Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що ж?
    Англія хорватам віддала по повній програмі, як то кажуть...

2. Gron

Gron тафгай

Шановне панство, кого обираємо в суперники по стиках?
    Португалія
    Греція
    Франція
    Росія
    Ну якщо Андору пройдемо(тьху, тьху, тьху)
    Особисто мені, кращії варіант здається Греція, бо Блатер казав що жеребкування відбудеться згідно рейтінгу ФІФА, якщо так, то слабких небуде.
    Як на мене, обигравати треба любого, якщо їхати на ЧС не заради сафарі та чарівного совіньон блан:)

• Подобається Подобається x 2
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тільки не Росія і не Португалія, а Греція дійсно - найкращий варіант. Але відчуваю, що Росія попадеться - ну як можна не скористатися шансом звести дві такі команди?
    П.С. Якщо попадеться Росія, то хай би гру у Львові зробили :)

Англійський огляд гри, правда, не всі моменти показані
    http://www.youtube.com/watch?v=AFp5wXUGuP8&feature=player_embedded

• Подобається Подобається x 3
  4. Gron

Gron тафгай

То Ви долю, маєте на увазі?:)
    Гадаю, що принциповою ця гра, стане скоріше що до вболювальників, ніж самим футболістам.
    Як не Греція, тоді нехай Франція, на неї налаштуватися простіше, програємо, напишуть що одна з кращих команд світу, виграємо, і на ЧС можно не їхати,;) та і самі Французи, зараз, вже невиглядають непереможними, та дуже стабільними, особливо коли грають з "другим" ешелоном сбірних.
    Португали, як на мене, більш завзятіші та молоді.
    Повторююсь, але потрібно вигравати у кожного, навіщо їхати на ЧС?

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, у вигляді нагрітих кУльок :)
    А з французами наші досить непогано грали, тим більше що вони зараз "не в формі"

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Йой, давайте спочатку Андорру обіграємо. ;)

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще то баннер был рассчитан на россиян, неужели в Германии, кроме бывших наших кто-то заметил. Может приведете пример, что немецкая пресса об этом пишет.
    Зато многие заметили цивилизованное поведение наших фанов

Майкл Кэлвин в авторской колонке Mirror Football крайне резко высказался по поводу пиротехнических инцидентов вчерашнего матча Украина-Англия и в связи с этим подверг сомнению перспективы паритетного участия Украины с Польшей в подготовке Евро-2012:

"Это не было футбольным матчем. Это был международный инцидент. С первой минуты Англия буквально боролась с огнем.

Если есть правосудие, то иски в FIFA гарантируют, что это был последний международный матч на Днепр-Арене.
    Кроме того, UEFA может быстро закончить формальности перемещения большинства матчей Евро-2012 в соседнюю Польшу.

Это был хаос, возврат к дням, когда болельщикам разрешали пить столько, сколько смогло бы оставить без сознания слона среднего размера.

Игра была остановлена уже в первые секунды, поскольку поток огня буквально лился вниз на штрафную Роберта Грина. В этом матче вратари Англии нуждались в огнестойком комплекте экипировки. Пожарные мчались с одеялами всякий раз, когда файеры швыряли на поле.

Еще до второго тайма местные власти, видя серьезные проблемы, направили к секторам дополнительные подразделения по охране общественного порядка.

Как будто вечер, пришедший после солнечного осеннего дня, заставил этот город показать свою темную сторону. Было легко вообразить себя в прошлом веке, когда гражданам Запада было запрещено появляться в Днепропетровске, центре советской ракетной промышленности, где местные жители жили в страхе перед тайной полицией.

Однако украинская национальная футбольная сборная играет здесь, в городе, который UEFA официально признала неготовым проводить европейский Чемпионат.

UEFA примет решение по Львову, Харькову и Донецку в следующем месяце, но проблема такого хулиганства на стадионах прямо ведет к негативному ответу на этот вопрос.

Вчерашняя Днепр-Арена может оказаться символом разрушенных мечтаний украинской нации и несбывшихся надежд украинского государственного аппарата". http://gigamir.net/pub/13457/20/

8. Gron

Gron тафгай

Це опрос російськіх вболювальників та декілька їх кометарів

Про этот баннер столько разговоров было, ну столько разговоров, а получилось...

В общем, на мой вкус, использование образа Родины-матери в данном случае - не самая блестящая идея.

А вы как считаете?

ВАШЕ ОТНОШЕНИЕ К ГЛАВНОМУ БАННЕРУ ПЕРЕД МАТЧЕМ ПРОТИВ ГЕРМАНИИ?
    Создан fedyakov 11-10-2009 13:58
    Всего проголосовало 39 человек
    ПОЗИТИВНОЕ (8.3 :wacko:

НЕГАТИВНОЕ (86.1 :wacko:

НЕЙТРАЛЬНОЕ (5.6 :wacko:

Я бы понял этот баннер, если бы образ Родины-матери использовался всегда, а не только в матче против Германии.

