Футбол

Discussion in 'Спорт' started by Доброчин, Nov 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Миху, при всій повазі - але це ,бздур несусвітня. )))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому ж? реальні речі....

3. Samojlovu4

Та нє, Мих, ну не прікалуйтесь...
    Хто така Тімошара, вашими ж словами? І хто такий Циган, з його тімошарами, патріотизмом і цілою Румунією в маштабах Ахмэтова?
    І тут збіг всіх обставин - мегашикарний стадіон, Ліга чемпіонів з її десятками міліонів навіть при поганому виступі, йдеться про сотні лімонів вкупі з ареною, про вінець кільканадцятирічної праці ахмєткі і його мрій, про збереження команди(бо чорнобривці, як відомо, ніде не хочуть викладатися, як хіба в Лізі) - і він кличе цигана і каже: "слухай, а давай здамо Тімошарі?! Ти ж - патріот! Пограємо в кубку лузерів, а хулі нам?!". "Бляха, Патрон, шо, дійсно???!!! Буду вам дуже прізнатєлєн, я ваш боржник до гроба! По рукам!" :haha:

• Подобається Подобається x 2
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я не против, только чтобы без динамовских ультрас. Совсем безбашенные

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я теж щось недоберу, яке діло Ахметову до румунського патріотизму. :scratch_one-s_head: Просто після виграшу кубку УЄФА шахтарі трішки зазнались і теж подумали: "Та хто така та Тімішоара"? А Тімішоара - то те, що в окопах. :mocking:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

У світі все набагато простіше. Луческу виграв для Ахметова УЕФА? виграв! Має авторитет у шефа. Міг мати просьбу для себе? Міг. А Шахтар в УЄФА значно більше досягне, ніж в Лізі. Багато чого у тому житті є за домовленістю. Не наполягаю на своїй думці, але то є досить реально і результати матчів - дві нічиї, так, щоб без образ....

7. Персі

Ну що значить Луческу виграв для Ахметова УЕФА? Та стільки грошей, скільки вклав Ахметов у виграш лузерського трофею ніхто і ніколи не вкладав. По сукупності. А ще, я чула, що Луческу непогані гроші заробляє. Та той Ахметов у відношенні Луческу ще ангельське терпіння має. Бо по доброму - ті гроші, що заробляє Луческу як тренер в сукупності з тим, що він має на трансфери... і жодного разу з групи в ЛЧ не вийшли. Що, як на мене, було б значнішим досягненням, ніж той цілий кубок, який вони виграли. Причому, Ви пригадайте, групи у них часом попадались такі, що гріх було не виходити. За такі заслуги особисто я гнала б Луческу копнями аж до самої Румунії без "виходного пособія", а не матчі дарувала. :tongue: Крім того, Ви обличчя Ахметова після тої Тімішоари бачили? Шось по ньому не було видно, що все так і задумано. ;)
    Ну а щодо "шахтар в ЛЄ досягне більше, ніж в ЛЧ", то що, зупинитись на місці, задовільнитись тим, що справжній футбол ми не потягнемо і не розвиватись? :dntknw: Навіть не пробувати?

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та і я на одному з сайтів читала, що Ахмєтов після гри бітою побив шкло в кількох машинах гравців. Причому це писали донецькі вболівальники.
    Та й призові в ЛЧ дуууже високі, причому платять і за вихід в основну сітку, і за очки.

9. Персі

Ну он Суркіс сказав, що за перемогу над Рубіном гравці заробили 400 тис. євро від УЄФА. То є 50 %. 50 % - команді - 50 - клубу. 800 тис. єврів за 3 очка на груповому етапі - таки непогано.

