Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. prorab

prorab миється в бані

Да тем более что прошлое у наших команд и игроков было действительно СЛАВНЫМ! А критиковать тоже нужно, что бы будущее было не хуже!

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Карпатовці виграли.
    А ніхто нічого нічирик...

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Видел этот матч, нечего и рассказывать, еле затолкали мяч в добавленное время.
    А вот Днепр и Шахтер неплохо пободались. И голы красивые были.
    Но меня больше понравился гол Коэльи чуть ли не со середины поля. И очередной шедевр Аршавина.
    Забавно, англичане матч Украина-Англия смогут увидеть только в интернете. Кризис...

• Подобається Подобається x 1
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вердер теж непогано грає, а ви, Самойловичу, нічичирк ;)

Не було настрою ту нудоту карпатівську дивитися.
    А от гра Дніпро - Шахтар сподобалася, і, як не дивно, стадіон повний був. Динамо погано грало, тільки зі штрафного Шева забив, а сама гра - ніяка.

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та було купа цікавинок в бундесі за той час, не кажучи вже про Тимка, кілька раз поривався написати - а потім кидався того ровера... для кого, і нафіга?!
    А Вердер, о так! Зараз радує, і дійсно потужно виглядає. Дієго вже забули - там Марін з Озілом дуже здорово відпрацьовують, пишуть критики, що бременці краще виглядають, ніж при Дієго. Пісарро, після третього(!) повернення в команду, що його відкрила, знову розцвів і пахне.
    Чорнявий в Металісті дійсно шикарного завалив. Та й дніпро з шахтою файнюча гра була.

6. drummerUA

drummerUA Active Member

Ну те що Карпати ледве "заштовхали 1 банку" сусідам,то і не дивно, як не як пів матчу в меншості грали...
    Дніпро з Шахтарем тоже гарний матч видали, таких би побільше в УПЛ, то може і народ би почав на футбол ходити і ТБ би платили нормальні гроші за права на трансляцію, так і нормальний бізнес з футболу можна зробити, навіть в Україні :)
    Мілан от "зажигає", а Юве таке враження бере з нього приклад...невже знову віддадуть "золото" тим "мердюкам"...

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

Як це для кого? Для небагаточисельних прихильників футболу на ЛФ!!! Нас і так тут мало, а ше ви не хочете писати...:girl_sad:

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну шо, хто нинька футбол планує дивитися? Бо я хіба буду текстову трансляція читати, ТРК Україна в нас не показує :girl_cray: Якщо чесно, то надії на перемогу нема, хіба шо би гравці самі зібралися і вирішили, як їм грати, бо від нашого перестрашеного "пуделя" крім нервового колупання в носі нічого не дочекаєшся.
    А ще сьогодні :moskali: з німцями грають, теж цікаво. Бідний Самойлович, напереживається нині ))
    П.С. Але все таки цікаво, хочуть англійці напакостити хорватам чи не хочуть? :dntknw:

П.С. П.С. Забула, ось нарізка моментів Барса - Динамо. Все таки мали наші пару шансів.....

http://www.youtube.com/watch?v=ULLTLTrCglE

9. Gron

Gron тафгай

Колись казав http://atdhe.net/ хоч може не Вам:)
    Дивитися мабудь буду рос-німці бо там принципово(я буду за німців)
    Наша гра, як на мене, нічого не вирішує, другими нестанемо, а сама гра команди, наподобається, так, шо навіть білети корішу віддав, непоїхав в Дніпро.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так, дякую, казали. Але там трансляції йдуть з Джастін ТВ, а цей Джастін ТВ тепер вимагає гроші за перегляд, якщо з однієї країни дивляться більше 100 чол.
    Пробувала дивися через Сопкаст, спочатку було нормально, а тепер чомусь перестало працювати, хоч я і перевстановлювала.

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я буду болеть за Россию, скоро уже начало матча, ну а потом конечно за Украину. Сейчас на канале Футбол показывают матч Хорватия-Украина, эх не свезло

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

поки німці катають Росію... не розуміють, що можуть без газу на зиму залишитися.

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Бугага !!!!!!!!! Суддя вигнав двох англійців , а Шевченко профукав пенальті. Геніально. !!!!!!!!!!

14. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вааааааааа!!!!!!!! Назаренко рулить!!!!!:yahoo:

15. Deus igrok

Ти диви, вродили ... рикошет , але вроди гол )

Отож, перший тайм минув. Позитив - ми ведемо в рахунку. Негатив - слабенько атакуємо.
    Англійці молодці, оборону кам'яну тримають. А наші наче чекають коли ж то брити розбіжаться в сторони , щоб на халяву забити.

Останнє редагування модератором: 11 жов 2009
  16. Gron

Gron тафгай

Позиційно дійсно поганенько атакуємо, а ось коли пресінгувати починаємо, то нічого виходить:good:
    Головне, БАЖАННЯ є:good:
    Так тримати!

17. Deus igrok

Ше би бажання не було. Така халява підвалила, другий склад збірної + дві червоних.

Тут ще тре проявити хист, щоб за таких умов не виграти.

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та нє, не двох, тільки воротаря.
    Шкода Шеву.. І Міля в стійку попав, мали би наші вже три гола забити, ну і англійці - одного

19. Gron

Gron тафгай

Ви не вперше футбол дивитесь?
    По перше який повинен бути перший склад, хто не грає з тих, хто насправді сильніший у АПЛна сьогодні?
    По друге, не дві червоні, а одна, суддя поперше помилився, потім вибачився, і показав саме кіпєру.

20. Deus igrok

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)