*В общем, на мой вкус, использование образа Родины-матери в данном случае - не самая блестящая идея.*

А почему не сказать прямо - дерьмовая идея? Чего всё боимся?

Пошлость подчеркивается рекламными щитами

Я вообще не понимаю, где можно использовать данный образ кроме, как в музеях.

гавно откровенное. как и все боление. тов. Мутко обгадился по полной. что с идеей ВОБ, что с формой сборной.

Отношение к баннеру негативное.
    Однозначно.

На самом деле интересно, кому вообще такая идея могла прийти в голову?
    И еще более интересно, как на это вообще можно было дать добро?

На самом деле интересно, кому вообще такая идея могла прийти в голову?

Не знаю, кому, но наверное людям с тем же складом ума,что в свое время додумались на туалетах георгиевскую ленточку изображать.

Ещё надо было всем игрокам сб. России выйти на гимн в майках с датами 1941-45, а Аршавину отыграть матч под 45-м номером.

Ну і так далі.
    Про наших вболювальників відповім словами Полковніка:
    -Козли!

Але на мій погляд в матеріалі журналіста, фарби сгущени трохи, як на мене.

http://blog.sport-express.ru/users/fedyakov/post111973344/

• Подобається Подобається x 1
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Идея идиотская.
    Что обсуждать?

10. Gron

Gron тафгай

Та і я кажу;)
    Мені взагалі більш хокей до сподоби, але тут здається я у меншості:dntknw:

11. Полковник

Полковник миється в бані

А мне пиг-понг и бойлинг нравятся,але тут здається я у меншості.
    Может ветка не та?

12. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Всіх з перемогою! Але якось оптимізму не додалось з такою грою в 2 таймі, Англія є Англія але так сідати як сіли в 2 таймі=) Нас просто зім'яли в центрі, Тімоха ще воював з Гаєм в 1 таймі, а потім просто owned від острівчан! Хачеріді і Кучер "красавци", помилялись ну зіграли на 5+! По факту збірна у нас досить непогана, а ось тренер просто ^^, при всій повазі до нього нехай краще тренує молодіжку! Якщо його залишать без валідолу дивиться гру буде неможливо!
    Ну а фанати теж засвітились на всю Європу;) Добре, якщо це буде не останній матч такого рівня на Дніпро-Арені!
    Чекаємо матча з Андорой, запасаєм валідол!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

і то при тому, що грали з гравцем на одного більше, нє?

14. Gron

Gron тафгай

Психологію ще ніхто невідміняв, гравці розуміли що результат ПЕРВІЧЕН, грали по рахунку, на жаль ми не бразильці, та й Англійці, не Сан Маріно:)
    Є ПЕРША перемога над топ командою, сподіваюсь неостання.

15. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

ну то вже чисто психолічне=) англійці показали, що вони і в 10 нормально виглядають на полі і не підсіли фізично! Хочеться вже якоїсь стабільності, ато схема з пастухів-в королі уже якось зацементувалась в наших клубах і збірній! Добре те, що добре закінчується:)

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я матчу в прямому ефірі не дивився, тому скромно мовчу в тряпочку.
    Але судячи з огляду, наші ще й кілька моментів мали, могли і більше забити?!

Але повністю підтримую Персі - з нашим Михасиком, з нашою "сборнай" і з відношенням наших звьєзд і функцианєраф до неї... Трошки мандражно за результат...

17. Gron

Gron тафгай

Може я неуважно стежу за справами в ураїнськом футболі, та в сбірній, але хто мені назве тренера, який точно поставить технічну, мощну, як кажуть, вертікальну гру в атаці, та міцну в обороні?
    Він 100 відсотково є?
    Буду вдячний, якщо хтось розповість мені, що зробили(незробили, чи повинні були зробити) функціонери?
    Поставити гру, виховать патріотизм, дати громадянство 5-ом бразильцям, покликати в бідну страну Капело, дать великі приміальні?
    Команда грає не ярко, але ж друге місто майже заняла, погано (як на мене)грала з Білорусами, ну так така зараз команда, одні на сході, другі без досвіду.
    Більш позитиву;)
    Хоча здорова(підкреслюю, здорова) критика, незавадить:)
    Нє;)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як на мене... Англія віддала... щоб Хорватам підсолити.

19. Gron

Gron тафгай

Тоді Руні кращий в світі, бо так пробити в 3 см від стійки, міг тільки ювелір.
    Миху, Ви ж такими вислівлюваннями принижуєте хлопців, які грають у жовто-блакитних майках.

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я би теж не сказала, що Англія віддала гру. Не тільки Руні ювелір, а ще й Лемпард пробив у першому таймі на кілька см мимо. Просто англійцям не треба було надриватися, результат вже забезпечений, а у клубах надважливі ігри і в чемпіонаті, і в ЛЧ. Нащо лишні травми? Та ще й походу можна і хорватам насолити, хоча вони і так в очних зустрічах добре з ними відірвалися. Так що тут я бачу дві причини, чому англійці не надривалися у грі.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)