10. Samojlovu4

Точно моя думка, навіть додати нічого.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну нє... не повірю. Рома Абрамович вкладає теж і думаю, знааачно більше, а Челсі, окрім внутрішнього чемпіонату поки нічого не виграла.... Гроші - то добре, але гроші ше не все. І не завжди зарплата тренера напряму залежить від його успіхів.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

От у нас така психологія. Виграв - добре, а програв - гнати в три шиї. Якби тут мене хто не переконував, Ахметов би ніколи не тримав Луческу, якщо би він йому не підходив, крім того, Ахмєтов був ініціатором домовдення з Луческу про продовження контракту. Те, що вам не подобається Луческу, не означає, що Ахмєтов його не любить. І ті успіхи, що є у Шахтаря - велика заслуга цигана.

13. Персі

У Роми Абрамовича і запити значно вищі. :) Що й показує, скільки тренерів було з Челсі "попрошено". І я ж написала "стільки грошей у виграш саме кубку УЄФА".
    Тоді я навіть боюсь уявити, які ще послуги надає Луческу Ахметову :haha:
    Особисто я ніц такого особливо доброго не бачу у виграші Кубку УЄФА. :pardon: Тренувальний трофей. ІМХО досягнення Луческу не є адекватними вкладеним Ахметовим ресурсам.
    Любити треба жінку, :mocking: а від найманого працівника вимагається тільки вправно виконувати свою роботу і поставлені завдання.
    Я дійшла до висновку, що у мене з Вами просто різні уявлення про успіхи. :pardon:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тим не менше... запити запитами... а результат нульовий. Для Шахтаря кубок УЕФА - великий успіх. Челсі б також не відмовилося....

15. Персі

Та я Вас прошу.... Що таке пробитись до фіналу ЛЧ, нехай навіть і не виграти, і що таке виграш кубку УЄФА, де половина команд просто зливає той турнір, а половина - рівня ну там полтавської Ворскли... Чемпіонат Англії і чемпіонат України також порівнювати не доводиться...

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

виграти УЕФА - це ввійти в історію європейського/світового футболу, а грати в півфіналі ліги чемпіонів... ну.... Тімошара теж грає у тій ж лізі.

Ну... чемпіонат Англії - то сильно, але минулого року Металіст їх так трохи взував...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тренувальний - не тринувальний, але щороку понад півсотні комант намагаються виграти... правда після вильоту кажуть: та то тренувальний турнір... якось тре виправдати свій виліт.

18. Gron

Gron тафгай

Гарно що Порту, та Мауріньо, не читають ЛФ.
    Бо вони відповіли б...;)

Тут про престиж мова нійде, тільки про гроші.
    В ЛЧ дійсно цікавише, але УЕФА, теж неможна називати турніром лузеров.
    PS Ніколи не вболював за Шахту, та борони боже, ЗеніД:)

19. Персі

Галочка для статистики ІМХО. Щодо "увійти в історію". Щодо Тімошоари, то вона в найближчі роки ніколи не гратиме в півфіналі ЛЧ. Так само, як і Шахтар. :)
    Не про цікавіше йде мова. Мене більше хвилює якість, а не кількість. Виграв би Шахтар у Барси Суперкубок, і я б сказала, що Кубок УЄФА не даремно брали. :)
    Я не можу всерйоз сприймати турнір, в якому беруть участь команди, які вилетіли з іншого турніру. Або взагалі не попали. Тому, що не кажіть, то є другосортний турнір. Еліта світового футболу - то ЛЧ, а все решта - задоволення для бідних. В ігровому плані, звісно.
    Мої пости не продиктовані якимось негативним ставленням до команди Шахтар. Вони продиктовані моїм особистим відношенням до такого турніру, як Кубок УЄФА, чи то пак, Ліга Європи.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ніхто і не дивитиметься... хто там грав у півфіналі ЛЧ. В історії залишиться результат. А результат - виграв Лігу Чемпіонів, чи ні, виграв УЕФА, чи ні, а що було до того - нікому не цікаво.
    Ясно, КУЕФА нижчий за Лігу Чемпіонів... та все ж.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)