочимо. Якщо ні - дайош нового тренера. Як на мене, так було б справедливо.
    Миху, та що ж це таке, всюди вам ввижаються якісь змови і підступи. :mocking: Навпаки, я навіть здивована була, що Англія задюже старається. Просто важко абстрагуватись від усвідомлення, що гра нічого не вирішує. Нє, Англія ще молодці. Приїхала б грати, скажімо, улюблена мною Італія матч, який їй геть не потрібний, взагалі б відвертого ваньку валяли. ;)
    P.S. Дивилась вчора футбольний вікенд. Гарно, скажу я вам, наш Вася Кобін навчився роздавати інтерв'ю російською мовою. Нє, я розумію там, Шева, у якого з українською проблеми, чи будь - який інший футболіст, який виріс в російськомовному оточенні. Чигринський, не зважаючи на той час, скільки він провів в Донецьку, дає інтерв'ю переважно українською мовою, про Тимоху я вже мовчу. А наш Вася швиденько "перестроївся.":sad:

• Подобається Подобається x 5
  2. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Швыряние свиней и подогревание? о_О

:mocking:

AOT: А обновлення збiрної, здається, наразi дiйсно можна починати досить безболiсно -- iз захисної ланки.

• Подобається Подобається x 2
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Если Украина выиграет в стыковых, все-равно тренера надо менять. Невнятная тактика, состав так и не наиграл

• Подобається Подобається x 3
  4. Gron

Gron тафгай

І де це таке бачено, щоб тренера після виходу в фінальну частину ЧС з групи де є Англія та Хорватія, та ще й після стика(дай бог щасливого) з Францієй, Португалами, Греками чи Росієй змінювали за півроку?
    Тут і Ліппі з Хідінком недопоможуть.
    Хіба когось з присутніх на ЛФ призначити, якщо ще від Аргентіни, запрошення не прийняли;)

5. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Впринципі там більше не було кого ставити в центр! Михайлеченко зробив правильний вибір! Михайлик після травми, а Чигринський в останніх матчах Барси грів банку! Кучер замінив дуже добре Чигринського в ШД, а Хачеріді показав, що він може грати на високому рівні в ЛЧ! Тому думаю вибір тренера не від зіграності, а від ігрової практики в клубах, а особливо в Європі+ молоді і мають викладатись на 120%, як бачимо не прогадали!
    Чому всім важко повірити, що Україна виграла в Англії чисто!? Ми і на виїзді показали, що можем грати проти таких збірних! Тим паче острівчани грали в 10-х, в 1 таймі ми переграли їх і це було добре видно навіть незнавцям футболу! Капелло - це тренер з великої букви і думаю він на таке б не пішов, хіба що наказ дуже звисока!

• Подобається Подобається x 1
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Было. В отборе к ЧМ70 сборной Бразилией руководил Салданья, а на ЧМ Загало

7. Gron

Gron тафгай

Я розумію, що в футболі ми краще бразильців, але маю надію що призидент(пм, лідер опозиції...) не буде вручатися в справи Міхайличенка:)
    Як в тому випадку, що Ви згадали;)

8. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Але надіюсь його не залишать до 2012 року, бо це буде крок назад;)

9. Gron

Gron тафгай

Розумію що бздури пишу, а як до 1/2 дістанемо? Ну якщо стик пройдемо;)

PS
    А кого ставити, бо я дійсно небачу нікого, через те що уважно не дивлюся чемпіонат країни?

10. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

я конешно оптиміст, але в такий поворот мало вірю! Головне, щоб потім зірка не засвітились на лобі, якщо так станеться! Професіоналізм - це стабільність, Греція колись теж загорілась, тепер поблякла! Краще, щоб все було поступово, якщо колись доберемось до топа, то там треба і залишитись! Мені здається, що ми дуже зациклюємось на суперниках, треба грати проти будь-кого, якщо не так то навіщо проходити на ЧС?? Просто їхати, щоб набратись досвіду, я б зрозумів таку відмазку десь в 2000!

11. Gron

Gron тафгай

dr1ve практично згоден, крім порівняння з Грецією(Турцією, Данією... )
    Наш футбол, як і колишній югославський, має традиції та школу, десь на рівні другої шісткі в Європі, треба зламати у гравців невіру у самих себе, та й досвід світовий тренерський переймати, благо що наші тренери його мають(Блохін, Міхайличенко) хай Міха ще поробить трохи, йому ж час потрібний, бо і у ВВЛ, теж не за рік команди загравали.

12. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

та хай працює, але просто послухавши його після деяких матчів адекватно вже не сприймаю, може він й дуже хороший спецеаліст!
    про греків:
    то був просто приклад, що важко підніматись - легко падати! Попасти в 1\2 чи фінал це одне, а ось потім підтримувати рівень, то зовсім інше:)

13. Gron

Gron тафгай

Побігу дзвонити до Міхася.
    Хай радіє, що може працювати.
    Може "метал" в голосі з" явиться, коли інтервью, чи установку на гру давати буде;)

14. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

:) і мені потім номерок скинеш, я йому висловлю усьо шо наболіло:P

15. Gron

Gron тафгай

Ти Міхася з Януковичем, не переплутав часом?;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви наївні... Англія просто відімстила Хорватії...

17. Gron

Gron тафгай

Це точно!
    4-1 та 5-1 хіба це не помста?

18. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Та не=) з ним хоч можна поговорити, Яник починає відповідати тільки з 3 питання, переварюючи перші 2!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та причому тут 4-1 і 5-1? Що з тих перемог, коли Хорвати все одно б попали в плей-офф. А повна помста - це програш Україні, що Англія і зробила. Бачили б ви інтервю Руні.... де він казав, що команда дуже переживає за програш, але його лице та міміка говорили зовсім інше.

20. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

За що переживати? Це була гра за вихід англійців? Вони всі поставлені задачі вирішили і могли б ставити 2 склад! Не зробили цього тільки тому, щоб потім хорвати "голосно не кричали" що злили! Яка вже різниця, гра забудеться залишиться результат!

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)