Футбол

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Доброчин, 24 лис 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. drummerUA

drummerUA Active Member

На рахунок престижу КУЕФА (ЛЄ) - тут однозначно рівень зовсім не той, що в ЛЧ...і навіть 1/4 чи 1/8 в ЛЧ це престижніше ніж півфінал чи навіть фінал КУЕФА..ІМХО
    А щодо класу клубів, як в кожному окреому сезоні так і загалом, як на мене, найоб'єктивнішим показнком може бути кількість вболівальників команди по всьому світу або навіть кількість проданих абонементів на сезон..(http://football.ua/fiction/news/77953.html - доволі цікава стаття про абонементи в Італії на сезон 09/10)
    якщо команда нічого не виграє, за неї ніхто не буде вболівати, я маю на увазі фанів, які за будь-яких обставин будуть підтримувати команду, таких в будь-якої команди не так вже і багато, а вболівальнків по всьому світу...
    як ви вважаєте, на скільки більше хлопчаків почали вболівати за Челсі після їх перемог в Премєр Лізі, а скільки почало вболівати за Шахтар після перемоги в КУЕФА??
    + однозначно для команд ТОП 4 найважливішим змаганням є внутрішній чемпіонат і ЛЧ на інші замагання виходить напіврезервний склад, як мінімум..

• Подобається Подобається x 1
  2. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Це якась нова одиниця виміру -- "престижність"?

3. Вадюшка

Може я чогось не розумію, але, імхо, національна першість і євротурніри -- різні речі, і наявність одних не відміняє цікавість інших. Зрештою, давайте тоді відмінимо ЛЄ, а принагідно і ЧЄ з ЧА (є ж ЧС, чого його дублювати...).

Щодо "лузерського турніру" -- не знаю, як кому, а мені останні роки куєфовський футбол подобався більшою емоційністю, жвавістю, щирістю (хай легенько згадається Малофєєву :))) ), у тей час як футбол ЛЧ здебільшого був рафінованим, трохи гламурним і... нудним, дуже часто відверто нудним. Я не хочу сказати, що одне ліпше чи гірше за іншого, я хочу сказати -- залиште обидва ци стилі, кожен з них на тлі іншого виглядає яскравішим. А ярлики вішати багато розуму не треба...

Ой не знаю... Ви "Спорт-Експрес" почитайте з їх постійними одами своїм -- ото як лише його читати і не бачити справжню гру рос. клубів, так і справди повіриш, що там щось мегаособливе є... :crazy: :nea:

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну напевно. Як мені тут пояснили в ході дискусії, виграш КУЄФА додає команді престижності. :)
    Ну так а навіщо рівнятись на тих, в кого "ще гірше"? :mocking:

5. Вадюшка

Знаєте, я почну отак демонстративно нехтувати євротрофеєм тодi, коли моя рiдна команда його виграє -- i бажано не один раз. До того цi усi балачки дуже нагадують басню про лису та виноград, вибачайте.

Я вболiваю за ШД лише в євротурнiрах i загалом не є його поклонником. Але за потужну i видовищну гру попереднього євросезону команда заслуговує щонайменше на пошану i подяку, i КУЄФА став лише оздобою i "матерiальним" визнанням зростання класу команди. Тому оце через-губу запльовування трохи виглядає дешевим фрондерством по типу "а Баба-Яга против". Вибачайте.

ЗI: дивно, чому ви ще не "опустили" Динамо за 1975 i 1986 роки. Ганьба, виграли бозна-шо, треба було вилiтати максимум у 1/8 i не робити з себе клоунiв...

• Подобається Подобається x 4
  6. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

включай мозги и грейся=) не в обиду просто к слову;) дадада КУЕФА не такой престижный как ЛЧ, но от этого не значит, что он ВООБЩЕ не престижный! Зачем ровнять эти 2 турнира, и так все знают где зарабатывают больше и на какой больше ходят! УЕФА это шанс для клубов из таких стран как Украина, Россия и т.д. показать себя не евроарене! мой сын потом возьмет книжку и прочитает или гдето услышит Шахтер стал последним обладателем Кубка УЕФА, гордость какаято есть, или вам лучше чтоб там было написано в 2009 году вышел в 1/8 ЛЧ?? От этого просто все будут с..ть кипятком:) И по сути лучше играть в КУЕФА чем кукувать без дела в нашей премьере! Очень хорошо что есть такие турниры и что наши клубы дарят нам такие емоции привозя трофеи ДАМОЙ!

• Подобається Подобається x 2
  7. Персі

Ну з того і треба було починати. :) Бачте, в моїх очах даний трофей не набуває якихось додаткових бонусів і цінності тільки тому, що його виграла команда з України. От і все. А взагалі, цікаво спостерігати, як моя критика даного турніру чомусь проектується на критику команди Шахтар, хоча я спеціально наголошувала на тому, що одне до другого не має ніякого стосунку. ;)
    Щодо фрондерства, запльовувань, басень і т.п., я навіть реагувати не буду, бо то вже схоже на перехід на особистості, чого я собі у відношенні до інших учасників дискусії не дозволяла і не збираюсь на такому рівні вести дискусію. Я висловила своє ставлення до КУЄФА, який я вважаю другорядним турніром за рівнем команд, які беруть в ньому участь. Я не вважаю, що виграш даного турніру виводить команду в еліту світового футболу, зате вважаю, що будь - яка команда, яка виходить в 1/4 ЛЧ є сильнішою за своїм рівнем, аніж фіналіст КУЄФА. От і все. Чому Ви таку мою позицію (сподіваюсь Ви залишете мені право мати власну думку про той чи інший турнір, наперед дякую :) ) сприймаєте як якесь, перепрошую, опускання, як Ви дозволили собі висловитися, команди Шахтар, мені не зрозуміло. Так само, як і не зрозуміло, до чого Ви сюди, перепрошую, "приплели" Динамо. Вкотре повторюю, я висловлювала свою позицію до турніру, а не до Шахтаря. Але, якщо вже на те пішло, то я просто нагадаю Вам, що на той час, по - перше, формат даного турніру був зовсім іншим, по - друге, Динамо виграло тоді і Суперкубок, перегравши далеко не найслабшу на той час Баварію.
    О, це дуже ефективний спосіб ведення дискусії - самому приписати опоненту якісь тези, а потім успішно з ними сперечатися. Браво. :)
    Клоунство полягає не в тому, щоб щось виграти (це якраз дуже добре), а в тому, що на основі виграшу одного трофею зараховувати себе до топ - клубів. :)
    Шановний, я не давала Вам ніяких підстав звертатись до мене в такому фамільярному тоні.

8. Вадюшка

Це сильне твердження. Доказів навіть не питаю, то марна справа, судячи з самого формату процитованого твердження. А проте, за діючу методику коректного позаочного порівняння команд, які грають у різних турнірах, можете навіть на нобелевку претендувати :)))

ЗІ: аргумент, що ДК виграло Суперкубок, взагалі непослідовний: вже що-що, а Суперкубок аж надто серйозним трофеєм у Європі точно не вважали :mocking:

9. Персі

Ну не треба прискіпуватись і виділяти "будь - яка".:) Мається на увазі за великим рахунком, це ж зрозуміло. ;)
    Дякую, що оцінили. Може, й висунусь, треба подумати :))) Але боюсь, нічого не вийде. Припускаю, що й УЄФА керується якоюсь подібною методикою, :))) в іншому разі в КУЄФА грали б команди, які займають вищі позиції в національних чемпіонатах, а не навпаки. :)
    У мене таке враження, що мої опоненти або взагалі мене не читають, або навіщось висмикують з контексту. :scratch_one-s_head: Справа абсолютно не в назві того або іншого турніру, скільки раз повторювати? Справа в тому, з якими суперниками борешся. ;) Тому і про Баварію було згадано.

Останнє редагування: 22 вер 2009
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ... та чого ви накинулися на молоденьку дівчину - Персі?

Ну чесне слово....

11. Персі

Миху, дуже дякую, мені приємно, але запевняю Вас, я можу за себе постояти. ;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я знаю, я це відчув на собі.:blush:

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

О, бачу в нас тут такі баталії були...Не буду вже нічого писати на тему престижності, але скажу що я дуже рада, що команда з України хоч щось виграла. І хоча це другорядний турнір після ЛЧ, та все одно я рада. Може, через кілька років і ЛЧ виграємо :girl_crazy:
    А тим часом Барса на виїзді громить Расінг після першого тайму 3-0...Чигринський сьогодні в запасі.
    Шо Динамо буде з ними робити? Страшнувато...Хоча, може, Шева згадає минуле і вліпить пару голів :girl_crazy: В нього ще й ніби День народження якраз в цей день

14. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

ну упринципе я дальше написал что не хотел этими словами никого обидеть...
    Это спор без смысла в ваших глазах одно, в моих и еще кого то ШД сделал очень большой шаг вперед+ заработал авторитет в глазах Европы! Это чисто ваше субъективное мнение так же как и мое!
    Вот к примеру табл. баллов:
    Разница не такая уж и великая, там нужно играть хотя бы потому чтоб набирать баллы для страны!
    Еще про то, что любой из 1/4 обыграет Шахтер, если следили за играми ШД в ЛЧ, то должны знать что кротам под силу тягатся и с Барсой и с Миланом, при чем в тех играх горняки ни чем не уступали соперникам, если б не тупили результат мог бить получше! Это футбол, мяч круглый, немножко фортуны и можна выиграть и у звездных МЮ, Реала, Барсы и т.д.

15. Вадюшка

Пардон, що саме оцiнив? Вашi суб'єктивнi враження -- це аж нiяк не методика, на що я вам досить прозоро i натякав. Так само як ваша незрозумiла iдiосiнкразiя на КУЄФА -- це аж нiяк не фактор його знецiнення ;) На цьому, мабуть, можна цю "дискусiю" припинити, бо de gustibus...

16. Персі

Добре, що вже не "опускання" - хоч якийсь прогрес. :mocking:
    Можна було і не починати, бо Ви дискутували не з моїми позиціями, а з тим, що самі мені і приписали. :mocking:

17. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Якісь тяжкуваті сьогодні динамівці....:sad:

18. Gron

Gron тафгай

По перше ще не вечір
    Але як же приємно дивитися на Хаві, Мессі, взагалі Барсу.

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну так грають же не проти Зорі чи Оболоні))) Та і як мають почувати себе молоді хлопці, що вперше грають на такому рівні? (Хачеріді, Ярмоленко, Маграо)
    СаШо сьогодні кілька разів добряче виручив, Міля піжонить забагато, зрештою як завжди.
    Рубін - Інтер 1:1, нам це на руку. Навіть при сьогоднішній поразці від Барси залишимося на другому місці.

20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Це бальзам на душу.
    Та я розумію, що Барса не Нива...але...Вони не люблять швидкості. Це треба використовувати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)